GrCaR Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 folk, a še koga skos z msn-ja meče dol :BUA: pizda matrna unim kurcom k delajo na msnju :headbang:
kukec1 Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 euroton je na pobrežju pri britofu.... am dajte mi nekaj povedat če slka radar npr. beli kango pa te iz čela slika.. a pol tisti mutec ko sedi v avtu si zapiše registersko tablco od motora, al to ni aktualno za motorje?
GrCaR Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 euroton je na pobrežju pri britofu.... am dajte mi nekaj povedat če slka radar npr. beli kango pa te iz čela slika.. a pol tisti mutec ko sedi v avtu si zapiše registersko tablco od motora, al to ni aktualno za motorje? če te od spredi slika, mu loh kurac kažeš, pa ti nč ne more :)
kukec1 Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 uu fino... ej vedno sem pozorn na avte parkirane ob cestah v naseljih a danes en kurac cincla pred mano in sem ga glih šov prehitevat in kangooja sploh vido nisem....je pa tista kamera proti meni gledala iz zadnje šipe :D
C4V4L13R Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 lulabasa...če te dobi na radar, pol te počaka drug polcaj za naslednjim grmom in plačaš (če seveda, je za naslednim grmom). lahko kocija vprašaš, ko smo bli v krškem so lih 2 pred nami ustavl in sta dobla kazen .)
GrCaR Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 lulabasa...če te dobi na radar, pol te počaka drug polcaj za naslednjim grmom in plačaš (če seveda, je za naslednim grmom). lahko kocija vprašaš, ko smo bli v krškem so lih 2 pred nami ustavl in sta dobla kazen .) ja če te posname, pa da te čakajo dol naprej... če jih pa ni, ti pa čist nč ne morjo ;)
C4V4L13R Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 :grim ja sj ja...edino, zdej ne vem, kolk je res, kolk ne...slišov sm, že od večih, da te zdej; menda majo spet neke nove radarje; lahko posname tud od zadej, pa lih tko slikco po pošti dobiš :blink:
Fric Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 ja bo treba tablce gor zavit :OK: :OK: :OK:
irency Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 gozdni sadeži? a zato da se počutš bl domače...da k zapreš oči mislš da si na travniku na dekci in da okol tebe letijo čebele in je vonj po gozdnih sadežih...pol pa k odpreš oči se pa krosle tm podijo :D :lol1: :lol1: :lol1:
Gixxer Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 :grim ja sj ja...edino, zdej ne vem, kolk je res, kolk ne...slišov sm, že od večih, da te zdej; menda majo spet neke nove radarje; lahko posname tud od zadej, pa lih tko slikco po pošti dobiš :blink: tako je cavalier. skoraj vse skatle, ki so na nasih avtocestah, te slikajo odzadaj. tako da tud motoristi nismo vec "varni" pred radarjem
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 varderodriver za naju se je to srečno končalo :D ko sma švignla mimo škifov z radarjem v roki :D
GrCaR Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 varderodriver za naju se je to srečno končalo :D ko sma švignla mimo škifov z radarjem v roki :D Duheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec :kva2: kak si? :D Si vreii? :lol1: :D Fantje, kdaj bo čaga? :blush: :yea1:
JMatic Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 hm zadeva je taka....tist k sm mu ejst prodau mitota...mi se ni vrnu ledvicnga pasu..sm mu ga posodu do doma...zdj da se jest oglasim pri njemu doma s kolegom se fimo slis...ampak tut on me lahko noce na svojem dvoriscu in poklice kapse itd itd....men gre pa dobesedno na kurac ker se un vozi z mojim pasom. kaj lohk nardim? policija odpade kajne no...NOCE mi ga vrnit
GrCaR Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 hm zadeva je taka....tist k sm mu ejst prodau mitota...mi se ni vrnu ledvicnga pasu..sm mu ga posodu do doma...zdj da se jest oglasim pri njemu doma s kolegom se fimo slis...ampak tut on me lahko noce na svojem dvoriscu in poklice kapse itd itd....men gre pa dobesedno na kurac ker se un vozi z mojim pasom. kaj lohk nardim? policija odpade kajne ubi ga, nije ti brat :grim
JMatic Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 ubi ga, nije ti brat :grim nocem met pizdarij haha
reesko Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 nocem met pizdarij haha amm...tko bo blo...gremo mi k smo iz lj ga počakat pred šolo..pa sam bam bam bam paj to to..stročjiju dej za pir(ga zelo rad spije) pa ti ga bo zlomu pred šolo :)
JMatic Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 hehe ne rabm ga zlomt :> sam pas hocm heh :> jhah nic ko dobim motor grem do njega
reesko Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 hehe ne rabm ga zlomt :> sam pas hocm heh :> jhah nic ko dobim motor grem do njega ti sam še dlje čaki..ga res nikol ne boš dobu :BUA:
Ven0m Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 Dj bom še jz pršu ga bom jz polomu itak me noben ne pozna tm...:evilgrin: Sam men ni dost en pir, da sm pogumn...
Fric Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 Ej batko pridi na ride dns da ksno recemo pa da si ogledamo mojstrovine .) .) povej ce prides
reesko Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 Ej batko pridi na ride dns da ksno recemo pa da si ogledamo mojstrovine .) .) povej ce prides a ni dons mal kurac vreme?
Fric Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 prmeni soje sonce pa u postojni tut verjetno ni dezja tko da je lih pravo za eno furo na ride :OK: :OK: pride kdo???
Aless Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 @skyline_m vse najboljse ...pa vlko srecnih km pa vsega ostaliga :OK:
Stroj Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 (popravljeno) ubi ga, nije ti brat :grim Točno tko....sploh ni debate tuki. amm...tko bo blo...gremo mi k smo iz lj ga počakat pred šolo..pa sam bam bam bam paj to to..stročjiju dej za pir(ga zelo rad spije) pa ti ga bo zlomu pred šolo :) :D ti sam še dlje čaki..ga res nikol ne boš dobu :BUA: Čim prej k ga drgač res ne bo dobu. Popravljeno Maj 12, 2007. Popravil Stroj
JMatic Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 hm..prau mat da mi bo ona novga kupla, k sm reku da ga grem prefukat :> te pa naj ne :>
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se