Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

nabijač :naughty:

Ja ti boš govoru no :grim

Objavljeno

Hehehehe,zmenjen :OK: Smo bli z Denzijem včeri v Old Cupu na piru :P

yo, hehe uceri je blo dobr, bomo se kdaj ponovil sam upam da naujo ta plavi spet zajebal sceno tko k ucer k sm ga zgau prot radolc so me ustawl pa dal za pihat...fajn :grrr

Objavljeno (popravljeno)

ohjoj :) a ni škoda gume ?:D

mitofreakči,kam pa kam? :D

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno

Kaj je zdej :P a je bil kdo tuki danes na planinskih kr je blo tok folka popoldan :blink: ni blo niti placa za parkirat :D

Da še jst neki napišem da bo kmalu 1000

Objavljeno

Ja ti boš govoru no :grim

:whistle:

just helping to... :kva2:

Objavljeno

yo, hehe uceri je blo dobr, bomo se kdaj ponovil sam upam da naujo ta plavi spet zajebal sceno tko k ucer k sm ga zgau prot radolc so me ustawl pa dal za pihat...fajn :grrr

Ooo glej ga :D Kdaj si šu pa dam? :hmm: Midva sva ob 4ih pršla,sva šla še peš v Ribno z unim dvema pičkama pa sm tm skor v en grabn padu, k sm hotu prevert, če je trava dost globoka za ding-dong :D

Objavljeno

:whistle:

just helping to... :kva2:

Ti k tok rd pomagaš ane :P dej raj povej če prodaš zapestnco

Objavljeno

še 2 strani mamo :OK:

Objavljeno

majn :D 1 stran pa pol :D

Objavljeno (popravljeno)

Hitr hitr hitr.....predn ura odbije polnoč

Popravljeno . Popravil Stroj
Objavljeno

Hitr hitr hitr.....predn ura odbije polnoč

ah čez par minut bomo že na 1005 :D

Objavljeno

clovk sploh sledit vec ne more lol

Objavljeno

Ja sam res....wainting for the big bang :D

Objavljeno

Ti k tok rd pomagaš ane :P dej raj povej če prodaš zapestnco

ma ne, sm se odloču, da jo bom meu, čeprov rabm keš :D

Objavljeno

LOL,a nis poj mojga odgovora na tvoj post prebral :P

Objavljeno

sam tu v tej temi je res bol težko sledit vsemu kaj se napiše :D

Objavljeno

ma ne, sm se odloču, da jo bom meu, čeprov rabm keš :D

Mater ej, ti se pa ne spoznaš na biznis.....6x več sm ti ponudu kork si ti zanjo dau :naughty: :P

Objavljeno

Ooo glej ga :D Kdaj si šu pa dam? :hmm: Midva sva ob 4ih pršla,sva šla še peš v Ribno z unim dvema pičkama pa sm tm skor v en grabn padu, k sm hotu prevert, če je trava dost globoka za ding-dong :D

aja hehe s hotu mal potrest ;>, ma mi smo pol sli se z enim kolegi tm mal pit k je en mu bday pa tud u enih 4h smo prsli dam drug tedn pa u kran na motozbor :OK: :naughty:

Objavljeno

Sam še 1 stran :kva2:

Objavljeno

ni sans :> me ni 3 minute,....pa ze nvem kje naj zacnem brat :>

Objavljeno

aja hehe s hotu mal potrest ;>, ma mi smo pol sli se z enim kolegi tm mal pit k je en mu bday pa tud u enih 4h smo prsli dam drug tedn pa u kran na motozbor :OK: :naughty:

Hehehe hotu sm,hotu,pa se jima je preveč dam mudil :slap: :grim :grim V Besnici mislš ane :hmm: A me boš potem spotoma pobral (s čimerkoli že boš) :hmm:

Objavljeno

a to bo a je ze blo?

Objavljeno

ni sans :> me ni 3 minute,....pa ze nvem kje naj zacnem brat :>

sam ja an hehe...enkt se spomnm k me ceu dan ni blo pridem pogledat ce je kj nouga sm ze mislu da sm bovn k sm vidu +20 novih strani :>...dj hit zej neki kup da gremo spet u bohn :P

Objavljeno

Hehehe hotu sm,hotu,pa se jima je preveč dam mudil :slap: :grim :grim V Besnici mislš ane :hmm: A me boš potem spotoma pobral (s čimerkoli že boš) :hmm:

se vidmo u Besnc

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!