Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

o jebovasčuk, par dni me ni pa ste že krepko čez 1000 strani, a ko sem bil nazadnje tu je bla 970 :D :D :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

Evo da se javim malo po dolgem času?

Kje se furate, Mb še živi... kje je kdo ko kaj ilegalno organizira, da pridem pogledat, like before :whistle:

Ajd

Jernej

Popravljeno . Popravil J`Mavr0
Objavljeno

Evo da se javim malo po dolgem času?

Kje se furate, Mb še živi... kje je kdo ko kaj ilegalno organizira, da prisem pogledat, like before :whistle:

Ajd

Jernej

ravno nekaj dni nazaj smo se menli, da bi v mariboru letos kako ilegalno street dirko organizirali... samo mormo se zbrat, naj vsak pove keri je za akcijo, pa se pol enkrat zmenimo ne :D :D

... aja, pa še prej morn jaz motor novi nabavit, pred tem se ne sme ogranizirat, da mi neote luštov delali :D :D

Objavljeno

vi ste pa meni pravi motoristi ja, da bi organizirali ilegalno "dirko"

:BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA:

Objavljeno

prevec se jih ne sme gor vozit,ker se lahko zacnejo ljudje okoli pritozevat in lahko klicejo policijo

prevec ni potrebno ja javnem forumu razglablat o tem....to se rajsi preko msnja ali pa kako drugace zmenite

poleti ga vec ne bo :P

kje pa so vplivni slovenci zmozni kaj takega naredit? oni tak gledajo samo za svojo rit :angry:

ja...sm že pomislu na to ja...ampak, kar je je... :headbang:

prevec se jih ne sme gor vozit,ker se lahko zacnejo ljudje okoli pritozevat in lahko klicejo policijo

prevec ni potrebno ja javnem forumu razglablat o tem....to se rajsi preko msnja ali pa kako drugace zmenite

poleti ga vec ne bo :P

kje pa so vplivni slovenci zmozni kaj takega naredit? oni tak gledajo samo za svojo rit :angry:

že res ja, sploh pa v to smer, čeprav iz zanesljivih virov vem, da je mobikrog v privat lasti, tako da mi je malo čudno...kvečjemu, da je biu prodan oz., da moji viri le niso tako zanesljivi :hmm:

Objavljeno

ja...sm že pomislu na to ja...ampak, kar je je... :headbang:

že res ja, sploh pa v to smer, čeprav iz zanesljivih virov vem, da je mobikrog v privat lasti, tako da mi je malo čudno...kvečjemu, da je biu prodan oz., da moji viri le niso tako zanesljivi :hmm:

Ga je vojska kupla :D maybe :hmm:

Objavljeno

Zakaj bi ga prodala pa potem spe kupla? Nima smisla :huh:

Objavljeno

mobikrog bodo porušl in na tem mestu zgradil vedbeni ˝center˝ za slovensko vojsko.

Objavljeno (popravljeno)

A ma mobi krog je od vojske :eek: sm mislu da je od koga druzga .)

Popravljeno . Popravil BATko
Objavljeno

mobikrog bodo porušl in na tem mestu zgradil vedbeni ˝center˝ za slovensko vojsko.

mamu jim jebem puškino ;)

Objavljeno

evo sva z dolencom neki debatirala na MSN-ju ...bom sam bistvo vn dau :D

Dolenc pravi:

ko pa še mal drgač pogledaš.. pa videš tisto pravo lepoto

Dolenc pravi:

so pa motorji k so tko grdi.. pa tud če jih skos gledaš.. jim ni pomoči

Dolenc pravi:

rs 125 recimo

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

hahahhaha

pa še res je...dej ne zdej nč pisat...da bojo usi k majo rs-e prebral...k enim se ne da za nazaj brat...k pol nima smisla da sm sem napisu...GRDE MOTORJE MATE RS DRIVERJI :kva2: :kva2: :kva2:

Objavljeno

pa še res je...dej ne zdej nč pisat...da bojo usi k majo rs-e prebral...k enim se ne da za nazaj brat...k pol nima smisla da sm sem napisu...GRDE MOTORJE MATE RS DRIVERJI :kva2: :kva2: :kva2:

post-8604-1179161341_thumb.jpg

Objavljeno

a tvoj je pa kao lep hahahahahahhaa :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

evo sva z dolencom neki debatirala na MSN-ju ...bom sam bistvo vn dau :D

Dolenc pravi:

ko pa še mal drgač pogledaš.. pa videš tisto pravo lepoto

Dolenc pravi:

so pa motorji k so tko grdi.. pa tud če jih skos gledaš.. jim ni pomoči

Dolenc pravi:

rs 125 recimo

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

ja 2 nepremičninarja se oglašata... aja ups... resko je svojo postavu v pogon

GO REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESKO !!!!!!!! :D

Objavljeno

a tvoj je pa kao lep hahahahahahhaa :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

ja 2 nepremičninarja se oglašata... aja ups... resko je svojo postavu v pogon

GO REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESKO !!!!!!!! :D

lep je lep :P

nevem zakva smo mi mito driverji ako nepremičninarji...rs-e lih tko ribajo...sam da mi mitaši povemo..no jst bom itak mojga drug tedn začeu prodajat..pol pa green powaaaah :OK: :OK:

Objavljeno

moram priznat, da je rs125 2006+ letnik mnogo lepša od mitota, sploh zj, ko sm jo v živo vidu :grim

mito ma že zastarelo obliko...edino če je kakšen res lepo porihtan...

Objavljeno (popravljeno)

lep je lep :P

nevem zakva smo mi mito driverji ako nepremičninarji...rs-e lih tko ribajo...sam da mi mitaši povemo..no jst bom itak mojga drug tedn začeu prodajat..pol pa green powaaaah :OK: :OK:

eh lepo to lepo

sam povvej mi ... maš 600 000 BSIT našparanih =??? :hmm:

no ubistvu še mal več ... če za mitota dobiš 550 000 BSIT kar je že way to fucking much... pa če hočš min. 2003 ninjo je to 1.200.000 BSIT min... zdej pa zračuni kok rabš... sej hodš na bežigrad... vi ste elita... mi pa ne znamo niti računat :(

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

Sploh zadnji del je zastarel..

Objavljeno

moram priznat, da je rs125 2006+ letnik mnogo lepša od mitota, sploh zj, ko sm jo v živo vidu :grim

mito ma že zastarelo obliko...edino če je kakšen res lepo porihtan...

to je res..sam da je zastarela lih ne bi reku...to bo večno dobra oblika..kar pa za staro rs-o ne mormo rečt..da je pa 06 rsa lepša od mitota smo pa že itak vsi potrdil.. ;)

eh lepo to lepo

sam povvej mi ... maš 600 000 BSIT našparanih =??? :hmm:

no ubistvu še mal več ... če za mitota dobiš 550 000 BSIT kar je že way to fucking much... pa če hočš min. 2003 ninjo je to 1.200.000 BSIT min... zdej pa zračuni kok rabš... sej hodš na bežigrad... vi ste elita... mi pa ne znamo niti računat :(

hehe..prou ne prvošš mi.. mam našparan ja :D

sam fotr je biu problem...in če dam blokado loh kao kupm :P

Sploh zadnji del je zastarel..

dej ti pa kup neki pol pa naprej

Objavljeno

to je res..sam da je zastarela lih ne bi reku...to bo večno dobra oblika..kar pa za staro rs-o ne mormo rečt..da je pa 06 rsa lepša od mitota smo pa že itak vsi potrdil.. ;)

hehe..prou ne prvošš mi.. mam našparan ja :D

sam fotr je biu problem...in če dam blokado loh kao kupm :P

dej ti pa kup neki pol pa naprej

dobri ste ni kej... jst če ne bi 1€u lajfu zapravu ne bi niti 500 000 našparu... vam pa rata 700 000 :worship: svaka vam čast :worship:

aja tole... haha do konca ulce pa nazaj al kako :lol1: glede na to da še dolg novš meu izpita :P

Objavljeno

stara rs-ka je grda...dejansko...mito je pa lep, samo če je v dobrem stanju (kar je bol redko :rolleyes: ) pa da je v dobri barvni kombinaciji

Objavljeno

dobri ste ni kej... jst če ne bi 1€u lajfu zapravu ne bi niti 500 000 našparu... vam pa rata 700 000 :worship: svaka vam čast :worship:

aja tole... haha do konca ulce pa nazaj al kako :lol1: glede na to da še dolg novš meu izpita :P

ne bo sam do konca ulce .) drgač pa ta dnar je vs moj..pač delaš cele počitnce pa še kej za BD dobiš pa štipendija pa to..pa je to to ;)

stara rs-ka je grda...dejansko...mito je pa lep, samo če je v dobrem stanju (kar je bol redko :rolleyes: ) pa da je v dobri barvni kombinaciji

pošten odgovor... :D no ja grda ni rs-a nimam kej rečt...sam mi je mito lepši...tanova rsa je pa preveč huda :P

Objavljeno

kšna chesterfieldka je še kr ja...

mah...kot vsaka stvar...odvisno kako jo gledaš .)

pa ko bo končno edn preštrihov mitota na belo, nj pove!!! :naughty: :OK: :P

Objavljeno

ti pa pšššš... da nom jst kj o tem jajcu tvojem reku... .)

ne bo sam do konca ulce .) drgač pa ta dnar je vs moj..pač delaš cele počitnce pa še kej za BD dobiš pa štipendija pa to..pa je to to ;)

delu sm 1 mesec... kar je 100 000 pa za brzdej ne doobim mastne pare ... use skup 50 000 nč več... pa za konc mal... sam pol bi mogu lepo 5let šparat... pa da ne štejem izpita ko sm si ga sam plaču... ne vem... če me starci ne bi podprli bi lohka o vsem tem samo sanjal :(

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!