Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Dans sm pa že 16, tko da ni več kakih omejitev za 125, počas pa padeta motor pa izpit :OK: :D

LP, Hozi .)

Objavljeno

Dans sm pa že 16, tko da ni več kakih omejitev za 125, počas pa padeta motor pa izpit :OK: :D

LP, Hozi .)

Wse najbolše Hozi :D :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:

Objavljeno

Če res rajsaš s tačko po tleh pa da te vidm...se lahk obrneš name :P :D

no evo...super :D

Batko, js verjetno v nedelo ne bom meu cajta...bo treba se mal za knigo vsest, da bom meu lepo poletje .)

recimo, da se venomu da zaupat :D pa kr naj sporoči, al pa še bolš, poslika, posname .)

Objavljeno

LP, Hozi .)

Vse najbolše Hozi, velik srečnih kilometrow.... B) B)

Objavljeno

LP, Hozi .)

ups, sm kr spregledau tale post, pol pa gledam, kva za vraga čestitate :blush:

vse najbolše, velik srečnih predvsem pa varnih kilometrov s 125-ko in pa dober nakup :OK:

Objavljeno

AbNormaln oz. Hozi, vse najbolše še z moje strani :D velik varnih km, pa kot je že C4V4L13R pred mano rekel, dobr nakup 125ke :OK: :OK: :beer2:

Objavljeno

LP, Hozi .)

O prjatu vse najbolše pa čim več varnih kilometrov :)

sej si ti ta Hozi kr ga mam na msnju?al ne?

A si se že odloču kaj boš kupu?a bo xt?kot si mi zadnič pravu :OK:

Cavalir..jst tud najbrž ne bom upal v nedeljo tko da kdaj drugič..se zmenmo za kak drug dan ;)

Objavljeno

LP, Hozi .)

No ewo...vse najbolše pa da bo pravi motor... :OK:

no evo...super :D

Batko, js verjetno v nedelo ne bom meu cajta...bo treba se mal za knigo vsest, da bom meu lepo poletje .)

recimo, da se venomu da zaupat :D pa kr naj sporoči, al pa še bolš, poslika, posname .)

Ni panike :D

O prjatu vse najbolše pa čim več varnih kilometrov :)

sej si ti ta Hozi kr ga mam na msnju?al ne?

A si se že odloču kaj boš kupu?a bo xt?kot si mi zadnič pravu :OK:

Cavalir..jst tud najbrž ne bom upal v nedeljo tko da kdaj drugič..se zmenmo za kak drug dan ;)

Ah kaj ne boš...itak da morš :kva2: :kva2:

Objavljeno

C4V4L13R a ne prides s k0cijem u nedelo na ride??? no sej drgac bom pa jst prsu nasga batkota pogledat :OK: :OK: :OK: bomo se kej posneli .) .) batko a mas kej treme pred nastopom??? :D :D

Objavljeno

Hvala Hvala Vsem :OK:

Častim virtualno rundo :beer2: :D (sam ne it pol vozit :P )

LP, Hozi .)

Objavljeno

aja sej res se cestitat bi se spodoblo abnormalnem hoziju, se velik kilometrov :OK: :OK: :beer2: :beer2: :beer2: :drunk:

Objavljeno

aja sej res se cestitat bi se spodoblo abnormalnem hoziju, se velik kilometrov :OK: :OK: :beer2: :beer2: :beer2: :drunk:

enako :P

Objavljeno

še od mene... Use najbolš :OK:

Objavljeno

C4V4L13R a ne prides s k0cijem u nedelo na ride??? no sej drgac bom pa jst prsu nasga batkota pogledat :OK: :OK: :OK: bomo se kej posneli .) .) batko a mas kej treme pred nastopom??? :D :D

zgodovino naj bi jutri pisal, ampak smo jo prestavl na pondelk, tako, da bo treba mal v knigo pogledat, in če grem tolk delč, mi to vzame cel dan, tako, da ne vem kolk mi bo ostalo časa za učit se...itak pa sploh ne vemo kako bo še z vremenom...bomo vidl...nč ni še rečeno, takoaltko se mormo še s kocijem pa drugimi zment...

pa batko tud nekej jamra, da ne ve kako bo v nedelo...

sej z venomom sta blizu doma pa še ti če praviš...batko je pa tud skor skos na ridah...bo že prilka za posnet :OK:

bomo vidl no...sej učiu se bom tkoaltko že mal prej, če bo pa tako vreme kot danes, pa mogoče res pridemo okol :OK:

k so tile naši fantje tko grozni? :P

mislm, da se jih ne rabiš lih bat no ne vem... :unsure:

Objavljeno

zgodovino naj bi jutri pisal, ampak smo jo prestavl na pondelk, tako, da bo treba mal v knigo pogledat, in če grem tolk delč, mi to vzame cel dan, tako, da ne vem kolk mi bo ostalo časa za učit se...itak pa sploh ne vemo kako bo še z vremenom...bomo vidl...nč ni še rečeno, takoaltko se mormo še s kocijem pa drugimi zment...

pa batko tud nekej jamra, da ne ve kako bo v nedelo...

sej z venomom sta blizu doma pa še ti če praviš...batko je pa tud skor skos na ridah...bo že prilka za posnet :OK:

bomo vidl no...sej učiu se bom tkoaltko že mal prej, če bo pa tako vreme kot danes, pa mogoče res pridemo okol :OK:

k so tile naši fantje tko grozni? :P

mislm, da se jih ne rabiš lih bat no ne vem... :unsure:

ja mene sploh ne če sm dobre volje :P sam razpizdit me ni sila :grim drgač pa ja če bo kdo letu okol cerknice nj mi reče :kva2: :kva2:

Objavljeno (popravljeno)

Ey folk kwa pravte če bi jz mojo u nek tazga preštrihu??? :D Pa prelimu

post-10442-1178804920_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno

full dobro bi izpadlo :OK:

Objavljeno

Mal sm se igrov, pa sm mislu, glede na to da morm itaq štrihnt, če bi na kej tacga štrihnu če bo dost €€€ :) Kva pravte ?ni lih najlepš uspel, sam se vid kk bi naredu :huh:

post-11961-1178806666_thumb.jpg

Objavljeno

Mal sm se igrov, pa sm mislu, glede na to da morm itaq štrihnt, če bi na kej tacga štrihnu če bo dost €€€ :) Kva pravte ?ni lih najlepš uspel, sam se vid kk bi naredu :huh:

ej veš kaj probaj :) daj pofarbaj cele felne na rdečo :) ne sam roba...

drgač pa je ful ql

ven0m...takle bi ql zgledla ja :D

Objavljeno

z kolegom sma se zmenla da grema ju3 do louisa, pa pač vprašam če bi se še kdo pridružil :OK:

Objavljeno

z kolegom sma se zmenla da grema ju3 do louisa, pa pač vprašam če bi se še kdo pridružil :OK:

alo z kero rajfno gre mezgec

Objavljeno

alo z kero rajfno gre mezgec

je reko da gre z novo ;) če mu na toti šivi že po celem ven gledajo :BUA:

Objavljeno

mene neki zanima...

za prepis motorja...recimo da bi jest od enga kupu na tak dan kot je naprimer nedelja... pa bi se dam odpelu, pa se smenva da on placa vse stroske....recimo da mu ne zaupam...naj rajs pridem med tednom po motor? al mate ksno bolso idejo?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!