Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

fantje, nekej nujnega!!!

če motor cuka, crkuje, enkrat gre enkrat ne gre, ponavad zajebava, ko se nafrišno natanka, smeti na svečki...

smeti v benzu? js sm skor prepričan, da je to to

ne gre zame, motor je huso gt125

zdle sm fotra prašov, pa je reku, da če je svečka zapacana, je slabo izgorevanje, verjetno, da je problem v elektriki :hmm:

kaj zdej?

Objavljeno (popravljeno)

jaz sem par dni nazaj gledal test na DSFu in sicer nove ninje in pa CBR 600 RRke.

CBRka vlece v nizjih obratih veliko boljse kot pa ninja, tako da je za "mestno" voznjo baje dooooossssttttiiiiiiiii bol uporabna. se pa ninji pri ca. 9k rpm vtrga, kar pa morda ni prevec dobro, ce prides v to obmocje npr. v ovinku - zna bit kr nevarno

Popravljeno . Popravil VaraderoDriver
Objavljeno

ej j3rn3j a mas ju3 kj casa da gremo na eno pivo v ledino pa ti se tist prnesm :OK: :OK:

hm... ubistvu bl slaba, ampak okol 16.15 gremo lohk pa se tm dobimo prideva jst pa matex

če ti je kul... prej ne morm ker mam doo pol 3eh šolo pol pa ob treh vožno

Objavljeno

jaz sem par dni nazaj gledal test na DSFu in sicer nove ninje in pa CBR 600 RRke.

CBRka vlece v nizjih obratih veliko boljse kot pa ninja, tako da je za "mestno" voznjo baje dooooossssttttiiiiiiiii bol uporabna. se pa ninji pri ca. 9k rpm vtrga, kar pa morda ni prevec dobro, ce prides v to obmocje npr. v ovinku - zna bit kr nevarno

:grim Sem tudi jaz bral podobne teste,pa to ne drži samo pri novejših modelih,tud za 2004+ naprej je podobna zgodba.Jest bi rajš CBR uzel pa še lepa je :wub:

Objavljeno

ni problema kam pa gremo haduto afriko bada bing titanic ledina bar hehe???

Objavljeno

saj to predno kopujes, mores res dobro premislit, pa tud sam sprobat, kaj ti najbolj pase...

tako si reko roky - ne se zaletet v nekaj

Objavljeno

ni problema kam pa gremo haduto afriko bada bing titanic ledina bar hehe???

hehe vidm da obvladaš tole področje :P

kwa pa vem... afrika je men kul če je sonček da sm zuni :P

haduta :grrr sm skos tm

titanic :grrr tm so kurbe taprave

ledina je pa tud še kr ok.... uglavnm dej u afriki če je sončk, če ne pa u ledina baru ok :OK: sej me boš vidu s čelado pa matexa k bova okol mutala :P

Objavljeno

Zahtevajo pa odločnega in natančnega voznika :hmm: reesko rajš razmisl,ne se takoj zaletet :hmm:

Sej je problem sam v temu, da so cbr-ke pa gixerji vsi dražji od ninj, od kawasakijev nasploh.....in bo raj ninjo kupu pa še neki mu bo ostal

Objavljeno

hehe zanimivo mi smo tudi skos u haduti al pa afriki no ja u haduti smo bli bl pozimi k ni blo sonca zdej k je sonce se pa u afriki soncmo pol nm pa abgad zameri k nismo pr njemu hehe

Objavljeno

hehe zanimivo mi smo tudi skos u haduti al pa afriki no ja u haduti smo bli bl pozimi k ni blo sonca zdej k je sonce se pa u afriki soncmo pol nm pa abgad zameri k nismo pr njemu hehe

mah ja vem... to gre men na kuraac, k kr neki čekera... sej pol sm jst tebe že zihr kdaj vidu, sam kurc k te ne poznam :P

Objavljeno

ja jst sm tebe vidu enkrat na zacetku leta (solskega) k si biu pred ledino z aprilio (tm kjer je zdej kebab) pa si meu se registracijo MS murska sobota si biu ti ane

sam vi ste verjetn tm tkoj po soli mi pridemo pa bl zvecer :OK: :OK:

Objavljeno

ja jst sm tebe vidu enkrat na zacetku leta (solskega) k si biu pred ledino z aprilio (tm kjer je zdej kebab) pa si meu se registracijo MS murska sobota si biu ti ane

sam vi ste verjetn tm tkoj po soli mi pridemo pa bl zvecer :OK: :OK:

jaja točn tak

sej drgač mam zdej še motosvet nalepko na šipci

pa itak sm edini z MS tablco v lj :P

Objavljeno

hehe vidm da obvladaš tole področje :P

kwa pa vem... afrika je men kul če je sonček da sm zuni :P

haduta :grrr sm skos tm

titanic :grrr tm so kurbe taprave

ledina je pa tud še kr ok.... uglavnm dej u afriki če je sončk, če ne pa u ledina baru ok :OK: sej me boš vidu s čelado pa matexa k bova okol mutala :P

Opažam da se ni dosti spremenilo.. odkar sem nehal tja hodit... oz.. odkar sem obiskoval te bare v srednji šoli :D

Lp Burnout

Objavljeno

Sej je problem sam v temu, da so cbr-ke pa gixerji vsi dražji od ninj, od kawasakijev nasploh.....in bo raj ninjo kupu pa še neki mu bo ostal

Če bi bil jaz namesto njega rajš probam nekje delat pa Mitota obdržim kakšne dva mesca dlje pa pridelam razliko za CBR pa tisto vzamem.Bolš mal delat pa počakat kokr pa se zaletet v nekaj, kar potem nebo vozno al pa te bo pod zemlo spravlo :unsure:

Objavljeno

ja no zanimivo je vidt kr folk bi res mislu da si z murske sobote :OK: :OK:

drgac se pa men zdi da sm te ze vidu u haduti 1x :D :D

Objavljeno

fanki malo si poglejte kolko so vaše prdulice vredne po eurotax.... mene je srat prtisnal skor :D

http://www.dat.de/fzgwerte/index.php?actio...tamp=1179255668

ja in kako to preveriš?? sej ni ne mitota ne rs ke notr :hmm:

ja no zanimivo je vidt kr folk bi res mislu da si z murske sobote :OK: :OK:

drgac se pa men zdi da sm te ze vidu u haduti 1x :D :D

mah ja sej marsikdo kleda ko budalo tablco

jah no 1x si me sigurn saj sm vsak drug dan tam :)

Objavljeno (popravljeno)

seveda je :grim

se vse verzije mas

ce je replica

pa tuonota tamalega..

v glavnem vse

Popravljeno . Popravil VaraderoDriver
Objavljeno

so so...

v prvem izbereš zweirad, pol maš aprilia, pol maš drugo od spodaj gor

in tam maš not

....

Objavljeno (popravljeno)

je je :grim še jaz sem najdo ko ne znam nemško :D

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno (popravljeno)

mah ja sej marsikdo kleda ko budalo tablco

jah no 1x si me sigurn saj sm vsak drug dan tam :)

:yea1: :whistle: najdu .-.. čaakte da zračunam :P

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

zdej vidu da je rs ka pod enduro :slap:

a-a

supersportler al nekaj takega od 124 - 249 al kaj pac pise

tam jo mas not

Objavljeno

:kva1: :wacko: :wacko: :wacko: :grrr :grrr te niso normalni

letnik 2002 ,11kw, 13 000 km , ...... 1950€... pa matr jim nabijem... zdej jo pod 2400€ ne dam :angry: :angry: :angry:

Objavljeno

Tudi mitoti niso nič vredni :D No saj vseeno, važno da so v Sloveniji dosti vredni na avtonetu :lol1:

Objavljeno

ja no sej u italiji so pa se drazji (dobro ohranjeni) kr poglej mal na moto.it

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!