Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

nism nobena tarča posmeha btw... pa ta tvoj gay klub kr zase mej pa za svoje ožje člane :grim midva bova sam v klubu ninđ.... jah sam jst bom do septembra mirovou... ker pol dobim A2 ... pol pa u akcijo :D :grim

haha :lol1: boš spet šravfu :P

tole s posmehom je biu hec pa ne joki takoj :P

glede gay club-a smo že vsi povedal da je to hec

glede tega da boš pa septembra že dobu a" ti pa sam neki povem... PRASC!! :D

tale nakonc je bla pa dobra kajla za fingija :OK: :OK:

Objavljeno

1022 stran :eek:

kje sm že prej ostal kr sm bil zadnič gor :hmm: 1005 se mi zdi :hmm: in enkrat dopoldan je blo to :hmm:

ja,ja ne tok pisat da ne bo kmalu 2000 :D :P

Objavljeno

ti morš pa zmer izstopat :D

po dolžini k***a in po motorju :D

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: A res fingi kok cm :lol1: :lol1: Hec

Objavljeno

moja nsrka je vredna kao 1.174,00 EUR

omfg :D nikol je ne dam za tak dnar

kaj se sekiraš moj je vredn 727€ :D

Objavljeno

Kaj pa kšna RSV Mille :blush: :blush: :wub:

lepa za popizdit, bomba masina...sam kurc k je italjan...pa bremze niso lih to kar bi lahko bile...

Objavljeno

bl mal...ampak usen zadost:P

več k 30

Objavljeno

kaj se sekiraš moj je vredn 727€ :D

haha za ta dnar ti ga pa jst koj kupm :kva2: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Hahahah,nebo nebo..Tm so si pa vsi dokaj konkurenčni.Yamaha se visoko vrti pa vodljiva je,Suza pa CBR sta prijazni do voznika pa CBR odpušča napake v ovinkih,Ninja ma 36ccm več pa je bolj brutalna,zato težje vozna,... :P Vsaj nebomo se zajebaval ker bolj riba :lol1:

ja...sam zuzika zmaga :>

Objavljeno

ja...sam zuzika zmaga :>

zuze so glupe...ker so grde use...more bit lih 06 letnik k je pa božansko lep :D

Objavljeno

haha za ta dnar ti ga pa jst koj kupm :kva2: :lol1: :lol1: :lol1:

hehe.. raj mi doma v garaži stoji za tak dnar.....jaz ga cenim na ene 1300€..

Objavljeno

zuze so glupe...ker so grde use...more bit lih 06 letnik k je pa božansko lep :D

no sj o tem govorim :>

Objavljeno

bl mal...ampak usen zadost:P

več k 30

Am ja to bo ja, wrjamemo sam če se prepričamo na lastne oči si že widu?? :D :lol1: :lol1: :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno

Am ja to bo ja, wrjamemo sam če se prepričamo na lastne oči si že widu?? :D :lol1: :lol1: :evilgrin: :evilgrin:

čutu :grim

Objavljeno (popravljeno)

Rajš se prepričej na lastna usta :hmm: Če ga da med joške pa, da ga lahk še zmeri pošteno pofafaš je glihprov dolg :OK:

Drugač so te pa spet sam besede,pa besede,pa besedeeeeeee.......besede

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno

Rajš se prepričej na lastna usta :hmm: Če ga da med joške pa, da ga lahk še zmeri pošteno pofafaš je glihprov dolg :OK:

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Opala pol more pa že bit neki na tem :D :D Bogi risko ta je pa pol mrcina :lol1: :lol1: a se nisi nč ustrašu? :D

Drugač so te pa spet sam besede,pa besede,pa besedeeeeeee.......besede

In kaj ti rečš da so to besede al da ma res tako batino :P :D ?

Objavljeno

In kaj ti rečš da so to besede al da ma res tako batino :P :D ?

Jest reeskotu vrjamem na besedo, ker ma že reesko dost mrcino oz. macolo pa če prav, da ma Fingi še večjiga poj ti z njim sigurn lahk šamar da :eek: Besede so pa tvoje k pravš, da se boš na lastne oči prepričala.

Jest pa skoz tle za kompom sedim pa mam tiča do WCja potegnenga, da ne hodm skoz gor pa dol pa odvijam mojga kabla :whistle:

Objavljeno

...

haha :lol1: boš spet šravfu :P

ah no, tok slabo pa spet ne more bit :D

zate preveč :devil: :devil:

lepa za popizdit, bomba masina...sam kurc k je italjan...pa bremze niso lih to kar bi lahko bile...

ja, ful mi je lepa, na splošno so mi ušeč cestaki k so mal bl nabiti, ne te čiist ta novi, k jih nč več ni skp, saj zadn konc. Bremze da niso dobre? :BUA: :( Drgač mi je pa najbl ušeč k je dvovaljnik :OK:

:wub: :wub: :naughty: :naughty: :naughty:

Objavljeno

Jest reeskotu vrjamem na besedo, ker ma že reesko dost mrcino oz. macolo pa če prav, da ma Fingi še večjiga poj ti z njim sigurn lahk šamar da :eek: Besede so pa tvoje k pravš, da se boš na lastne oči prepričala.

Jest pa skoz tle za kompom sedim pa mam tiča do WCja potegnenga, da ne hodm skoz gor pa dol pa odvijam mojga kabla :whistle:

ti res nis normaln :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

ti res nis normaln :lol1: :lol1: :lol1:

:blush: :blush: :blush: :winkiss:

Objavljeno

Kwa a ste šli vlakca :P

Objavljeno

Keri samozawestni :D Am ne jest sm rekla da se je treba to na lastne oči prepričat ja kaj pa ti weš kaj se lohka zgudi :P :P Aya a reeskič pol ma tut mrcino spet neki nowga heh a on pa za ene 2 cm sfali od 30 :evilgrin: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Keri samozawestni :D Am ne jest sm rekla da se je treba to na lastne oči prepričat ja kaj pa ti weš kaj se lohka zgudi :P :P Aya a reeskič pol ma tut mrcino spet neki nowga heh a on pa za ene 2 cm sfali od 30 :evilgrin: :lol1: :lol1:

Men tud samo 2cm mankata.......do tal :lol:

Objavljeno

Men tud samo 2cm mankata.......do tal :lol:

čist si car :P :P :lol1: :lol1:

Objavljeno

Sej si ti tud samozavestna,sploh k v reeskota rineš :D reeskič ma pravo Hayabuso,če ti ga da od uzad ti bo čez ušesa vn pogledov tko, da rajš ne probavi :grim Drgač pa 2mm sfali do 300...mm :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!