Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

kasn vprasanje je pa to hehe :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :grim :grim

ja vprašam zato ker ko sma se nazadnje pogovarjala si gledal ktma duka pol enkrat kasneje pa hondo cbr 900 zdaj pa ne vem točno pa raje vprašam :)

Objavljeno

ja vprašam zato ker ko sma se nazadnje pogovarjala si gledal ktma duka pol enkrat kasneje pa hondo cbr 900 zdaj pa ne vem točno pa raje vprašam :)

o ja KTM mi je biu hud ja. sam ktm bi meu rajs bolj za duso...za dougcajt preganjat :>

ja cestak bo heh

Objavljeno (popravljeno)

o ja KTM mi je biu hud ja. sam ktm bi meu rajs bolj za duso...za dougcajt preganjat :>

ja cestak bo heh

600? Počasi bom prilezo do natančnega odgovora :D

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno

ja ker sem se zdaj s fotrom pogovarjal, pa je reko da lahko kupim prej motor v dveh primerih

1.) ce bo sosed prodajal svojo CBR 600RR l. 2005 (komplet akrapovic itd.) ker pac vem kaj dobim

2.) ce bom naso ki kako movistarko, ker sem jo lani hoto tak fejst met in mi je pune vsec se vedno, samo sem jo zadne case malo zanemarjal...

ninj je pa itak skos puno, tak da to ni blem kupit...

Objavljeno

600? Počasi bom prilezo do natančnega odgovora :D

hehe optimist :>

hayabusa bo :P

nekoc hehe

Objavljeno

hehe optimist :>

hayabusa bo :P

nekoc hehe

Ej mitofreakčina a maš tist doc file še velik za prevest :hmm: Če ni velik mi lahk kr pošleš pa bom sam neki zmutil :D

Objavljeno

Ej mitofreakčina a maš tist doc file še velik za prevest :hmm: Če ni velik mi lahk kr pošleš pa bom sam neki zmutil :D

u jebemo matr...u sobi mam...morm se prepisat...k sm zvecer delou :>

tak da ce dons nastimam fotra za mofo...pol ju3 ob dveh prism iz sluzbe, trening...zvecer okol 9h dobis na pm ok?

Objavljeno

u jebemo matr...u sobi mam...morm se prepisat...k sm zvecer delou :>

tak da ce dons nastimam fotra za mofo...pol ju3 ob dveh prism iz sluzbe, trening...zvecer okol 9h dobis na pm ok?

Kul,hvala ti :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Ni problema.

Aja joj ni meni namenjeno :blush: :lol1: Sn mislo da za tisto zvečer se zahvaljuješ... Saj veš... Ti, jaz, reesko, fuksi, Nejko, Grčar (čeprav se je od začetka obotavljal... ), Ven0m, JeRn3j, D_U_H_E_C,...

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno

Ni problema.

Aja joj ni meni namenjeno :blush: :lol1: Sn mislo da za tisto zvečer se zahvaljuješ... Saj veš... Ti, jaz, reesko, fuksi, Nejko, Grčar (čeprav se je od začetka obotavljal... ), Ven0m, JeRn3j, D_U_H_E_C,...

shit...mental images fuuuj :>

Objavljeno

ve kdo kolko je kaj CBR movistark v sloveniji? orginal-one vem da jo ma, se kdo?

moj bratranc jo ma :OK: :OK: aja a tisti original-one je tisti nejc al kaj je ze od flame#7 bratranc???

Objavljeno

Ni problema.

LOOOOL :D :D :D :lol1: :lol1: :lol1:

moj bratranc jo ma :OK: :OK: aja a tisti original-one je tisti nejc al kaj je ze od flame#7 bratranc???

:yes: :yes:

Objavljeno

Ni problema.

:lol1: :lol1:

:grim

pizda men je movistarka itak najhujši motor...sam pizda k so sam letniki 06 dalje :S :(

Objavljeno (popravljeno)

pm jaz bi se mogo malo umirit glede tega, ce se samo na motore mislim, namesto da bi se malo s solo ukvarjal...cez 2 mesca grem na morje, ko pridem nazaj pa akcija. Ce bilokdo pozna koga ki bo takrat prodajal kako movistarko, mi naj prosim pove, si jaz to kr rezerviram v naprej :D

Popravljeno . Popravil VaraderoDriver
Objavljeno

pizda men je movistarka itak najhujši motor...sam pizda k so sam letniki 06 dalje :S :(

Jest vem, da nasledn motor bo Movistarka `06 pa če morm cel let sam zanjo delat :OK:

Objavljeno

Jest vem, da nasledn motor bo Movistarka `06 pa če morm cel let sam zanjo delat :OK:

ti najprej aprilio voz :P

Objavljeno

ti najprej aprilio voz :P

Kdo to reče :P Zadnje čase tud jest razmišlam, da konc druge sezone zamenjam čeprav sem reku, da za po cest nč več :krneki: Ampak kva k je pa tko lepoooooo se vozt :P

Objavljeno

Men pa je najhujša 600 honda cbr 600 rr, obvezno črna :evilgrin: , na drugem mestu pa ninja 636 (letnik 05,06)... Movistarka pa mi ni pol tak dobra kot ČRNA cbr 600 rr... Škoda da italijani med 600 nič ne ustvarjajo... Pri tisočkah pa je menda jasno... Ducati 1098 in MV Agusta F4... :D

Objavljeno

Men pa je najhujša 600 honda cbr 600 rr, obvezno črna :evilgrin: , na drugem mestu pa ninja 636 (letnik 05,06)... Movistarka pa mi ni pol tak dobra kot ČRNA cbr 600 rr... Škoda da italijani med 600 nič ne ustvarjajo... Pri tisočkah pa je menda jasno... Ducati 1098 in MV Agusta F4... :D

Pride zdej alternativa Suzi 750,Aprilia RSV750 :grim baje :) Men je pa od Italjanov RSVjka tanova tko lepa :wub: Japonci pa CBR600 Movistar,Ninja 636 `06,GXS-R600,R6 :P

Objavljeno

Pride zdej alternativa Suzi 750,Aprilia RSV750 :grim baje :) Men je pa od Italjanov RSVjka tanova tko lepa :wub: Japonci pa CBR600 Movistar,Ninja 636 `06,GXS-R600,R6 :P

Japonce si od 600 tak vse naštel v tem rangu :lol1: Od aprilijie mi je še daleč najlepši motor sxv 550 ampak to je pa že čist drugje... supermoto...

Objavljeno

Japonce si od 600 tak vse naštel v tem rangu :lol1: Od aprilijie mi je še daleč najlepši motor sxv 550 ampak to je pa že čist drugje... supermoto...

Naštel sem jih po vrsti kako se mi najbol dopadejo...R6 mi je bla sprva najlepša sam zdej sm se je pa preveč nagledov pa navadu :hmm:

Objavljeno

to bi znalo bit zlo zanimivo, ce bo aprilia naredlo kao RSV 750..bo za razmislit

edino kar me muci, da je aprilia .)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!