Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

hahaha ja moj je bil dokaj dobro prodan (2450€), am glede izpita... jaz bom tudi letos kupo 600 pa dobim izpit za 25kw šele drugo leto avgusta pa se od vsega še najmanj obremenjujem z izpitom... No še vidva s kocijem kupita pa bomo že 3 brez izpita z 600tkami :D

4- je... no edino 600 ke verjetno neom mel... no nikol ne veš :D :D :D

Objavljeno

hahaha ja moj je bil dokaj dobro prodan (2450€), am glede izpita... jaz bom tudi letos kupo 600 pa dobim izpit za 25kw šele drugo leto avgusta pa se od vsega še najmanj obremenjujem z izpitom... No še vidva s kocijem kupita pa bomo že 3 brez izpita z 600tkami :D

mogoče 4je samo da svojo prdulo prodam. oz. pardon jaz se že 8 mescov brez furam

Objavljeno

mogoče 4je samo da svojo prdulo prodam. oz. pardon jaz se že 8 mescov brez furam

mogoc kmal celo 5 :P

Objavljeno

ČESTITAM :kva2: :OK: zdej pa hitr še napisat naslov, kje živite, pa kje se boste fural :slap:

Objavljeno

fantje, nekej nujnega!!!

če motor cuka, crkuje, enkrat gre enkrat ne gre, ponavad zajebava, ko se nafrišno natanka, smeti na svečki...

smeti v benzu? js sm skor prepričan, da je to to

ne gre zame, motor je huso gt125

Objavljeno

ČESTITAM :kva2: :OK: zdej pa hitr še napisat naslov, kje živite, pa kje se boste fural :slap:

Nejko Kostolomac

Ulica bratov Tatov 1

8953 Vukojebina

:D :D

Objavljeno

fantje, nekej nujnega!!!

če motor cuka, crkuje, enkrat gre enkrat ne gre, ponavad zajebava, ko se nafrišno natanka, smeti na svečki...

smeti v benzu? js sm skor prepričan, da je to to

ne gre zame, motor je huso gt125

bo kr to, enkrat so vrjetn pršle smeti v kestl, pa se je zamašil kšn filtr, mogoče diza? spihat je treba, pa bo delal :OK:

Objavljeno

ja ja :D

ce bos kaj laufal tu okol cez vikend, poklici ne :D

v nedeljo možno da bom kaj v mestu :) v soboto ni cajta...tekma prvo pol pa zaključek sezone pa se bo pilo :D

če bom v mestu te rufnem ja :)

Objavljeno

Sm ti poslov sms, če gremo na kavo poj :unsure:

ja sm vidu ja zdej...nism prej opazu ...sori :P

:lol1: :lol1: :lol1:

ja plastike so še zmer pr men, ker driskotu dol visi za tvoje plastike, važn da je on reglr dubu :slap:

ni čist tko...jst sm sam reku da jst jih ne morm pelat ker nimam avta...in ko boš meu cajt...poklič pa greva ...jst ga mam večino cajta..ker je to itak bliz mene tko da se na hitr to oprav ;)

Objavljeno

ja uau ker najbrž folk ful tu gleda v tej temi pa potem povzroča probleme voznikom brez izpitov :slap:

Objavljeno

ja sm vidu ja zdej...nism prej opazu ...sori :P

Maš srečo da nis pršu,kašn vreme je zdel tle v Kranju,piha 100 na uro :eek: ,jutr bo baje tud.Tko, da kšna kofica lahko v četrtek, če boš kej tle mem hodu :P

Objavljeno

Maš srečo da nis pršu,kašn vreme je zdel tle v Kranju,piha 100 na uro :eek: ,jutr bo baje tud.Tko, da kšna kofica lahko v četrtek, če boš kej tle mem hodu :P

hehe :P

jah v četrtek mam servis v kamnku...pol pa,loh do krana pridm..je 20km..je bliz..bom se prpelu s popolno zrihtano lubico :P

Objavljeno

hehe :P

jah v četrtek mam servis v kamnku...pol pa,loh do krana pridm..je 20km..je bliz..bom se prpelu s popolno zrihtano lubico :P

Suprca,poklič prej :P

Objavljeno

hehe...jst ti dam use račune pa to...in boš lepo šou do mehanika..do 10.000 je reku da če bo karkol šlo v kurac ti on zaston zrihta...ker je tok sigurn v svoje delo...pač material zdrži več k 15.000 on ti da pa za 10k km garancije...bo use tud na računčku lepo pisal :winkiss:

tko da če si zainteresiran...loh se kej zmenmo..je pa v motor vložen okol 400k..pol veš d aje neki stvari menjanih ;) in edin kar še nism menu je menjalnik...ki pa še nobenmu ni crknu..štrom je komplet nov(z akujem vred) mašina je generalna, ketna+zobniki nova, lamele razne zajle za sklopko pa tko...use je menjan..itak pa usi vejo kok jst žgem ta motor(ful mal)...k se delajo nroca k se pelem 90...pač v 7mi pa na izi..k je treba pa prtegnt ga pa prtegnem...sam drgač ga pa res ful šparam..lej sam se odloč...dejansko je ena prednost to da poznaš lastnika oz veš kako se je z motorjem delal...men je že čist use crkln kar je možn...tko da more vsaj 30k še delat brez problema...odloč se sam...

jst se morm sam se s tastarmi zment tko da ksne 2-3 tedn bi mogu se pocakat da resm mal solo pol pa se bomo kej zmenl verjetno :OK: :OK: :OK: ej prides kej na ride ta vikend da vidm masino??? :OK: :OK:

Objavljeno

jst se morm sam se s tastarmi zment tko da ksne 2-3 tedn bi mogu se pocakat da resm mal solo pol pa se bomo kej zmenl verjetno :OK: :OK: :OK: ej prides kej na ride ta vikend da vidm masino??? :OK: :OK:

am loh ja...boš vidu..zdej še ni čist 100% zrihtana...sam računam da bo do vikenda maksimalno pripravlena :P

mi je pa ful je škoda k sm res tok keša zgubu tko da boš vsaj ti se loh mirno vozu(al kdorkol pač drug)...sam rabm en močnejši motor...ni to več zame

Objavljeno

reesko sam a nebi o kšnmu GSX-R 600 al pa CBR600RR rajš razmišlov,ker sta dost bolj prijazni do voznika, kot pa brutalna Ninja :hmm:

Objavljeno

reesko sam a nebi o kšnmu GSX-R 600 al pa CBR600RR rajš razmišlov,ker sta dost bolj prijazni do voznika, kot pa brutalna Ninja :hmm:

a mislš da je tok brutalna?

Objavljeno

Jah tko pišejo,nevem pa ne,bi mogu probat :P Sam Honda dost bolj odpušča vozniške napake kot pa Ninja :hmm:

Objavljeno

2004 letnik je najbol brutalna :OK: :OK: :OK: neverjetna masina

Objavljeno

ja uau ker najbrž folk ful tu gleda v tej temi pa potem povzroča probleme voznikom brez izpitov :slap:

ne, ampak policisti berejo motosvet ;) Preverjene informacije, pa k tkole govorite, kako se bote brez izpita fural, vs loh kje počakajo :)

:grim

Objavljeno

2004 letnik je najbol brutalna :OK: :OK: :OK: neverjetna masina

saj to so glih najlepse - 2004 modeli, pa pol 05/06 model...ti res rulajo

Objavljeno

saj to so glih najlepse - 2004 modeli, pa pol 05/06 model...ti res rulajo

Zahtevajo pa odločnega in natančnega voznika :hmm: reesko rajš razmisl,ne se takoj zaletet :hmm:

Objavljeno

eh 600 tke pa res niso brutalne no :P

Objavljeno

ej j3rn3j a mas ju3 kj casa da gremo na eno pivo v ledino pa ti se tist prnesm :OK: :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!