Ven0m Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Dons pa bl tuga tle not :BUA: :P mogoče zato, k so šli razni zaribani bati pa otroc spat :alien1: :lol1: ok tut eni otroci smo še budni :evilgrin: :P :lol1: :lol1: :lol1: Jz sploh naum probavu užgat...k je itak brez veze!! :grrr
GrCaR Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 ok tut eni otroci smo še budni :evilgrin: :P Jz sploh naum probavu užgat...k je itak brez veze!! :grrr ma ne, ti si itak polnoletn že, jernejevim vozniškim :lol1: al si 22let str, al kok že? :whistle: tist glede zaribanga bata... je blo mišljen na BATkota :evilgrin:
Ven0m Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 ma ne, ti si itak polnoletn že, jernejevim vozniškim :lol1: al si 22let str, al kok že? :whistle: tist glede zaribanga bata... je blo mišljen na BATkota :evilgrin: Vem vem sam on pa enga jz pa dva...
Roky Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Desci,grem jest tud spat :yawn: Se slišmo zjutri :P Lahko noč :zzz:
GrCaR Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Vem vem sam on pa enga jz pa dva... bolš 2, pa tko k je, kot pa enga zaribanga v glavi :devil: Desci,grem jest tud spat :yawn: Se slišmo zjutri :P Lahko noč :zzz: lahko noč :D
Ven0m Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Desci,grem jest tud spat :yawn: Se slišmo zjutri :P Lahko noč :zzz: Nočko...now i got to get drunk by myself??? :? :lol1: :lol1: bolš 2, pa tko k je, kot pa enga zaribanga v glavi :devil: lahko noč :D V glavi so še turbine sam preveč konjew si zmešan :P
GrCaR Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 jst tut letim spat :yawn: nočko everybody :winkiss:
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 ahjej :) pa nemorte ob pol 1 že spat vsi no :D jao jao kaj vam te je no :D lepo spite te vsi ja :D
irency Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 jst tut letim spat :yawn: nočko everybody :winkiss: Nočko jest pa študiram če bi se šla slowo mal učit :D
GrCaR Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 ahjej :) pa nemorte ob pol 1 že spat vsi no :D jao jao kaj vam te je no :D lepo spite te vsi ja :D duheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec, kak si? :lol1: :lol1: :lol1: si vreii? :P
Ven0m Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 ahjej :) pa nemorte ob pol 1 že spat vsi no :D jao jao kaj vam te je no :D lepo spite te vsi ja :D Mah kdo pa spi :evilgrin: Nočko jest pa študiram če bi se šla slowo mal učit :D Kr pejd se kj navadt ja :grim :grim :P duheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec, kak si? :lol1: :lol1: :lol1: si vreii? :P oooo duheecccc kaj delaš?? :kva2:
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 hehe :D grcar ma ja vrei sem :D em venom veš kaj delam...na netu išem če do prodaja desni fostraster za mojo hondo :D da ono cev menjam :D :D :D :OK:
Ven0m Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 hehe :D grcar ma ja vrei sem :D em venom veš kaj delam...na netu išem če do prodaja desni fostraster za mojo hondo :D da ono cev menjam :D :D :D :OK: ja pa bi blo res lepo da kej zamenjaš ja!!! :OK: k cev je mau tak no... :P
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 ja pa bi blo res lepo da kej zamenjaš ja!!! :OK: k cev je mau tak no... :P ma ej sam reči da ni drgač ql narjeno ?:D zdržala je ziher že okrog 2k-2.5k km :D sam mal drsi drgač pa je ql :D pa ti kaj ustvarjaš ?
Ven0m Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 ma ej sam reči da ni drgač ql narjeno ?:D zdržala je ziher že okrog 2k-2.5k km :D sam mal drsi drgač pa je ql :D pa ti kaj ustvarjaš ? Ma itak da je...za silo je čis ql!!Mah jz gledam mau kaj bi kupu močnejšga...! pa na msnju... :D :P In boš pršu na mojo čago če bo :)
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Ma itak da je...za silo je čis ql!!Mah jz gledam mau kaj bi kupu močnejšga...! pa na msnju... :D :P In boš pršu na mojo čago če bo :) hehe :D em ma ja veš če gre do iz štajerskega konca pol lahk tut name računaš :D kdaj sploh nameravate met čago tam??
Ven0m Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 (popravljeno) hehe :D em ma ja veš če gre do iz štajerskega konca pol lahk tut name računaš :D kdaj sploh nameravate met čago tam?? Junija...datum ni še določen je še mau deleč za rezervirat :) More vas čimveč povedat kdaj mate čas :D da se nek ql datum postav pa seveda če bo vreme! Popravljeno Maj 8, 2007. Popravil Ven0m
Roky Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Pizda...sm že skor spal,pa sm mogu scat it,spotoma pa še MS pogledat :P
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Junija...datum ni še določen je še mau deleč za rezervirat :) More vas čimveč povedat kdaj mate čas :D da se nek ql datum psotav pa seveda če bo vreme! Hmmm če že junija...pol najbolš po mojem da se narei 1x po konferencah v sql :) ker na koncu ponavadi vsi še kaj popravlamo/jo :D eh grem spat :D mi je tuga ratala :) se čujemo popoldan 1x nočka :D :winkiss:
Ven0m Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Hmmm če že junija...pol najbolš po mojem da se narei 1x po konferencah v sql :) ker na koncu ponavadi vsi še kaj popravlamo/jo :D eh grem spat :D mi je tuga ratala :) se čujemo popoldan 1x nočka :D :winkiss: Lepo spi pa bodi vreii!!! Nočko :winkiss:
Roky Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 (popravljeno) Jest bi za čago predlagov po 25. juniju :hmm: Vsekakor se pojavim tam, da se spoznamo :P Popravljeno Maj 8, 2007. Popravil Roky
Ven0m Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 (popravljeno) Jest bi za čago predlagov po 25. juniju :hmm: Vsekakor se pojavim tam, da se spoznamo :P Ok po 25-m hm...to je že mau predelč pomoje čepraw bi ratal sam nvm k je full folka na morju takrat!!! :? No grem tudi jaz na spavanje!! Nočko pikci!! :P Popravljeno Maj 8, 2007. Popravil Ven0m
Burnout Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Zanimive debate mate tle med 125-kami :D :lol1: LP Burnout
Roky Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Zanimive debate mate tle med 125-kami :D :lol1: LP Burnout Ande :P Pridruži se nam v debatah .) P.S. Evo spet ista zgodba,že napol spim,pa grem že tadrugič na WC pa se spotoma za komp usedem...zjutri bom pa spet cel dan prespal :headbang: :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se