Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

ja no sej u italiji so pa se drazji (dobro ohranjeni) kr poglej mal na moto.it

pol smo zmeneni 16.15 africa... oz. ledina bar... odvisn od vremena :D

Objavljeno

ok pridem :OK: :OK:

Objavljeno

kaj morš prtisn, da zračuna?

Objavljeno

kaj morš prtisn, da zračuna?

tm desno maš 2 knofa ... en ti use zbriše en pa zračuna :)

Objavljeno

Sej je problem sam v temu, da so cbr-ke pa gixerji vsi dražji od ninj, od kawasakijev nasploh.....in bo raj ninjo kupu pa še neki mu bo ostal

lepo povedano

Če bi bil jaz namesto njega rajš probam nekje delat pa Mitota obdržim kakšne dva mesca dlje pa pridelam razliko za CBR pa tisto vzamem.Bolš mal delat pa počakat kokr pa se zaletet v nekaj, kar potem nebo vozno al pa te bo pod zemlo spravlo :unsure:

jah sej nevem no...velik folka ma ninje..pa nism še za nobenga slišu da bi nevem kok joku...če gre pa motor tok bolš pa sploh dobr :P

lej tko ti bom reku...če se folk voz z r1kami se bom loh pa jst z eno kurčevo ninjo 6ko ;)

Objavljeno

jaz sem par dni nazaj gledal test na DSFu in sicer nove ninje in pa CBR 600 RRke.

CBRka vlece v nizjih obratih veliko boljse kot pa ninja, tako da je za "mestno" voznjo baje dooooossssttttiiiiiiiii bol uporabna. se pa ninji pri ca. 9k rpm vtrga, kar pa morda ni prevec dobro, ce prides v to obmocje npr. v ovinku - zna bit kr nevarno

bom samo citiral enega znanca iz črne gore pri katerem sem lani bil na dopustu in sma se malo menla o motorih: "ninja je jedini pravi motor, ostalo su bicikla"... hehe

- no, kakorkoli, za ninjo že morš bit kolko tolko dober voznik, če hočeš res uživat na njej, zato bom se še jaz po vsej verjetnosti par let pripravljal za njo na kakih šibkejših cestakih, predenj uresničim sanje iz otroštva...

vsekakor, pa ko bo enkrat govora o nakupu 600ccm, ne pride druga v poštev kot ninja :D :D :OK:

Objavljeno

lej tko ti bom reku...če se folk voz z r1kami se bom loh pa jst z eno kurčevo ninjo 6ko ;)

Nevem no,jest je nebi podcenjeval.Ker verjetno tko kot večina nas še nimaš toliko izkušenj, da bi kar na tak motor rinil,sicer je odločitev tvoja samo jest se nebi oziral na to kaj drugi vozjo, ker te to zna zavest .) Kot sem rekel odločitev je tvoja sam res se ne preveč zaletet, da ti nebo žal potem :)

Objavljeno

jaz sem par dni nazaj gledal test na DSFu in sicer nove ninje in pa CBR 600 RRke.

CBRka vlece v nizjih obratih veliko boljse kot pa ninja, tako da je za "mestno" voznjo baje dooooossssttttiiiiiiiii bol uporabna. se pa ninji pri ca. 9k rpm vtrga, kar pa morda ni prevec dobro, ce prides v to obmocje npr. v ovinku - zna bit kr nevarno

pač se skos voziš nad 9k rpm pa ne čutiš tistga ko se ji vtrga :D

ej tam ko evrotax računaš,......kaj vpišeš pod EZ: :?

Objavljeno

Nevem no,jest je nebi podcenjeval.Ker verjetno tko kot večina nas še nimaš toliko izkušenj, da bi kar na tak motor rinil,sicer je odločitev tvoja samo jest se nebi oziral na to kaj drugi vozjo, ker te to zna zavest .) Kot sem rekel odločitev je tvoja sam res se ne preveč zaletet, da ti nebo žal potem :)

ne sej te čist štekam kaj hočš povedat...sam morš vedt da bom jst meu najprej blokado not pa tko..pa se bom navadu ful motorja...pa si bom že neki izkušenj nabrau...verjem pa da bom FUL PREVEČ pazu na motor(in s tem tudi nase)

Objavljeno

ekole sm ti jst naredu

yamaha ybr 125 letnik 2004 ... 10 000 km... to je okvirno ne vem letnika pa km...

no kok bi reku :P

piše 786,00 EUR :lol1: :lol1: :lol1:

2006 letnik, 12k prevoženih, prva registracija 25.5.2006 :D

ja sj vem... :blush:

Objavljeno

pač se skos voziš nad 9k rpm pa ne čutiš tistga ko se ji vtrga :D

ej tam ko evrotax računaš,......kaj vpišeš pod EZ: :?

men se zdi da prvo registracijo :)

Objavljeno

ne sej te čist štekam kaj hočš povedat...sam morš vedt da bom jst meu najprej blokado not pa tko..pa se bom navadu ful motorja...pa si bom že neki izkušenj nabrau...verjem pa da bom FUL PREVEČ pazu na motor(in s tem tudi nase)

Hehe tko nared, da ti bo kul pa, da boš merkov nase :)

Pa v četrtek ne pozab poklicat :P

Objavljeno

Hehe tko nared, da ti bo kul pa, da boš merkov nase :)

Pa v četrtek ne pozab poklicat :P

bom bom :D

am poklicu pa valda da bom..hehe...veš da se bom hotu pokazat z do konca upedenanim motorčijem :P

Objavljeno

tud jaz bom naredo tak ja - najprej blokada, pol pa gasa :evilgrin:

Objavljeno

fantje zakva spet čutm da bo pretep pol...tko k je zdej med mito pa rs...pol čez kšn let k bomo na 600 bo pa med ninjo pa cbr...hehe

važn da bom jst skoz na "malenkost" hitrejših :D

Objavljeno

fantje zakva spet čutm da bo pretep pol...tko k je zdej med mito pa rs...pol čez kšn let k bomo na 600 bo pa med ninjo pa cbr...hehe

hehe midva bova se mi zdi da na isti strani..... :grim končno greeeen power :grim :evilgrin: :devil:

Objavljeno (popravljeno)

hehe midva bova se mi zdi da na isti strani..... :grim končno greeeen power :grim :evilgrin: :devil:

hehe...pol bo pa to že drug klub v katerem si deliva članstvo...gej klub, pa klub ninđ :devil: :OK:

ej jernej...a boš na 600ccm "mitota" prešaltu..nočš bit več tarča posmeha? :devil:

Popravljeno . Popravil reesko
Objavljeno

a je ki za hondo NSR?? ker nism nikjer najdo pm :D

Objavljeno

Hahahah,nebo nebo..Tm so si pa vsi dokaj konkurenčni.Yamaha se visoko vrti pa vodljiva je,Suza pa CBR sta prijazni do voznika pa CBR odpušča napake v ovinkih,Ninja ma 36ccm več pa je bolj brutalna,zato težje vozna,... :P Vsaj nebomo se zajebaval ker bolj riba :lol1:

Objavljeno

Kaj pa kšna RSV Mille :blush: :blush: :wub:

ti morš pa zmer izstopat :D

po dolžini k***a in po motorju :D

Objavljeno

hehe...pol bo pa to že drug klub v katerem si deliva članstvo...gej klub, pa klub ninđ :devil: :OK:

ej jernej...a boš na 600ccm "mitota" prešaltu..nočš bit več tarča posmeha? :devil:

nism nobena tarča posmeha btw... pa ta tvoj gay klub kr zase mej pa za svoje ožje člane :grim midva bova sam v klubu ninđ.... jah sam jst bom do septembra mirovou... ker pol dobim A2 ... pol pa u akcijo :D :grim

Kaj pa kšna RSV Mille :blush: :blush: :wub:

haha :lol1: boš spet šravfu :P

Objavljeno

moja nsrka je vredna kao 1.174,00 EUR

omfg :D nikol je ne dam za tak dnar

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!