Ven0m Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 (popravljeno) Jest sm pa v šol :P Mamo glih računalništvo in dokumentiranje,sm dobu 5 za diaprojekcijo :ninja: :D Ven0m ne žel si v šolo hodt :P RID pravš a???Na ker šol si sploh ti??? :D To sm meu tut jz na začetku na vegovi! neka desetiška dvojiška pa osmiška sranja pa pol praktično excel word ie pa še kj Popravljeno Maj 9, 2007. Popravil Ven0m
Roky Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 RID pravš a???Na ker šol si sploh ti??? :D To sm meu tut jz na začetku na vegovi! neka desetiška dvojiška pa osmiška sranja pa pol praktično excel word ie pa še kj Tehniški Šolski Center Kranj,smer električar - energetik :) Sam grem vrjetn drug let drugam,ker to ni zame :headbang: Vse mam 3,4,sam pr štromu pa kole :cry: Konc ure,se slišmo zvečer,fantki :P
GrCaR Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Ma tut sam da se doma ne dolgočasm :cry: :P sej teb ni nikol dougcajt :lol1: RID pravš a???Na ker šol si sploh ti??? :D To sm meu tut jz na začetku na vegovi! neka desetiška dvojiška pa osmiška sranja pa pol praktično excel word ie pa še kj to smo tut mi mel pr računalništvu in informatiki v prvem letniku... pa smo pisal v zvezke: Miška je bolj prijazna od tipkovnice :lol1: :lol1: :lol1: ker je lažja za uporabo, saj ima manj gumbov za upravljanje (ne me jebat, a res? :D ) ... uglavnm, umeral smo od smeha :OK: no sej baba je pol doživela žiučn zlom, tko da smo dobil drugo, mal bl normalno prfokso :OK: Tehniški Šolski Center Kranj,smer električar - energetik :) Sam grem vrjetn drug let drugam,ker to ni zame :headbang: Vse mam 3,4,sam pr štromu pa kole :cry: Konc ure,se slišmo zvečer,fantki :P Roki, a ne boš pol svojih sošolcov pogrešov :lol1: :lol1: :lol1: (sej veš kaj mislm :lol1: )
NejcZ Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Ma tut sam da se doma ne dolgočasm :cry: :P Pejt delat :glare: :grim
boga Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 malo počitka nea skodi...: :OK: delo lahko počaka.. :OK:
NejcZ Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 malo počitka nea skodi...: :OK: delo lahko počaka.. :OK: Kaj dodatnega dnarja tud ne more bit slabo :devil:
boga Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 jebes gnar... boljse malo počitka:D :OK: pol ga pa mas pa nea veš kaj z njim :OK:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Kwa kr ni nobenga tuki gor dns??Dolgčas dolgčas... :BUA: ja eni hodimo v šole, in danes da se pohvalim sn dobo matematiko 4, tak da s popravnimi ne bo nič :OK: :OK: ... no ne bom prehitro govoril, ker v petek še pišem slovenščino, tak da bomo vidli... :D jebes gnar... boljse malo počitka:D :OK: pol ga pa mas pa nea veš kaj z njim :OK: v moji 18 letni življenjski karieri se mi še žal ni to zgodilo, in mislim da se mi še lep čas ne bo... jah eni mate pač (ne)srečo :D :D
reesko Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 v moji 18 letni življenjski karieri se mi še žal ni to zgodilo, in mislim da se mi še lep čas ne bo... jah eni mate pač (ne)srečo :D :D tud men še ne :P
irency Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Jao jz bi tut kam šu dns...magar u šolo pa nemorm nkamr :BUA: Ti prid smm sej en razlog maš že!! :P :P :D :D
GrCaR Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Who is the new gattolina now :P :lol1: :lol1: :lol1:
Gixxer Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 ja grco zdaj se ti je pa kr ego dvigno a :P
GrCaR Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 ja grco zdaj se ti je pa kr ego dvigno a :P itak pa še kej druzga, k sm nate pomislu :lol1: :lol1: :lol1: joke :D
JMatic Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :whistle:
Matex_46 Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 (popravljeno) ja grco zdaj se ti je pa kr ego dvigno a :P o.....mogoče še kej druzga :naughty: Popravljeno Maj 9, 2007. Popravil Matex_46
Roky Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Roki, a ne boš pol svojih sošolcov pogrešov :lol1: :lol1: :lol1: (sej veš kaj mislm :lol1: ) Haha :D Nikakor jih nebom,kr nej se mal naprej popedrajo,sam mene nerabjo zravn met...Toj še hujš k pa ta del foruma :headbang: :P Sm v ponedeljek zvedu, da je un osebek k ga je fasov v usta bil viden pri nekem pedofilu v pižami :blink: :eek: :kva1: un ga pa baje z drogo zalaga...Tko, da Iskra definitivno ni zame,hodm pred fax na čik, da se normalnga počutm :whistle:
GrCaR Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Haha :D Nikakor jih nebom,kr nej se mal naprej popedrajo,sam mene nerabjo zravn met...Toj še hujš k pa ta del foruma :headbang: :P Sm v ponedeljek zvedu, da je un osebek k ga je fasov v usta bil viden pri nekem pedofilu v pižami :blink: :eek: :kva1: un ga pa baje z drogo zalaga...Tko, da Iskra definitivno ni zame,hodm pred fax na čik, da se normalnga počutm :whistle: :lol1: :lol1: :lol1:
Roky Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Vi se kr smejte ja...Jest to vsakodnevno videvam pa mi ni več smešn :lol1: :lol1: Ne sej včasih se nasmejim do solz pa sm veseu da mam 183cm,čene bi še mene napadl :doze:
GrCaR Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Vi se kr smejte ja...Jest to vsakodnevno videvam pa mi ni več smešn :lol1: :lol1: Ne sej včasih se nasmejim do solz pa sm veseu da mam 183cm,čene bi še mene napadl :doze: :lol1: :lol1: :lol1: bi ti kkšn rektaln pregled naredl :devil:
Roky Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 (popravljeno) :lol1: :lol1: :lol1: bi ti kkšn rektaln pregled naredl :devil: Bi mi še kdo roko skoz rit do prostate porinu pa me žgečkov po njej, da bi mi pršl, da bi se lahk poj s spermo igral,tko k otroc v peskovniku :kva1: Popravljeno Maj 9, 2007. Popravil Roky
C4V4L13R Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 ok...zdej pa že pretiravaš...ta je bla mal bolna :blink:
Gixxer Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 itak pa še kej druzga, k sm nate pomislu :lol1: :lol1: :lol1: joke :D :slap: :slap: :slap: :P
JMatic Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Bi mi še kdo roko skoz rit do prostate porinu pa me žgečkov po njej, da bi mi pršl, da bi se lahk poj s spermo igral,tko k otroc v peskovniku :kva1: hahahhahah lol...AHHH FUJ MENTAL PICTURES .... BLJEEEEEEEEEE grco a je blo to tvoje http://www.avto:net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1434707#
Roky Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 ok...zdej pa že pretiravaš...ta je bla mal bolna :blink: Tisti post je bil napisan zgolj kot primer ampak, če bi bil na tej šol se ti kej tazga nebi nč čudnga zdel :D Sej Grčo pa mitofreak vesta kašno je stanje,k ga pa tuki rajš nam govoru,povem na kšnem pikniku,lahko pa rečem samo to, da je zaskrbljujoče stanje :headbang: hahahhahah lol...AHHH FUJ MENTAL PICTURES .... BLJEEEEEEEEEE grco a je blo to tvoje http://www.avto:net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1434707# HAHA :D Maš srečo, da si taprav cajt šu iz Iskre ja :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se