reesko Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 Aha pizda pr ns sm pa jst s cagivo..pa zravn 10000 sesalcev :D
Čamac Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 Am, sam to, če mate kej za overt, se ne splača hodt k notarju, ampak raj na upravno enoto al občino, sej ne vem kva je že :blush: za 1€ :yea1: točno tak
C4V4L13R Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 danes v ljubljani mimo wtc-ja oz. gea collega (celovška se mi zdi :? ) , rdeče bela cagiva mito...okrog 1ih popovdne kdo od tle? aja...js sicer nisem iz lublane, smo bli na državnem iz podjetništva, pa smo lih hodil tam po pločniku :OK:
reesko Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 danes v ljubljani mimo wtc-ja oz. gea collega (celovška se mi zdi :? ) , rdeče bela cagiva mito...okrog 1ih popovdne kdo od tle? aja...js sicer nisem iz lublane, smo bli na državnem iz podjetništva, pa smo lih hodil tam po pločniku :OK: to si zihr vidu našga rožleta..."cagivamito" :D
Čamac Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 ej to je on kupo motor od tistega kaj je bil na forumu... probiker? jooooj kak je bil meni ta motor všeč ko je bil črno rumen :wub:
C4V4L13R Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 mater tam gužva, on pa na polno žge, da tul ko laksarca :lol: pol je pa še fino podpihalo, da je po celi lublani zasmrdelo po mešanci :P če ga nebi vidu, bi vedu, da je mito :evilgrin:
reesko Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 mater tam gužva, on pa na polno žge, da tul ko laksarca :lol: pol je pa še fino podpihalo, da je po celi lublani zasmrdelo po mešanci :P če ga nebi vidu, bi vedu, da je mito :evilgrin: :devil: :devil: :OK:
GrCaR Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 ej to je on kupo motor od tistega kaj je bil na forumu... probiker? jooooj kak je bil meni ta motor všeč ko je bil črno rumen :wub: ja una črno rumena je bla res huda barva, pol gre pa preštrihat na rdečo :SS :BUA:
reesko Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 ja una črno rumena je bla res huda barva, pol gre pa preštrihat na rdečo :SS :BUA: edin pravilno je naredu...edin men je pa zdej res žou da sm preštrihu... :BUA: pa ne zato k ma mal odtenka roze not ampak k je bla una res huda barva pa sm zajebu :BUA: :BUA:
Čamac Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 (popravljeno) Uf jaz pogrešam vonj te mešance :D ko sem bil mali sem bil vedno celi nor ko sem hodo gledat motokros tekme v orehovo vas... tisto je pravi vonj :OK: malo ste me prehiteli... sem odgovarjal kavalirju :D Popravljeno Maj 11, 2007. Popravil Brodar
reesko Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 Uf jaz pogrešam vonj te mešance :D ko sem bil mali sem bil vedno celi nor ko sem hodo gledat motokros tekme v orehovo vas... tisto je pravi vonj :OK: vonj po orehih? :)
GrCaR Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 vonj po orehih? :) liqui moli (večinoma uporabljajo za cross motorje) no vsaj ene 5 let nazaj so ga na tekmah, k ma vonj po gozdnih sadežih :D
Čamac Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 vonj po orehih? :) hahaha :OK: :lol1: :lol1: :lol: :lol1: :lol1:
C4V4L13R Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 uf...dobr, da k0ci ponavad reče, da naj grem js odspred :P :devil: pa to k štrihate mitote, zakaj se ga noben ne upa dat čis na belo, una 500-ka prototip je prov pošteno zgledala...pa črn je ful hud...rdeča je preveč klasična, rumena pa črna pa men osebno ne gre nekak skup... edin od brodarja mi je biu pa res hud, belo-rdeča kombinacija, pa črta po zicu :devil: pa še mal neobičajen avspuh, to mi je blo tud ql :OK:
Čamac Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 liqui moli (večinoma uporabljajo za cross motorje) no vsaj ene 5 let nazaj so ga na tekmah, k ma vonj po gozdnih sadežih :D liqui moli spada pod polini a ne? Sem jaz to včasih tankal v dnaja ko nisem shella najdo... uf...dobr, da k0ci ponavad reče, da naj grem js odspred :P :devil: pa to k štrihate mitote, zakaj se ga noben ne upa dat čis na belo, una 500-ka prototip je prov pošteno zgledala...pa črn je ful hud...rdeča je preveč klasična, rumena pa črna pa men osebno ne gre nekak skup... edin od brodarja mi je biu pa res hud, belo-rdeča kombinacija, pa črta po zicu :devil: pa še mal neobičajen avspuh, to mi je blo tud ql :OK: :wub: :wub: :wub: Maš pir v dobrem.
GrCaR Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 liqui moli spada pod polini a ne? Sem jaz to včasih tankal v dnaja ko nisem shella najdo... ja mislm da ja. Tist res diši ful :OK:
reesko Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 liqui moli (večinoma uporabljajo za cross motorje) no vsaj ene 5 let nazaj so ga na tekmah, k ma vonj po gozdnih sadežih :D gozdni sadeži? a zato da se počutš bl domače...da k zapreš oči mislš da si na travniku na dekci in da okol tebe letijo čebele in je vonj po gozdnih sadežih...pol pa k odpreš oči se pa krosle tm podijo :D
Čamac Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 gozdni sadeži? a zato da se počutš bl domače...da k zapreš oči mislš da si na travniku na dekci in da okol tebe letijo čebele in je vonj po gozdnih sadežih...pol pa k odpreš oči se pa krosle tm podijo :D hehe ne pa saj ni nihče mel vonj po gozdnih sadežih :lol: ne vem kak je grčar na to prišo... možno pa da gre za liqui moli ampak brez "okusa"...
GrCaR Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 gozdni sadeži? a zato da se počutš bl domače...da k zapreš oči mislš da si na travniku na dekci in da okol tebe letijo čebele in je vonj po gozdnih sadežih...pol pa k odpreš oči se pa krosle tm podijo :D :grim :grim :grim hehe ne pa saj ni nihče mel vonj po gozdnih sadežih :lol: ne vem kak je grčar na to prišo... možno pa da gre za liqui moli ampak brez "okusa"... jst sm sam reku, da to liqui moli tankal v cross dirkalne motorje, in vonj je biu po gozdnih sadežih. Točn kero oznako olja so mel, pa ne znam povedat.
frk Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 hitro mi pomagajte.. kje lahko kupim ketno za motor, oz. kje prodajajo ketne na metre, ne tistih original kompletov ala d.i.d al pa regina.. al pa če bi se dalo samo en glid od ketne dobit bi tui blo vrei :) okolica mb zaželjeno :)
Čamac Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 (popravljeno) V MBju pa ne vem za nikjer kjer bi to meli... vzami z neke stare motorke :D pa "predelaj" da bo pasalo hehe šala Popravljeno Maj 11, 2007. Popravil Brodar
C4V4L13R Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 (popravljeno) če maš kej zahoda na dolenjsko, je v novem mestu trgovina oz. servis Agroservis, kjer ponavad dobiš kar čš kej tazga...al pa tabakum bi mogoče tud znou met :hmm: al pa euroton-avtodeli, to mate verjetno v vašem koncu? Popravljeno Maj 11, 2007. Popravil C4V4L13R
Čamac Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 Da euroton je v mbju tam pa bi res lahko vprašal ja...
frk Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 Da euroton je v mbju tam pa bi res lahko vprašal ja... ki je to? kai pa SKF bi tui lahko mel ne?
Čamac Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 ki je to? kai pa SKF bi tui lahko mel ne? lani jeseni je bil na pobrežju tam kjer je bil včasih motor jet zdaj pa mislim da so ga preselili... pa se ne morem spomnit kam :? ko se spomnim ti napišem...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se