Ven0m Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 evo nejkota, ja dans zvečer se mi kazn izteče, pa mi je moj lubi bubi reesko :lol1: medtem dovolil da njegov username uporablam, če bom pridn :wub: :wub: .... hehe, aja škoda da nisn mogo nič konkretnega napisat v zadnjih dneh s svojim usernameom, ker sem pokal od smeha, ko sn bral nekatere vaše poste :D :D :D ja vidim da je največji zagriženec na forumu roky, ki piše poste tudi do pol 5ih vjutro... svaka mu čast ne...hehe by Nejko ja nejko nejko...tebe sm pa že res prow mal pogrešu!! :blush: :P aja mi2 se morva zment mi boš absint zrihtu! :D :OK:
Aless Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 evo slike ki sem na prejsni strani jih oblubo click
reesko Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 ja nejko nejko...tebe sm pa že res prow mal pogrešu!! :blush: :P aja mi2 se morva zment mi boš absint zrihtu! :D :OK: ja lahko, ti samo reči, napiši mi tvoj msn na PM... pa lahko na _Nejko_ napišeš PM... upam da nimajo še ki nad mojimi PM-ji pregleda :D :D :D Nejko
Stroj Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Dones se matex spet ni mel km dat pa se je šetu po centru :P Jerči je pa isti
_Fingi_ Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 ja lahko, ti samo reči, napiši mi tvoj msn na PM... pa lahko na _Nejko_ napišeš PM... upam da nimajo še ki nad mojimi PM-ji pregleda :D :D :D Nejko reesko, mislm nejko, kva je blo da nisi pod svojmu nickam prjavlen? :blink:
Roky Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 (popravljeno) ja vidim da je največji zagriženec na forumu roky, ki piše poste tudi do pol 5ih vjutro... svaka mu čast ne...hehe by Nejko Hehe,potem je pa tud takale zgodba kot npr. zdele,ko sem se ravno zbudu pa je ura 15.19,šola se mi je pa 12.30 začela :wacko: :yawn: Sm pa zadnje čase precej doma in je seveda dolgčas,pa kaj boš počel kot pa forum bral :whistle: Drugač sm te pa mal pogrešov :D Sploh pri nekaterih postih oz. debatah :D :D :D Popravljeno Maj 8, 2007. Popravil Roky
Stroj Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 men..ker gremz mofo pa še sate take ure mamo da bom nadaljeval moje spanje ki sem ga zaključu pred 5 min ajd letim A nimaš ti predpoved v šolo z motorjem hodt :huh:
reesko Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 A nimaš ti predpoved v šolo z motorjem hodt :huh: mam mam...sam je ne jebem pet posto :)
Matex_46 Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 reesko, mislm nejko, kva je blo da nisi pod svojmu nickam prjavlen? :blink: :OK: o kje sva se pa dans vidla?
reesko Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 reesko, mislm nejko, kva je blo da nisi pod svojmu nickam prjavlen? :blink: hehe, kazn sn dobo, ker sem bil kao žaljiv do moderatorja... eni si hec pa žaljivke očitno različno interpretirajo, tak da še dans mam kazn, ju3 pa spet v akcijo, da se spet posvetim našim "globokim" debatam tukaj...heheh :D :D Nejko Hehe,potem je pa tud takale zgodba kot npr. zdele,ko sem se ravno zbudu pa je ura 15.19,šola se mi je pa 12.30 začela :wacko: :yawn: Sm pa zadnje čase precej doma in je seveda dolgčas,pa kaj boš počel kot pa forum bral :whistle: Drugač sm te pa mal pogrešov :D Sploh pri nekaterih postih oz. debatah :D :D :D i"ll be back :D :D Nejko
GrCaR Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Ajd bom še moj sesalc prnesu...pa mam ene hude krpice... :OK: :P :OK: http://www.heavy.com/video/12575?partner=aff52 Folk mi mormo kašno tako čago ujet :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :OK: :kva2: jst bi tut ja vidim da je največji zagriženec na forumu roky, ki piše poste tudi do pol 5ih vjutro... svaka mu čast ne...hehe by Nejko :lol1: Hehe,potem je pa tud takale zgodba kot npr. zdele,ko sem se ravno zbudu pa je ura 15.19,šola se mi je pa 12.30 začela :wacko: :yawn: Sm pa zadnje čase precej doma in je seveda dolgčas,pa kaj boš počel kot pa forum bral :whistle: Drugač sm te pa mal pogrešov :D Sploh pri nekaterih postih oz. debatah :D :D :D :lol1: :lol1: :lol1:
_Fingi_ Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 :OK: o kje sva se pa dans vidla? midva? :blink: :blink: šit, čist nč se ne spomnem? :blush: :blush: a sva se zihr? :?
Stroj Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 :OK: o kje sva se pa dans vidla? K si mel postojanko pr konzorciju....prehod ni namenjen za RS-ke :nono: :P :P :P
GrCaR Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 (popravljeno) :OK: 50 cent - Ćevapi :OK: :lol1: Elektro party :D Popravljeno Maj 8, 2007. Popravil GrCaR
reesko Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 :OK: 50 cent - Ćevapi :OK: :lol1: ta fora je pa že kr stara...sam je usen huda :D
GrCaR Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Ej Venom, pepelnik si pozabu pr men u avtu :lol1: :lol1: :lol1:
C4V4L13R Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 ej pobje... tlele vas je že nekej 18 ali 18+, pa mate ispite za avto že... dejte povedat, kva kej vozte...če mate že svoja kola al od mame/fotra...
GrCaR Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 ej pobje... tlele vas je že nekej 18 ali 18+, pa mate ispite za avto že... dejte povedat, kva kej vozte...če mate že svoja kola al od mame/fotra... od mtke :whistle: Astra De La sportiva :P joke :D
C4V4L13R Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 pr nas doma bo treba nabavit še en avto, da bo zame pa za mojo mat :hmm:
Roky Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 ej pobje... tlele vas je že nekej 18 ali 18+, pa mate ispite za avto že... dejte povedat, kva kej vozte...če mate že svoja kola al od mame/fotra... Audi Apeš,včas tud Peko 1.9 Cabrio :P
GrCaR Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 pr nas doma bo treba nabavit še en avto, da bo zame pa za mojo mat :hmm: pr ns mamo 2 astre, eno staro, pa eno tanovo, s tanovo se mt fura, s tastaro pa jst, fotr, pa sestra. No zdej je pa sestra avto su kupla, tko da tastara astra ostane sam še zame pa za fotra. Fotr se itak sam do službe pele, tiste par km, ostalo pa jst... dobi jo pa takrt, k je prazn tank :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
C4V4L13R Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 :OK: pr nas je sam vectra caravan '00, katero ma foter (s.p.), tako da...ga je treba lepo prost, da gremo v nabavo po fasngo :)
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 pr nas so trije avti :) pa trije majo izpit...foter ma cliota 01 letnik se mi zdi...seka cliota 99 letnik se mi zdi :) pol pa je še kao en družinski avto senik tanov :) pač največ ga fura majka pa foter ko pride 2x-3x na mesec domov :)...ko nardim js izpit pa si om probal še js neke priskrbet :D
irency Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 :OK: 50 cent - Ćevapi :OK: :lol1: Elektro party :D :lol1: :lol1: Ta je huda ja
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se