Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

pr nas je še kokrtolk ok :blink:

upam, da bo mene preživelo stanje, kakršno je...sam da ne bo slabš :cry:

:P :D

Objavljeno

Pedrcofi so tapravi :grim

pa tud ostalo..ceu buzerantski motor..je Z velik bolši :P

Objavljeno

:lol1:

pussy wagon :kva2:

Objavljeno

:lol1:

pussy wagon :kva2:

a to si svojga mislu :devil:

Objavljeno

moj ni nč pussy :rolleyes:

žou ressko...ne boš meu sreče pr men

Objavljeno

Tisti post je bil napisan zgolj kot primer ampak, če bi bil na tej šol se ti kej tazga nebi nč čudnga zdel :D Sej Grčo pa mitofreak vesta kašno je stanje,k ga pa tuki rajš nam govoru,povem na kšnem pikniku,lahko pa rečem samo to, da je zaskrbljujoče stanje :headbang:

HAHA :D Maš srečo, da si taprav cajt šu iz Iskre ja :D

AK-47, pozna zdravilo za te probleme :D :D :D

Objavljeno

AK-47, pozna zdravilo za te probleme :D :D :D

Bi pršlo v poštev,ampak hočem se še vozt z motorjem ne iz zapora sam MotoGPja gledat :P

Objavljeno

hahahhahah lol...AHHH FUJ MENTAL PICTURES ....

BLJEEEEEEEEEE

grco

a je blo to tvoje http://www.avto:net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1434707#

:grrr :grrr :grrr

Tisti post je bil napisan zgolj kot primer ampak, če bi bil na tej šol se ti kej tazga nebi nč čudnga zdel :D Sej Grčo pa mitofreak vesta kašno je stanje,k ga pa tuki rajš nam govoru,povem na kšnem pikniku,lahko pa rečem samo to, da je zaskrbljujoče stanje :headbang:

HAHA :D Maš srečo, da si taprav cajt šu iz Iskre ja :D

:lol1: :lol1: :lol1:

Pedrcofi so tapravi :grim

motor pa ne :grrr

Objavljeno

Ristič, kdaj se gre kej pelat

še bolj pomembno, kdaj te bomo spet napil :)

Objavljeno

Ristič, kdaj se gre kej pelat

še bolj pomembno, kdaj te bomo spet napil :)

jebote dons sm pa nate mislu :blush: :blush:

sm vidu eno movistaro...ja pit loh gremo za vikend..pelat pa lih tko :P

kva pravš :naughty: :naughty:

Objavljeno

o.....mogoče še kej druzga :naughty:

:lol1: :lol1: :lol1: No no Matejj :D

Bi mi še kdo roko skoz rit do prostate porinu pa me žgečkov po njej, da bi mi pršl, da bi se lahk poj s spermo igral,tko k otroc v peskovniku :kva1:

Am ja to bo ja :D

Objavljeno

Pa sm spet tuki..no da povem eno novico..

odpru sem nov forum o stavah (tudi druge reči so gor) :)

forum se nahaja tukaj:STAVNI FORUM za vse ljubitelje stav in športnih dogodkov :OK:

LP,Klemen

zdej me pa pojejte

:P

Objavljeno

ubistvu te ne bomo pojedl..a kej služš s tem? :P

rabm keš :lol1: :lol1:

Objavljeno

Za gume to :D

Objavljeno

ubistvu te ne bomo pojedl..a kej služš s tem? :P

rabm keš :lol1: :lol1:

:)

zaenkrat še nč ne služim..če bo pa forum res poln(kot naprimer motosvetov) pa da bo hotela kera spletna stran reklamo mi bo plačala zato kr ji bom delal reklamo .)

sam kej je še to :D

Objavljeno

Za gume to :D

ma za svašta...ni keša nč :P

:)

zaenkrat še nč ne služim..če bo pa forum res poln(kot naprimer motosvetov) pa da bo hotela kera spletna stran reklamo mi bo plačala zato kr ji bom delal reklamo .)

sam kej je še to :D

jst sm mislu če kej s stavami služš :D :P

Objavljeno

ma za svašta...ni keša nč :P

jst sm mislu če kej s stavami služš :D :P

Ti bi povleku tle vn enga keša a :P

Objavljeno

kaj boš te služo s tem, če potegneš črto med vsemi dobički in zgzbami, si ziher v minusu, samo včasih se ti mogoče fajn zdi ko kaj malo večjega trofiš... sicer pa kaki bi te stave funkcionirale če bi vsi meli neki dobiček, očitno majo več zgube, saj se tote stavnice vedno bolj širijo okol... mogoče ma kaki srečo od 200000 eden, ne računaj da boš med njimi, pa raje lopato pa kramp v roke pa se spravi delat na kako gradbišče...hehehe

Objavljeno

BATko...kako lahko računaš na služenje s tem forumom? kolkr js vem, je to eden tistih forumov, ki jih odpreš na neki brezplačni domeni...in, če si vsak lahko zamisli in odpre svoj forum, vrjem, da nisi eden redkih s svojim forumom...torej ne vem od kje pričakvanja na €€€ :?

mogoče narobe zastopim?

Objavljeno

BATko...kako lahko računaš na služenje s tem forumom? kolkr js vem, je to eden tistih forumov, ki jih odpreš na neki brezplačni domeni...in, če si vsak lahko zamisli in odpre svoj forum, vrjem, da nisi eden redkih s svojim forumom...torej ne vem od kje pričakvanja na €€€ :?

mogoče narobe zastopim?

Prov prov :)

Objavljeno

mogoče narobe zastopim?

To sm napisal tko..za daljno prihodnost :D mogoče pa se bo fajn napolnu moj forum..ja drgač je ta forum zastonj ja..to sm odpru bolj tko..za hobi :lol1:

S stavami pa ne služim kaj dosti..zaenkrat..bolj tko za hec igram..drgač pa nisem ne v minusu..ne v plusu..zaenkrat :OK:

Objavljeno

kok forumov pa maš ti zdej že? ene 10?

kao nek moto forum, zdej stave... :slap:

Objavljeno (popravljeno)

V upanju, da ga bo kdo bral :slap: Za dobro berljiv forum rabiš tud dober portal in pa reklamo ;)

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno

pa dobro naj dela človek kar mu paše, četudi ni ravno nevemkak produktivno... boljše da forume odpira ko pa se drogira...heheh :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!