Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

mah nevem.. vidm d o treba kuj šraufat :closedeyes: :)

treba se bo mal naučit ja. a se kdo jau za "inštruktorja"? :D hehe

Jest ti lahk pridem pir držat :P

Objavljeno

nč od tega :grrr bolj kaka druga mehanska okvara... zamašenje česa .)

Mislš??tut to je lahk zamašen...

Objavljeno

mah nevem.. vidm d o treba kuj šraufat :closedeyes: :)

treba se bo mal naučit ja. a se kdo jau za "inštruktorja"? :D hehe

hehe lohk se kj zmenmo :P udvisno kaj bi se rad naučo :P

Objavljeno

vi ste pa meni pravi motoristi ja, da bi organizirali ilegalno "dirko"

:BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA:

zakaj te ne jebote, sej pa to se ponoči organizira, ko ni prometa pa nič, pa nagleda se eno traso, kjer bi se naj vozlo, pa preveri v kakšnem stanju je cesta... pizda če nam že ne morjo narejit poštenega dirkališča v sloveniji, pa si ga bomo sami naredli...hehehe :D :D

Objavljeno

Mislš??tut to je lahk zamašen...

igla ... je težko zamašena...

diza... bi pa lohk bla ja :grim sam pol bi mu glih pr nizkih crkvou k pumpa ne vleče močno benz... če bi blo zamašen

ker pod velkimi obrati vleče k svina in bi blo takrat ok :)

Objavljeno

jah, najbol bi blo tko da en to vid u živo.. k je že "str mačk" :P pa bo kuj vedu kvaj narobe :D hehe

P.S. bencina je pa kr dost drgač.. zaenkrat :P

Objavljeno

ja...dnar je kurba...težko ga je zaslužt, od mene leti pa kr sam. samo za roj. dan lih tko ne dobim nevem kaj velik, nobene štipendije, dodatkov kakšnih, niti doklad ne dobim, nobene žepnine, nič, nič. za vse pa kar se motorja tiče, sem pa sam. še vedno pa mam na računu dobrih 600€.

in vsi k to vejo, vidjo samo to, kolk dnarja mam, pa da mam motor, pa tako...samo noben pa ne vid, da cele počitnce delam vsaj 8 ur na dan, vse sobote in marsikdaj tud po 12 ali več ur na dan, pa sm nekej jamrajo, pizda majo zoisove štipendije al pa celo državne neke, pa podpore, pa stari nikjer zaposleni pa kurac, pa dobijo po 30k pa več na mesc, še kšno žepnino, če si hočjo pa kj prvoščt so pa itak starci zravn, k si morjo pa mobitel sami plačat, k ga po 10k na mesc nabijejo, pa vsako jutro na kofe, mi pa jamrajo, kko nimajo dnarja...matr k mi kr živci začnejo trzat, da bi koga mahnu... :glare:

brez zamere, to ni letelo od koga tukej gor, razen če se vid v tem kar sm povedov...samo tako je...brez nič ni nič, motociklizem pa ni poceni .)

rajši se vprašejete, kolko zabav spustite, pa kolkat pomislte al bi naredl 200km na dan al ne...

z večino se strinjam..sam tole s zoisovo se ne strinjam..dobr jst priznam da si je zdej ne zaslužm sam glede na rezultate iz osnovne šoli jo pa pa krepko zaslužm..ampak zdej itak nč ne delam za šolo tko da priznam da

si je zdej res ne zaslužm...rajš omen une s kadrovskimi štipendijami k majo pogodbo da jim ni treba pol v firmi delat..al pa razne socialne pa raze S.P. goljufije z original računi itd...no ja...zarad dnarja so ble zmer vojne tko da je brez veze o tem ...

No hvala no... :BUA:

Jao jernej sj ti morem še jz dnar dat...!! :headbang: čak sam urošu digitalca prodam...a ne sj je ju3 plača :OK:

a nisi ti razlagu da boš meu 40.000€ na računu zdejle hmal?

no sej hvala ti ... ti sam porihti pa bo :)

aja... jst pa ledina pa še šiht... ne bi mogu oboje ... res ne ... še rokomet trening je biu preveč.. ker mi je 3urce na dan uzel :BUA:

ja kurac so tele "elitne" gimnazije...tud delat ne morš...no med počitncami pa ob vikendih loh..drgač pa ne :(

om ja sam res, drgač je moj tič res waw :wub: , an Jurči moj :naughty:

velik velik :grim

Objavljeno

Evo da se javim malo po dolgem času?

Kje se furate, Mb še živi... kje je kdo ko kaj ilegalno organizira, da pridem pogledat, like before :whistle:

Ajd

Jernej

uaaaa ti pa voziš ktm smc 625 :kva2: :kva2: Od kod si z mbja da se kdaj malo vidimo, ker najlepšega supermotota pa bi si ful rad tu v živo malo ogledal pa če še me pelješ kakšen mali krog za pijačko sn pa ti res hvaležn :P malo fehtam ker to mi je pa res strup od motora :D

vi ste pa meni pravi motoristi ja, da bi organizirali ilegalno "dirko"

:BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA:

pussy

Objavljeno

pussy

haha..ne morš ga tak napadt...sej po svoje ma prou...sam po svoje pa tud ne :P

Objavljeno

uaaaa ti pa voziš ktm smc 625 :kva2: :kva2: Od kod si z mbja da se kdaj malo vidimo, ker najlepšega supermotota pa bi si ful rad tu v živo malo ogledal pa če še me pelješ kakšen mali krog za pijačko sn pa ti res hvaležn :P malo fehtam ker to mi je pa res strup od motora :D

pussy

hahahahah, doljeee na koljenaaa :D :D

Objavljeno

zakaj te ne jebote, sej pa to se ponoči organizira, ko ni prometa pa nič, pa nagleda se eno traso, kjer bi se naj vozlo, pa preveri v kakšnem stanju je cesta... pizda če nam že ne morjo narejit poštenega dirkališča v sloveniji, pa si ga bomo sami naredli...hehehe :D :D

pred mobikrogom je najmanj 500m ravnine (letalska steza) in bi tam komot dragal, če že moraš nekje

igla ... je težko zamašena...

diza... bi pa lohk bla ja :grim sam pol bi mu glih pr nizkih crkvou k pumpa ne vleče močno benz... če bi blo zamašen

ker pod velkimi obrati vleče k svina in bi blo takrat ok :)

na 125cc pumpa za benz...ne vem če res :grrr

Objavljeno

na 125cc pumpa za benz...ne vem če res :grrr

pomojem da je no... sej samo po seb nibi moglo vun tečt... zaradi podtlaka :)

Objavljeno (popravljeno)

@brodar

to je pac moje mnenje o tem, da dirkanje na cesto ne spada. ne pravim, da se ne peljes hitreje, saj se prakticno noben ne vozi po predpisih, samo o ilegalnih dirkah pa mam pac tako menje.

ne vem zakaj bi bil zaradi tega pussy

ce smo pa ze pri tem, pa si ti sploh motor nabavi, da nebos rabo peski hoit ;)

itak da bom pa tud jaz sal kdaj na grobnik ali kam drugam, da se zdirkam... ;)

Popravljeno . Popravil VaraderoDriver
Objavljeno

Da res je.. če je kdo zaintereseran za dragat, se jst pa še 2 kolega že neki cajta menmo da bomo šli tja probat, lahko gre še kdo :), pa naredimo eno srečanje. Gre se pa z avtomobili.

Objavljeno

@brodar

to je pac moje mnenje o tem, da dirkanje na cesto ne spada. ne pravim, da se ne peljes hitreje, saj se prakticno noben ne vozi po predpisih, samo o ilegalnih dirkah pa mam pac tako menje.

ne vem zakaj bi bil zaradi tega pussy

ce smo pa ze pri tem, pa si ti sploh motor nabavi, da nebos rabo peski hoit ;)

jaja saj vreu ne raiš it poleg :D brez skrbi da om nabavo .) btw jaz sem "skoraj pravi motor" že imel ti pa še ne :P

Objavljeno

jaja saj vreu ne raiš it poleg :D brez skrbi da om nabavo .) btw jaz sem "skoraj pravi motor" že imel ti pa še ne :P

lahko se pa vozim brez napak ;) ti pa ne (ce smo s5 pri tem)

Objavljeno

lahko se pa vozim brez napak ;) ti pa ne (ce smo s5 pri tem)

ko sem te nazadnje videl, motor brez napake ni vžgal :D se mi zdi da si te šale malo preveč vzel nism htel nič hudega, se samo malo hecam :winkiss:

Objavljeno

ja saj sn ze celi dan tecn...tak da pac prihajajo tui taki odgovori...

Objavljeno

helooou ljudje a mislte pridt u kran na zbor ( http://www.motosvet.com/koledar/izpis.php?cid=993 ) pomoje lahko0 pride kdor kol je tako?

ne, zdej k so vidl, da si to ti, ne smeš pridt :alien1:

:lol1: :lol1: :lol1:

itak da loh, sej mtozbori so družabni dogodki, pa žurke :OK:

Objavljeno

z večino se strinjam..sam tole s zoisovo se ne strinjam..dobr jst priznam da si je zdej ne zaslužm sam glede na rezultate iz osnovne šoli jo pa pa krepko zaslužm..ampak zdej itak nč ne delam za šolo tko da priznam da

si je zdej res ne zaslužm...rajš omen une s kadrovskimi štipendijami k majo pogodbo da jim ni treba pol v firmi delat..al pa razne socialne pa raze S.P. goljufije z original računi itd...no ja...zarad dnarja so ble zmer vojne tko da je brez veze o tem ...

a nisi ti razlagu da boš meu 40.000€ na računu zdejle hmal?

ja kurac so tele "elitne" gimnazije...tud delat ne morš...no med počitncami pa ob vikendih loh..drgač pa ne :(

velik velik :grim

Ne bom mel ampak mam...sam je LOCKED k mam vezan...bo okol 18-ga leta pršlo dol tist!! :D

Objavljeno

Ti.. Tole je k chat.. mal počakaš pa f5 stisneš pa maš polno novih postov :D

Objavljeno

hehe...pravi motor :D

Ne bom mel ampak mam...sam je LOCKED k mam vezan...bo okol 18-ga leta pršlo dol tist!! :D

dej ne poki :D

Objavljeno

helooou ljudje a mislte pridt u kran na zbor ( http://www.motosvet.com/koledar/izpis.php?cid=993 ) pomoje lahko0 pride kdor kol je tako?

pridm pogledat :D

sam k me tko mika d bi šu na eno mal dalšo turo..

ampak me mot k ne dela motor "tip-top".. in nočm kr nek počakat :( :? :BUA: :D

tko da.. čimprej se more use pošmekat d se lohk normaln pelem :) če je kdo kle iz KR pa d ma mal potrplena pa k se mu da mal šraufat pa d me na hitr mau nauči, bi mu biu zlo hvaležn :D hehe

P.S. prj (ob prbližn 20:00) sm enga srečou na krožnmu na mlak z mitotam (mislm da je biu str model) je kdo od tuki?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!