Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

folk, a še koga skos z msn-ja meče dol :BUA:

pizda matrna unim kurcom k delajo na msnju :headbang:

Objavljeno

euroton je na pobrežju pri britofu....

am dajte mi nekaj povedat če slka radar npr. beli kango pa te iz čela slika.. a pol tisti mutec ko sedi v avtu si zapiše registersko tablco od motora, al to ni aktualno za motorje?

Objavljeno

euroton je na pobrežju pri britofu....

am dajte mi nekaj povedat če slka radar npr. beli kango pa te iz čela slika.. a pol tisti mutec ko sedi v avtu si zapiše registersko tablco od motora, al to ni aktualno za motorje?

če te od spredi slika, mu loh kurac kažeš, pa ti nč ne more :)

Objavljeno

uu fino... ej vedno sem pozorn na avte parkirane ob cestah v naseljih a danes en kurac cincla pred mano in sem ga glih šov prehitevat in kangooja sploh vido nisem....je pa tista kamera proti meni gledala iz zadnje šipe :D

Objavljeno

lulabasa...če te dobi na radar, pol te počaka drug polcaj za naslednjim grmom in plačaš (če seveda, je za naslednim grmom). lahko kocija vprašaš, ko smo bli v krškem so lih 2 pred nami ustavl in sta dobla kazen .)

Objavljeno

lulabasa...če te dobi na radar, pol te počaka drug polcaj za naslednjim grmom in plačaš (če seveda, je za naslednim grmom). lahko kocija vprašaš, ko smo bli v krškem so lih 2 pred nami ustavl in sta dobla kazen .)

ja če te posname, pa da te čakajo dol naprej... če jih pa ni, ti pa čist nč ne morjo ;)

Objavljeno

:grim

ja sj ja...edino, zdej ne vem, kolk je res, kolk ne...slišov sm, že od večih, da te zdej; menda majo spet neke nove radarje; lahko posname tud od zadej, pa lih tko slikco po pošti dobiš :blink:

Objavljeno

ja bo treba tablce gor zavit :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

gozdni sadeži? a zato da se počutš bl domače...da k zapreš oči mislš da si na travniku na dekci in da okol tebe letijo čebele in je vonj po gozdnih sadežih...pol pa k odpreš oči se pa krosle tm podijo :D

:lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

:grim

ja sj ja...edino, zdej ne vem, kolk je res, kolk ne...slišov sm, že od večih, da te zdej; menda majo spet neke nove radarje; lahko posname tud od zadej, pa lih tko slikco po pošti dobiš :blink:

tako je cavalier. skoraj vse skatle, ki so na nasih avtocestah, te slikajo odzadaj. tako da tud motoristi nismo vec "varni" pred radarjem

Objavljeno

varderodriver za naju se je to srečno končalo :D ko sma švignla mimo škifov z radarjem v roki :D

Objavljeno

varderodriver za naju se je to srečno končalo :D ko sma švignla mimo škifov z radarjem v roki :D

Duheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec :kva2: kak si? :D Si vreii? :lol1:

:D

Fantje, kdaj bo čaga? :blush: :yea1:

Objavljeno

hm zadeva je taka....tist k sm mu ejst prodau mitota...mi se ni vrnu ledvicnga pasu..sm mu ga posodu do doma...zdj da se jest oglasim pri njemu doma s kolegom se fimo slis...ampak tut on me lahko noce na svojem dvoriscu in poklice kapse itd itd....men gre pa dobesedno na kurac ker se un vozi z mojim pasom. kaj lohk nardim? policija odpade kajne

no...NOCE mi ga vrnit

Objavljeno

hm zadeva je taka....tist k sm mu ejst prodau mitota...mi se ni vrnu ledvicnga pasu..sm mu ga posodu do doma...zdj da se jest oglasim pri njemu doma s kolegom se fimo slis...ampak tut on me lahko noce na svojem dvoriscu in poklice kapse itd itd....men gre pa dobesedno na kurac ker se un vozi z mojim pasom. kaj lohk nardim? policija odpade kajne

ubi ga, nije ti brat :grim

Objavljeno

nocem met pizdarij haha

Objavljeno

nocem met pizdarij haha

amm...tko bo blo...gremo mi k smo iz lj ga počakat pred šolo..pa sam bam bam bam paj to to..stročjiju dej za pir(ga zelo rad spije) pa ti ga bo zlomu pred šolo :)

Objavljeno

hehe ne rabm ga zlomt :> sam pas hocm heh :> jhah nic ko dobim motor grem do njega

Objavljeno

hehe ne rabm ga zlomt :> sam pas hocm heh :> jhah nic ko dobim motor grem do njega

ti sam še dlje čaki..ga res nikol ne boš dobu :BUA:

Objavljeno

Dj bom še jz pršu ga bom jz polomu itak me noben ne pozna tm...:evilgrin:

Sam men ni dost en pir, da sm pogumn...

Objavljeno

Ej batko pridi na ride dns da ksno recemo pa da si ogledamo mojstrovine .) .) povej ce prides

Objavljeno

Ej batko pridi na ride dns da ksno recemo pa da si ogledamo mojstrovine .) .) povej ce prides

a ni dons mal kurac vreme?

Objavljeno

prmeni soje sonce pa u postojni tut verjetno ni dezja tko da je lih pravo za eno furo na ride :OK: :OK: pride kdo???

Objavljeno

@skyline_m

vse najboljse ...pa vlko srecnih km pa vsega ostaliga :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Točno tko....sploh ni debate tuki.

amm...tko bo blo...gremo mi k smo iz lj ga počakat pred šolo..pa sam bam bam bam paj to to..stročjiju dej za pir(ga zelo rad spije) pa ti ga bo zlomu pred šolo :)

:D

ti sam še dlje čaki..ga res nikol ne boš dobu :BUA:

Čim prej k ga drgač res ne bo dobu.

Popravljeno . Popravil Stroj
Objavljeno

hm..prau mat da mi bo ona novga kupla, k sm reku da ga grem prefukat :>

te pa naj ne :>

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!