reesko Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Hwala za podrobnosti :headbang: ??kva ti zdej ni prou?
Roky Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Nekateri še iščemo... pa "one night" je ratalo že brez veze :blink: :lol1: kako malo je potrebno da je otrok zadovoljen :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: @Roky: brez zamere... se samo zafrkavam Lp Burnout Hehehe,a ciljaš kej na tisto temo z mikeno :lol: Drgač pa itak, da ni zamere,se tud jest samo hecam :beer2: :beer2: Rajš enga spijemo an :P
JeRn3j Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 če pa ti temu rečeš dost :OK: :OK: :OK: sorčy kavalier my bad :blush:
Schmid87 Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 FiFty jst sm meu isti problem... mislm da je blo nekj fuč s štromom ena škatlica crna....... in kok keša je kj ta škatlca? :D drgač sm pa tut ugotovu d mi zadna luč ne dela.. šment :D kva mi je to prodou.. hehe motor sm kupu od enga k majo sint d.o.o. doma.
Burnout Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Hehehe,a ciljaš kej na tisto temo z mikeno :lol: Drgač pa itak, da ni zamere,se tud jest samo hecam :beer2: :beer2: Rajš enga spijemo an :P Itak.. MS je itak cel samo eno zabavno branje :lol1: Sploh zadnje dni :D Nekako sem žejen... grem si jst odprt še en pir :beer1: Lp Burnout
Roky Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 (popravljeno) in kok keša je kj ta škatlca? :D drgač sm pa tut ugotovu d mi zadna luč ne dela.. šment :D kva mi je to prodou.. hehe motor sm kupu od enga k majo sint d.o.o. doma. Ja a ga nisi nč prej pregledov :eek: Itak.. MS je itak cel samo eno zabavno branje :lol1: Sploh zadnje dni :D Nekako sem žejen... grem si jst odprt še en pir :beer1: Lp Burnout Hehe,se strinjam :D Pa nazdravje :beer2: Popravljeno Maj 14, 2007. Popravil Roky
C4V4L13R Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 sorčy kavalier my bad :blush: ne, zdej ti pa zamerm do konca, užalu si me in ne pogovarjam se več s tabo... :glare: :lol1: :lol1: veš da, nč hudga :P @fifty: prvič slišm za to firmo :eek: iz kje točno pa? s čim se pa to ukvarjajo?
reesko Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 in kok keša je kj ta škatlca? :D drgač sm pa tut ugotovu d mi zadna luč ne dela.. šment :D kva mi je to prodou.. hehe motor sm kupu od enga k majo sint d.o.o. doma. jah so kr drage ja...sej zato je dolenc veseu k bo spet mal bl polno dnarnco meu.. :P a si ti kupu bl vrat na nos?
JeRn3j Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 in kok keša je kj ta škatlca? :D drgač sm pa tut ugotovu d mi zadna luč ne dela.. šment :D kva mi je to prodou.. hehe motor sm kupu od enga k majo sint d.o.o. doma. ej frajer najprej preglej žarnce... da novš kr že cdi kupo .) a si ti kupu bl vrat na nos? zgleda že tko če ni ugotovu da luč ne dela .)
Schmid87 Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 jah so kr drage ja...sej zato je dolenc veseu k bo spet mal bl polno dnarnco meu.. :P a si ti kupu bl vrat na nos? kok je to "so kr drage ja" :) k azenkrat mam še mal keša :P ja.. lohk bi se tko rekl.. na žalost :closedeyes: sam kva nj če sm pa tko fjst hotu motor :D hehe sj se ga mal spedena pa bo k nou :D
irency Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 :yea1: :yea1: taki smo :yes: :yes: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Gixxer Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 sam ko se pa babe zacele v tem delu MSja vmesavat pa je vse ponorelo :P :D malohecapress :P
irency Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 ??kva ti zdej ni prou? Kwa se widwa neki napadata tle po forumu?
reesko Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Kwa se widwa neki napadata tle po forumu? kdo se pa napada?
Burnout Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Pa nazdravje :beer2: Hvala hvala... je res pasal :OK: :grim Sam tle je res zdej čist k chat :lol1: Lp Burnout
Roky Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Hvala hvala... je res pasal :OK: :grim Sam tle je res zdej čist k chat :lol1: Lp Burnout Kdr temo prebira 7+ članov se lahk prpravš na osveževanje strani vsakih 5s :D
Aless Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Kdr temo prebira 7+ članov se lahk prpravš na osveževanje strani vsakih 5s :D tolko pa spet ne.....pol si prevec na tekocem.....zanimivo je vsakih 5 strani pogledat ko nimas pojma o cem se gre....tak kot jaz trenutno :D
Roky Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 tolko pa spet ne.....pol si prevec na tekocem.....zanimivo je vsakih 5 strani pogledat ko nimas pojma o cem se gre....tak kot jaz trenutno :D :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Aless Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ne da se mi brat :P
Roky Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 ne da se mi brat :P Vrjamem.Kot, da nebi bil to motoristični forum ampak babji trač :D
Aless Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Vrjamem.Kot, da nebi bil to motoristični forum ampak babji trač :D tak nekak ja ..... sej se vsakih 100 strani najde kaj pametniga
GrCaR Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Hvala hvala... je res pasal :OK: :grim Sam tle je res zdej čist k chat :lol1: Lp Burnout :grim burni, na zdravje :OK: Kdr temo prebira 7+ članov se lahk prpravš na osveževanje strani vsakih 5s :D :grim Vrjamem.Kot, da nebi bil to motoristični forum ampak babji trač :D :grim :lol1: :lol1: :lol1: fuk chat... :lol1: :OK:
Dolenc™ Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Me ni 5min pa nsiem več na tekočem, 4 strani pa ne grem brat :D Še ene par takih dni pa bomo symruja prehitel :D
Ven0m Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Me ni 5min pa nsiem več na tekočem, 4 strani pa ne grem brat :D Še ene par takih dni pa bomo symruja prehitel :D sam to je pa res...!!Djmo fantje kdaj gremo čagat???????? :? :evilgrin: Jz sm se že streznu :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se