mi Objavljeno Julij 19, 2005 Deli Objavljeno Julij 19, 2005 ja kukr je že napisano neki keša za čevapi in pijačo....cca 1500-2000 sit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DGUZELJ Objavljeno Julij 19, 2005 Deli Objavljeno Julij 19, 2005 Ej CagivaMito a je un model k ti je avspuh naredu že doma, pa če je a bi mi plis dal njegov naslov pa tel. št. da si še jest mal motor pošmekam! Če maš pa čs bi te pa prosu če bi šu z mano do nega drug tedn enkrat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno Julij 19, 2005 Deli Objavljeno Julij 19, 2005 Drug tedn me ni ta tedn bi se pa še dal če maš čs. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno Julij 19, 2005 Deli Objavljeno Julij 19, 2005 Aja pa če se da v čertrtek zato k takrat dobim jst motor nazaj. Pa gremo pol skupi do grčarja na piknik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Julij 19, 2005 Deli Objavljeno Julij 19, 2005 mene nau :BUA: fotr reku, da me rab čet IN petek pop. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DGUZELJ Objavljeno Julij 19, 2005 Deli Objavljeno Julij 19, 2005 Ej ta tedn jest ne morm nikamor k sm sam doma in nimam tolk keša da bi mu za avspuh! Dj pol pa čez 14 dni če boš doma! Aja pa a je bil mogoče kdo z eno rdečo cagivo v Novem Gradu prejšn tedn? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 19, 2005 Deli Objavljeno Julij 19, 2005 Ej ta tedn jest ne morm nikamor k sm sam doma in nimam tolk keša da bi mu za avspuh! Dj pol pa čez 14 dni če boš doma! Aja pa a je bil mogoče kdo z eno rdečo cagivo v Novem Gradu prejšn tedn? ← biu jest :>> kes biu ti ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DGUZELJ Objavljeno Julij 19, 2005 Deli Objavljeno Julij 19, 2005 Ma u novemgradu sm te povsod srečeval! Tm okol treh palm si se vozu, pa pr unmu baru u mesu Edi al neki tazga.. U glavnem sm te dostkrat vidu! Jest sm bil pa by foot! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 (popravljeno) :> ja furou sm se iz Marede do Pinete (tm se pije, pol se trezne pol se gre pa spat u maredo nazaj :) :OK: :OK: aja u baru me pa ni blo nobenmu...razn ce je su en k sm mu jo posodu sam nwem Popravljeno Julij 20, 2005. Popravil mitofreak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 kdo jutr pride na piknik k men? tok da vem kok miz prpravt! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zigc Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 I`m down! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 me 2 :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 pridm... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 Me ni, ko bote že vi feštal, bom še le jaz delat nehu (tak je tradicija ta tedn), pa še disk baje v Petek zjutraj dobim. Tak da se fajn mejte, pa ne preveč "bildat" ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 jst tut pridem!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 mene na pol štej k mam par opravkov pa se motor morm pelat registrirat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 tejcy kaj ti maš še nsrko al maš že kaj bolšega :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 tejcy kaj ti maš še nsrko al maš že kaj bolšega :) ← ucer sm prsla do trenutka da nsrjko prodam zdele in kupm hornetko pac bom pol leta brez motorja mislm hhornetko bom kupila 2006 letnik :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 ucer sm prsla do trenutka da nsrjko prodam zdele in kupm hornetko pac bom pol leta brez motorja mislm hhornetko bom kupila 2006 letnik :D ← to mi delaj punca :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 uuuu ql ql :D kok pa bo prišo letnik 2006 :D aja pa za kolk nsrko prodajaš :D sam za info vprašam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 uuuu ql ql :D kok pa bo prišo letnik 2006 :D aja pa za kolk nsrko prodajaš :D sam za info vprašam ← drgac za cene pa to se sprasuje na privet k ne mislm bit :topic:, drgac se bo pa prodajala k se bo zdej se še ne sam v roku 14dni mogoce se ze...bom vidla... ej nova je drgac 1.749.000sit hornetka to ane :D bomo vidl mogoce bodo mel pozim kake popuste ane :P, grem zdej teste brat od hornetke k jih mam glih doma... papa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
modri_dirkac Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 folk kako vreme je gor a se splaca pridt? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 folk kako vreme je gor a se splaca pridt? ← ej sonce dz, sonce ,no zdele je mal oblacn bomo vidl ce bo kej padal, prej je bla neka plohca, drgac pa sej je se avto ane :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
modri_dirkac Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 ja sam da ga se nesmem vozt :P :P ja pol pa nebo nc s piknikom....škoda :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 itak da bo sej ma streho grcar....zdele pa itak ni dezja...pa sm gledu radarsko sliko dežja in zgleda da se umika :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se