reesko Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 ti pa pšššš... da nom jst kj o tem jajcu tvojem reku... .) delu sm 1 mesec... kar je 100 000 pa za brzdej ne doobim mastne pare ... use skup 50 000 nč več... pa za konc mal... sam pol bi mogu lepo 5let šparat... pa da ne štejem izpita ko sm si ga sam plaču... ne vem... če me starci ne bi podprli bi lohka o vsem tem samo sanjal :( čudno jst mam pa use kar mam (pa ni velik) use iz svojga žepa..res pa da bi brez štipendije peš hodu...
JeRn3j Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 (popravljeno) čudno jst mam pa use kar mam (pa ni velik) use iz svojga žepa..res pa da bi brez štipendije peš hodu... no ja... vem je pač tko jst nimam nobene štipendije dobim pa na mesec 40€ pa kako kartico za telefon to je pa to. res pa je da mam sestro 12 let staro... pa ma na kartici preko 2500€ pa še doma ma ene 400€ pa jst sm ji še 120€ doužn aja ... sekica avto na prehodu ... BUm... nč blo 2 dni šepala jst mogu 2 dni psa vun pelat ... grrrrr... pa 250 000 BSIT... tak je lajf tko da ne vem... :( no use kar mam je trenutno se mi zdi da ene 4€ v denarnci ... še za petk za pijačko ne vem kje bom dobu... pa še dolžn sm :BUA: aja pa še to dobla je digiča za 70 000 ... pa komp za 120 000 ji bodo kupl... jst pa jebem ježa....... ah sej se bodo čez pol leta izpšil :grim :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Popravljeno Maj 14, 2007. Popravil JeRn3j
reesko Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 no ja... vem je pač tko jst nimam nobene štipendije dobim pa na mesec 40€ pa kako kartico za telefon to je pa to. res pa je da mam sestro 12 let staro... pa ma na kartici preko 2500€ pa še doma ma ene 400€ pa jst sm ji še 120€ doužn aja ... sekica avto na prehodu ... BUm... nč blo 2 dni šepala jst mogu 2 dni psa vun pelat ... grrrrr... pa 250 000 BSIT... tak je lajf tko da ne vem... :( no use kar mam je trenutno se mi zdi da ene 4€ v denarnci ... še za petk za pijačko ne vem kje bom dobu... pa še dolžn sm :BUA: tud jst sm čist v pizdi :S :BUA:
C4V4L13R Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 ti pa pšššš... da nom jst kj o tem jajcu tvojem reku... .) delu sm 1 mesec... kar je 100 000 pa za brzdej ne doobim mastne pare ... use skup 50 000 nč več... pa za konc mal... sam pol bi mogu lepo 5let šparat... pa da ne štejem izpita ko sm si ga sam plaču... ne vem... če me starci ne bi podprli bi lohka o vsem tem samo sanjal :( tisto glede mitota pa rs-ke je moje čis osebno mnenje, tako, da ne ženi si k srcu... .) ja...dnar je kurba...težko ga je zaslužt, od mene leti pa kr sam. samo za roj. dan lih tko ne dobim nevem kaj velik, nobene štipendije, dodatkov kakšnih, niti doklad ne dobim, nobene žepnine, nič, nič. za vse pa kar se motorja tiče, sem pa sam. še vedno pa mam na računu dobrih 600€. in vsi k to vejo, vidjo samo to, kolk dnarja mam, pa da mam motor, pa tako...samo noben pa ne vid, da cele počitnce delam vsaj 8 ur na dan, vse sobote in marsikdaj tud po 12 ali več ur na dan, pa sm nekej jamrajo, pizda majo zoisove štipendije al pa celo državne neke, pa podpore, pa stari nikjer zaposleni pa kurac, pa dobijo po 30k pa več na mesc, še kšno žepnino, če si hočjo pa kj prvoščt so pa itak starci zravn, k si morjo pa mobitel sami plačat, k ga po 10k na mesc nabijejo, pa vsako jutro na kofe, mi pa jamrajo, kko nimajo dnarja...matr k mi kr živci začnejo trzat, da bi koga mahnu... :glare: brez zamere, to ni letelo od koga tukej gor, razen če se vid v tem kar sm povedov...samo tako je...brez nič ni nič, motociklizem pa ni poceni .) rajši se vprašejete, kolko zabav spustite, pa kolkat pomislte al bi naredl 200km na dan al ne...
Ven0m Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 pa še res je...dej ne zdej nč pisat...da bojo usi k majo rs-e prebral...k enim se ne da za nazaj brat...k pol nima smisla da sm sem napisu...GRDE MOTORJE MATE RS DRIVERJI :kva2: :kva2: :kva2: stara rs-ka je grda...dejansko...mito je pa lep, samo če je v dobrem stanju (kar je bol redko :rolleyes: ) pa da je v dobri barvni kombinaciji No hvala no... :BUA: Jao jernej sj ti morem še jz dnar dat...!! :headbang: čak sam urošu digitalca prodam...a ne sj je ju3 plača :OK:
JeRn3j Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 No hvala no... :BUA: Jao jernej sj ti morem še jz dnar dat...!! :headbang: čak sam urošu digitalca prodam...a ne sj je ju3 plača :OK: no sej hvala ti ... ti sam porihti pa bo :) aja... jst pa ledina pa še šiht... ne bi mogu oboje ... res ne ... še rokomet trening je biu preveč.. ker mi je 3urce na dan uzel :BUA:
Kleemen Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 RSka je lepša kot mito..vsaj meni..pa še l.2007 je tok lepa :rolleyes:
Gixxer Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 ah pa daj nehajte s5 s tem, kaj je lepse vsak ma svoj okus in to je vedno point vsega .)
Roky Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 ah pa daj nehajte s5 s tem, kaj je lepse vsak ma svoj okus in to je vedno point vsega .) :OK: Sam res,kot bi si tiče gledal ker je lepši :headbang: Dejmo drugo temo,npr. babeeee :kva2:
Ven0m Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 :OK: Sam res,kot bi si tiče gledal ker je lepši :headbang: Dejmo drugo temo,npr. babeeee :kva2: moja je najlepša... :lol1: baba mislm
Roky Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 moja je najlepša... :lol1: baba mislm :kva2: Ne že spet :lol1:
Matex_46 Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 :OK: Sam res,kot bi si tiče gledal ker je lepši :headbang: Dejmo drugo temo,npr. babeeee :kva2: om ja sam res, drgač je moj tič res waw :wub: , an Jurči moj :naughty:
Roky Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 om ja sam res, drgač je moj tič res waw :wub: , an Jurči moj :naughty: Slikca tvoja vrabčka? :hmm: :wub: :lol1:
Ven0m Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 om ja sam res, drgač je moj tič res waw :wub: , an Jurči moj :naughty: Jz mam pa polna jajca...že ene 14 dni ni nč pametnga!!!! :BUA:
Gixxer Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Slikca tvoja vrabčka? :hmm: :wub: :lol1: nebi prosim :D :D
Schmid87 Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 (popravljeno) evo mene, dons kupu rableno RS125 :D aj kdo kle drgač iz KR pa d se mal spozna, pa d mi na hitr neki pove kva je narobe, k mi u izi neki motor nagaja :blink: :D kr naenkrat "umre" :( tok da ugasne, poj pa kuj ne zalaufa spet.. nevem no. to je zih kšna tipična napakca. zaenkrat mam še tablco NM .) toj pa motor :D Popravljeno Maj 14, 2007. Popravil FiFtY_
Ven0m Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 evo mene, dons kupu rableno RS125 :D aj kdo kle drgač iz KR pa d se mal spozna, pa d mi na hitr neki pove kva je narobe, k mi u izi neki motor nagaja :blink: :D kr naenkrat "umre" :( tok da ugasne, poj pa kuj ne zalaufa spet.. nevem no. to je zih kšna tipična napakca. zaenkrat mam še tablco NM .) toj pa motor :D ijjoojj srečno vožnjo...pa čim več km brez da kj ribne... :OK:
Roky Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 evo mene, dons kupu rableno RS125 :D aj kdo kle drgač iz KR pa d se mal spozna, pa d mi na hitr neki pove kva je narobe, k mi u izi neki motor nagaja :blink: :D kr naenkrat "umre" :( tok da ugasne, poj pa kuj ne zalaufa spet.. nevem no. to je zih kšna tipična napakca. zaenkrat mam še tablco NM .) toj pa motor :D Jaz sem iz Kranja :) Drgač pa možno, da ga zalije to je tud men pr novi delal.Vžigej ga z čokom (zauh) preden se pa odpeleš ga pa zapri ;) Men dela normalno
Schmid87 Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Jaz sem iz Kranja :) Drgač pa možno, da ga zalije to je tud men pr novi delal.Vžigej ga z čokom (zauh) preden se pa odpeleš ga pa zapri ;) Men dela normalno sj to delam, sam a veš kva je tut fora, da k grem tm ukol 110km/h mi kr čist umre motor.. poj se skor ustav.. poj pa spet dela, kdaj se pa čist ustav :?
Roky Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 sj to delam, sam a veš kva je tut fora, da k grem tm ukol 110km/h mi kr čist umre motor.. poj se skor ustav.. poj pa spet dela, kdaj se pa čist ustav :? Frgazar? :? Diza,igla :hmm:
Ven0m Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Frgazar? :? Diza,igla :hmm: pomoje bo tut kj s tem ja...
JeRn3j Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 sj to delam, sam a veš kva je tut fora, da k grem tm ukol 110km/h mi kr čist umre motor.. poj se skor ustav.. poj pa spet dela, kdaj se pa čist ustav :? preveri ti kok maš benza notr... ker če ga je glih mal oz. tok da ga pod ON povleče... in pol k se peleš recmo čez 100km/h ti ga nazaj porine in umes povleče zrak ker maš na ON in je že taka lukna in zato nastane lukna in ne vžge takoj :) zadnič sm se pelov 150 po avtocesti pa na rezervi sm meu pa je to začel delat... pa ene 5km od doma... sm mislu da bom mogu peš... pa sm šu bl počas pa sm pršu do doma, pa nasledn dan še d o pumpe :P tak da tole prever... Frgazar? :? Diza,igla :hmm: :grrr ne verjamm nč od tega :grrr bolj kaka druga mehanska okvara... zamašenje česa .)
Schmid87 Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 mah nevem.. vidm d o treba kuj šraufat :closedeyes: :) treba se bo mal naučit ja. a se kdo jau za "inštruktorja"? :D hehe
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se