Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Hmmm ma maš prav :) niti ne...itq ni nič napisanega tu not kaj bi si splačalo zapomnit :D

Objavljeno

no zdj ko lepo disim po ene vrocem vikendu :>

grem pa lepo spat hehe :slap: :slap: :yawn: :yawn: :yawn:

Objavljeno

Nočko :winkiss:

Objavljeno

noč ;) pa 3 bouhe na pomoč :D :winkiss:

Objavljeno

Pa vi res niste normalni :slap: :lol1:

Kwa je zdej?Kdaj se gre čagat?

Objavljeno

o fuuuuuuck...pizda grem na en fuzbal, pa na pijaco...pogledam na motosvet, pa 15 novih strani :slap:

umirite se malo...

...al pa gremo na 2000 :evilgrin: :grim :evilgrin:

Objavljeno

o fuuuuuuck...pizda grem na en fuzbal, pa na pijaco...pogledam na motosvet, pa 15 novih strani :slap:

umirite se malo...

...al pa gremo na 2000 :evilgrin: :grim :evilgrin:

zadn tvoj stavek.... :grim :grim :grim

Objavljeno

I know the perfect place...če si bol za kvantiteto kot kvaliteto

in to je?

Ja čist ja....kaj bi blo šele če bi denzija vidla kaj dela na mitotu :doze:

hehe..denzi pa itak raztura :D

Objavljeno

Dobro jutro :P

A danes gremo do 2000 al več :OK:

Objavljeno

dej nehi, šele 2 dni nazaj so za motosvet posodobl hardware, da je več placa... :D ne mormo že kr tapru dan tok nabit, da bi mogl jutr spet na novo posodabljat :lol1: :lol1: :lol1:

a gremo na 5000? :evilgrin: :lol1:

Objavljeno

:topic:

matex prid na msn če si doma :)

Objavljeno

spammer

pa še podpis si od mene kopiral c-c-c :P

p.s.

je kdo za to, da gremo drug vikend na mobikrog? upam, da ne bo poln :naughty:

Objavljeno

spammer

p.s.

tale podpis sm najprej jst meu 2 let nazaj, pa pol k so si ga drugi skoperal, sm ga zbrisu. Itak pa je to slogan za BF Goodrich OFF ROAD gume, za avte ;)

Objavljeno

js sm ga vidu na enem drugem forumu, tako, da vsi kopiramo :rolleyes:

Objavljeno

ja ta tedn gremo na mobikrog :grim grčo prideš :? je zastonj vstop :evilgrin: mogoče že v petek da ne bo nobenga tam in bomo meli stezo celo zase, krenemo pa recimo ob dveh pa smo ob pol treh dol in se vozmo ene 2 ure (seveda s pavzami) potem gremo na pijačo in domov....kdo je za :?

Objavljeno

spammer

p.s.

Hehehe

A ti mislš podpis: "če je ravno, ni zabavno"?Ta podpis je bil pri enih gumah..Yokohama se mi zdi pred nekaj časa :hmm: ..to mormo met usi kr radi polagamo :D

@k0ci jst sm za..sam mal predelč je ta mobi krog zame :unsure: mogoče poleti..al pa drugo leto ko pride drugi stroj :OK: :OK:

Objavljeno

Moj podpis je originaln...made by u glaw spacan!! :D

Objavljeno

Hehehe

A ti mislš podpis: "če je ravno, ni zabavno"?Ta podpis je bil pri enih gumah..Yokohama se mi zdi pred nekaj časa :hmm: ..to mormo met usi kr radi polagamo :D

@k0ci jst sm za..sam mal predelč je ta mobi krog zame :unsure: mogoče poleti..al pa drugo leto ko pride drugi stroj :OK: :OK:

jst ti povem da se splača, ker ni avtov gor pa lahko tiščiš do konca, kolega je včeraj šel do tačke na ybr, in odtrgal malo gume ki je po tački

probaj prit ta vikend ko bo še stal mobikrog, ker baje ga bodo kmalu začeli rušiti, mislim da enkrat junija ali julija

Objavljeno

jst ti povem da se splača, ker ni avtov gor pa lahko tiščiš do konca, kolega je včeraj šel do tačke na ybr, in odtrgal malo gume ki je po tački

probaj prit ta vikend ko bo še stal mobikrog, ker baje ga bodo kmalu začeli rušiti, mislim da enkrat junija ali julija

zkwa ga bojo zrušl??? :?

Objavljeno

vojska bo nardila poligon za urjenje vojakov

Objavljeno

Moj podpis je originaln...made by u glaw spacan!! :D

ne pa ni, ker je refren pesmi Billy Idol - Speed .)

Objavljeno

Hehehe

zakaj predelč? isti klinac kot nam na ride pridt...ok...30km več

vojska bo nardila poligon za urjenje vojakov

od kje pa ta informacija? js sm slišov, da nej bi ga uredil mal bol :hmm:

Objavljeno

ne pa ni, ker je refren pesmi Billy Idol - Speed .)

no ja edin tist...drugo pa je

Objavljeno

Hehehe

Ta podpis je biu pri gumah BF Goodrich, kot sm že prej napisov in MIŠLJENO je za OFF ROAD vožnje z avti po brezpotju, ne pa polaganje ovinkov :slap:

Objavljeno

spammer

p.s.

prevec se jih ne sme gor vozit,ker se lahko zacnejo ljudje okoli pritozevat in lahko klicejo policijo

ja ta tedn gremo na mobikrog :grim grčo prideš :? je zastonj vstop :evilgrin: mogoče že v petek da ne bo nobenga tam in bomo meli stezo celo zase, krenemo pa recimo ob dveh pa smo ob pol treh dol in se vozmo ene 2 ure (seveda s pavzami) potem gremo na pijačo in domov....kdo je za :?

prevec ni potrebno ja javnem forumu razglablat o tem....to se rajsi preko msnja ali pa kako drugace zmenite

Hehehe

poleti ga vec ne bo :P

zakaj predelč? isti klinac kot nam na ride pridt...ok...30km več

od kje pa ta informacija? js sm slišov, da nej bi ga uredil mal bol :hmm:

kje pa so vplivni slovenci zmozni kaj takega naredit? oni tak gledajo samo za svojo rit :angry:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!