PRO BIKER Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 sam res...dej uletite usi do grcarja...se ga vidmo tm! lep pozdrav...Grcar zacni pect k jst sm ze lacn:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
modri_dirkac Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 ja pr grcarju se ne sekirm sam pa vseeno nism tolk blizk lj pa nebi rad da bi me pralo... bom vidu no mogoče pa še pridem .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 ja pr grcarju se ne sekirm sam pa vseeno nism tolk blizk lj pa nebi rad da bi me pralo... bom vidu no mogoče pa še pridem .) ← eh sej ce mas opremo je use nepremocljivo tko da ni blema :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 vreme kliknte pa boste raje šli :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 vreme kliknte pa boste raje šli :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 najedl smo se napil tud, evo zdej pa naprej zurat da bo koma :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 ja vi ste se mel dobr ... pr men je pa skor do osmih dez padu. pa she novo ketno rabm :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 ja vi ste se mel dobr ... pr men je pa skor do osmih dez padu. pa she novo ketno rabm :( ← Jz pa disk, na katerega že čakam 3tedne :cry: :cry: :cry: zuni lep vreme, jaz pa motor v garaži :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 jaz sm se kr lepo z avtom prpelala :D pa je glih tko dobr ane, zdej pa grem naprej zurat, kurc k avto vozm pac pijem alko k pa motor furam pa brez alkohola..:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 jaz sm se kr lepo z avtom prpelala :D pa je glih tko dobr ane, zdej pa grem naprej zurat, kurc k avto vozm pac pijem alko k pa motor furam pa brez alkohola..:D ← ka bi ti z veseljem pihat dal, ko si v avtu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 Ja piknik je uspel prov tko je moja parilia že lepo doma v garaži k je pršla z popravila. Blo ns je 8 lohk bi ns blo sicer več sam pustmo to. Ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DGUZELJ Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 Ja lahko bi ns blo in ns bi tud več pršlo če bi blo to kakšn drug dan! Tko je blo pa sred tedna ko folk dela in nima časa oz. eni delamo drugi pač ne ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRO BIKER Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 ja piknik uspeu...(najdel, napil, narisou sm krog pred grcarjovo bajto:) in varo prispeu domou.MAJKA:) ajde folk jutr grem za 14 dni na morje z cagivco!! uzivite! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DGUZELJ Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 Ej pro biker dj mi telefonsko od unga tipa k dela avspuhe tle bliz vodic da ga jest pokličem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
modri_dirkac Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 Ja lahko bi ns blo in ns bi tud več pršlo če bi blo to kakšn drug dan! Tko je blo pa sred tedna ko folk dela in nima časa oz. eni delamo drugi pač ne ! ← ce sm prsu iz sezane pa delm pa se za nazaj me je pralo bi lohka tui ti prsu :BUA: :BUA: drugaci a vam je uspelo spec cevape do konca al jih je rambo pojedu? :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 ce sm prsu iz sezane pa delm pa se za nazaj me je pralo bi lohka tui ti prsu :BUA: :BUA: drugaci a vam je uspelo spec cevape do konca al jih je rambo pojedu? :D :D :D ← smo spekl, sam na konc je tut rambo pršu do svojga deleža :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 ja piknik uspeu...(najdel, napil, narisou sm krog pred grcarjovo bajto:) in varo prispeu domou.MAJKA:) ajde folk jutr grem za 14 dni na morje z cagivco!! uzivite! ← ja piknik je uspeu, tko da je blo kr dobr! sam ti si sam POU KROGA narisu!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zigc Objavljeno Julij 22, 2005 Deli Objavljeno Julij 22, 2005 Še dokaz o Probikerjevem polkrogu :OK: Drgač obstaja pa tut filmck o tem risanju .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Julij 22, 2005 Deli Objavljeno Julij 22, 2005 Ekola, jest sm ceu naslednji teden doma sam, sam problem je kr delam, in nevem, če si vzamem en dan fraj(ČE se bo dalo, ČE) nardimoen dan prej piknik še pr men če hočte, Je pa to Ilirska Bistrca(Harije-vas) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 22, 2005 Deli Objavljeno Julij 22, 2005 ce bo ketna :cry: .... drgac pa z avto :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Julij 22, 2005 Deli Objavljeno Julij 22, 2005 Ekola, jest sm ceu naslednji teden doma sam, sam problem je kr delam, in nevem, če si vzamem en dan fraj(ČE se bo dalo, ČE) nardimoen dan prej piknik še pr men če hočte, Je pa to Ilirska Bistrca(Harije-vas) ← mogoce ce bo cajt prletim...ampak nic ne obljubim samo mogoče.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Julij 22, 2005 Deli Objavljeno Julij 22, 2005 Ja, sam nebi blo slabo da se zmenmo mal prej da jest šefeta vprašam če bi hotu sploh kej pustit, če ne pa lohk eno pico pojemo pa gremo en giro... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Julij 22, 2005 Deli Objavljeno Julij 22, 2005 Nč folk...grem jst na morje...motor gre sevede z mano :OK: ...da zadiha mal dalmatinskega zraka :yea1: ...se tipkamo/slišmo/vidmo čez 2 tedna... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Julij 22, 2005 Deli Objavljeno Julij 22, 2005 Aja pr grčarju je blo špica...sploh po 5ih bandidosih :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zigc Objavljeno Julij 23, 2005 Deli Objavljeno Julij 23, 2005 Itk itk, ful je blo hudo, sam ostal so še 4je bandidosi pa neki ražničev, morm do Grčarja na kako pijačo :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se