irency Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 Ey folk kwa pravte če bi jz mojo u nek tazga preštrihu??? :D Pa prelimu Ful je lep pa lepe barwe (črn pa rumen) Kwa boš frajer :P :D
Roky Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 mene neki zanima... za prepis motorja...recimo da bi jest od enga kupu na tak dan kot je naprimer nedelja... pa bi se dam odpelu, pa se smenva da on placa vse stroske....recimo da mu ne zaupam...naj rajs pridem med tednom po motor? al mate ksno bolso idejo? Vsekakor je bolš, če si zraven,vsaj jest bi bil.A ti slučajno kej novga kupuješ,pa kva? :D
Aless Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 z kolegom sma se zmenla da grema ju3 do louisa, pa pač vprašam če bi se še kdo pridružil :OK: te bi lahko proso da mi nekaj dol prpelas pa pri miselu pustis,ce ma 30€ za zalozit?
Schmid87 Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 mene neki zanima... za prepis motorja...recimo da bi jest od enga kupu na tak dan kot je naprimer nedelja... pa bi se dam odpelu, pa se smenva da on placa vse stroske....recimo da mu ne zaupam...naj rajs pridem med tednom po motor? al mate ksno bolso idejo? med tednam, oz. bot zravn :D
Ven0m Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 (popravljeno) Ful je lep pa lepe barwe (črn pa rumen) Kwa boš frajer :P :D Vsi bodo palli nate :fredy: That's my point :naughty: :naughty: :kva2: :kva2: :P Aja ju3 grejo tut naši u louisa...tko da če kdo kj rab! Popravljeno Maj 11, 2007. Popravil Ven0m
Tabo Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 (popravljeno) Ej a je kdo tuki iz sostra(javor,žagarski,pečar,... vrh tm okol).Kr vidm tm kr dost 125ccm motorjev?:OK: Popravljeno Maj 11, 2007. Popravil tada
Ven0m Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 Ej a je kdo tuki iz sostra(javor,žagarski,pečar,... vrh tm okol).Kr vidm tm kr dost 125ccm motorjev?:OK: kje sploh je to??? :?
GrCaR Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 kje sploh je to??? :? Del ljubjane :) lih na drugi strani LJ, kot sm jst ;)
Kleemen Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 Dobro jutro :yawn: A gre kdo danes na MK Fire groups v Ivančno gorico?Jst pa oče mogoče greva popoldan ;) B)
Tabo Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 kje sploh je to??? :? s trinajstko se peles.Če veš kje je Štepanjsko naselje se pelješ še naprej mimo črpalke ,čez avtoceso pa še 1KM naprej.(nevem tocn kje se sostro zacne)tm nekje k vids merkator na desni je sostro.(jst osebno sm še naprej v hribih(javor,mal naprej od žagarseka vrha cerka 200m :OK: )
Ven0m Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 (popravljeno) s trinajstko se peles.Če veš kje je Štepanjsko naselje se pelješ še naprej mimo črpalke ,čez avtoceso pa še 1KM naprej.(nevem tocn kje se sostro zacne)tm nekje k vids merkator na desni je sostro.(jst osebno sm še naprej v hribih(javor,mal naprej od žagarseka vrha cerka 200m :OK: ) Vem ja za štepanjca sm se vsak dan furow s petko dam iz šole prot štepanjcu ene parkrat pa sm šel tja namest u šolo!! :D Pomojem bi najdu če bi isku no!! Popravljeno Maj 11, 2007. Popravil Ven0m
Ven0m Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 Am, ja kwa ni spet nobenga dns!!Jao mam dva uprašanja 1. Ma kdo kj več izkušn z barvanjem feltn?? 2. A pozna kdo koga k bi mi naredu nalepke pocen pa dobr??Pa k mogoče že ma od aprilie kj??
GrCaR Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 Am, ja kwa ni spet nobenga dns!!Jao mam dva uprašanja 1. Ma kdo kj več izkušn z barvanjem feltn?? 2. A pozna kdo koga k bi mi naredu nalepke pocen pa dobr??Pa k mogoče že ma od aprilie kj?? evo mene :kva2: :lol1:
Roky Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 Jest sm vs pršu za sekundico pozdrav: Zdravo pikci :P Zdej grem pa nazaj delat,konc malce :headbang:
JMatic Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 (popravljeno) Vsekakor je bolš, če si zraven,vsaj jest bi bil.A ti slučajno kej novga kupuješ,pa kva? :D med tednam, oz. bot zravn :D zdj sm biu pri posredniku na Brniku...pa je rekla zenska da lahko jest grem po motor u nedeljo, ga kupim, napiseva eno hmmm "kvazipogodbo" da sm placou pa oba podpiseva, se odpeljem domov...pol pa u pondelk zanesem to kvazipogodbo do posrednika, oni nardijo prepis, dam 10eur, jo poslem unmu, ojn podpise pa je to to... sam zdj nvm ka pa a tablco mu morm tut poslat? pa polico ane ? no pa sj,...to mu bojo itak povedali na prepisu...sam tko me zanima da ve, za vnaprej racunat roky> ne,. rablenga :> Popravljeno Maj 11, 2007. Popravil mitofreak
irency Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 That's my point :naughty: :naughty: :kva2: :kva2: :P :P :P :P :P :P
irency Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 Vidite...vozni park Svšgl :P pA KWA stroj a ti tut na to šolo hodš? :P Am te motorji so sam popoldan pred šolo dopoldan nikol! :)
Roky Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 roky> ne,. rablenga :> Sej veš, da nism mislu ta pomen besede :grim Dej povej kva pride v garažo no :P
Matex_46 Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 :OK: Ej a je kdo tuki iz sostra(javor,žagarski,pečar,... vrh tm okol).Kr vidm tm kr dost 125ccm motorjev?:OK: :OK: JP jz sm iz Štepca, pa grem kr doskrat čz Sostro (ubistvu do Vevč :P ). Vem ja za štepanjca sm se vsak dan furow s petko dam iz šole prot štepanjcu ene parkrat pa sm šel tja namest u šolo!! :D Pomojem bi najdu če bi isku no!! poklič, k boš dol, greva na pijačo, ti dovolim, d mi častiš :OK: :naughty: :yea1:
Čamac Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 zdj sm biu pri posredniku na Brniku...pa je rekla zenska da lahko jest grem po motor u nedeljo, ga kupim, napiseva eno hmmm "kvazipogodbo" da sm placou pa oba podpiseva, se odpeljem domov...pol pa u pondelk zanesem to kvazipogodbo do posrednika, oni nardijo prepis, dam 10eur, jo poslem unmu, ojn podpise pa je to to... sam zdj nvm ka pa a tablco mu morm tut poslat? pa polico ane ? no pa sj,...to mu bojo itak povedali na prepisu...sam tko me zanima da ve, za vnaprej racunat roky> ne,. rablenga :>
Ven0m Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 :OK: :OK: JP jz sm iz Štepca, pa grem kr doskrat čz Sostro (ubistvu do Vevč :P ). poklič, k boš dol, greva na pijačo, ti dovolim, d mi častiš :OK: :naughty: :yea1: No ok jz častim...ti plačaš :evilgrin: :naughty:
JMatic Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 (popravljeno) Sej veš, da nism mislu ta pomen besede :grim Dej povej kva pride v garažo no :P ne povem heheh zdj sm biu pri posredniku na Brniku...pa je rekla zenska da lahko jest grem po motor u nedeljo, ga kupim, napiseva eno hmmm "kvazipogodbo" da sm placou pa oba podpiseva, se odpeljem domov...pol pa u pondelk zanesem to kvazipogodbo do posrednika, oni nardijo prepis, dam 10eur, jo poslem unmu, ojn podpise pa je to to... sam zdj nvm ka pa a tablco mu morm tut poslat? pa polico ane ? no pa sj,...to mu bojo itak povedali na prepisu...sam tko me zanima da ve, za vnaprej racunat roky> ne,. rablenga :> Glej jaz ko sem prodal cagivo sma tudi naredlna eno kvazipogodbo ker je bila nedelja ko sem imel čas pa sem šel uredit papirje... nekako je v navadi da prepis in podobno uredi prodajalec... Če narediš komisijsko prodajo za 10€ svaka ti čast... Kolikor jaz vem je 1% kupne vsote + DDV... Ker sem mladoleten pa sem moral dobiti poleg overjene pogodbe še potrdilo od centra za socialno delo ( :BUA: ) kao kaj bom naredil z denarjem... ker sem rekel, da bom v celoti porabil za nakup drugega motorja moram zdaj ko kupim motor še prinest kopijo pogodbe na center za socialno delo :BUA: Tak idiotskih stvari še v življenju nisem slišal... No da sem kupcu uredil papirje pa me je stalo okrog 50€ (29 komisijska plus ddv, overitev, potrdilo centra za socialno (koleki za okrog 18€ ))... ja, ti si suy na obcino. men je reku da prepis IN davek IN overovitev stane 10eur. seveda prek njega. na obcini je pa 1 procent cene. no sj polnoletn sm pa itak Popravljeno Maj 11, 2007. Popravil mitofreak
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se