Gixxer Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Repsol je tud čist preveč huda :wub: to pa je itak najlepsi motor, samo 1000ke pa nebom kupoval zdaj...
C4V4L13R Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 naj si nekdo omisli superduka :devil:
Aless Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 jaz bi bil zelo vesel ce kdo od vas tu obvlada HTML, CSS in pa JavaScript
Čamac Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Alo fantje kaj sl falco 1000 (aprilia) ma kaj višjo belanco pa to (bolj sport-touring varjanta), bolj enakomerno krivuljo v obratih in podobno al je še vedno šport našpičena?
JeRn3j Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Ni problema. Aja joj ni meni namenjeno :blush: :lol1: Sn mislo da za tisto zvečer se zahvaljuješ... Saj veš... Ti, jaz, reesko, fuksi, Nejko, Grčar (čeprav se je od začetka obotavljal... ), Ven0m, JeRn3j, D_U_H_E_C,... ne dojamem :blink: :? :hmm:
Čamac Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 ne dojamem :blink: :? :hmm: ti pomagam: ŠALA :D Alo fantje kak so te aprilie poceni rsv mille tam okrog 2000 letnika , pa ti falcoti pa to... Škoda da ni nič 600 :P
JeRn3j Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 sm pol dejel p.s. jebemti ta motor... čist sm se prehladu... u petk mam pa randy :headbang: :blush: :wub: :whistle:
Fric Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 jaz bi bil zelo vesel ce kdo od vas tu obvlada HTML, CSS in pa JavaScript kaj pa rabs pri html-ju???
Dolenc™ Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 jaz bi bil zelo vesel ce kdo od vas tu obvlada HTML, CSS in pa JavaScript w3school.com Kak dan al pa dva pa vse sam obvladaš :D
Fric Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 ma sej ce misls delat spletno stran rads sam tist program dreamweaver al neki takga nevem tocn kko se napise k s kodo se bos neki casa jebu za eno tako konkretno stran napisat
irency Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Jest vem, da nasledn motor bo Movistarka `06 pa če morm cel let sam zanjo delat :OK: To roky :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:
NejcZ Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 ma sej ce misls delat spletno stran rads sam tist program dreamweaver al neki takga nevem tocn kko se napise k s kodo se bos neki casa jebu za eno tako konkretno stran napisat Macromedia Dreamweaver, oz zdaj naj bi prevzel Adobe Macromedio.. Tega tudi js uporabljam in je super :OK:
Matex_46 Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 CITIRAJ(Roky @ 16 May 2007 @ 17:08) Jest vem, da nasledn motor bo Movistarka `06 pa če morm cel let sam zanjo delat @ Roky, kaj boš res, pa nisi ti men reku, d je RS-a zate že čist dost, kaj zdej to :P
Fric Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Macromedia Dreamweaver, oz zdaj naj bi prevzel Adobe Macromedio.. Tega tudi js uporabljam in je super :OK: to ja macromedija s tem programom se da res ze posteno spletno stran naredt pa ni tko zakomplicirano drgac ce si pa g33k pa jo mors napisat u beleznci tko kokr smo meli mi u soli k smo meli html hehe (bistvu je na koncu zelo dobro izpala :OK: :OK: )
C4V4L13R Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 p.s. jebemti ta motor... čist sm se prehladu... u petk mam pa randy :headbang: :blush: :wub: :whistle: mater mene tako grlo boli, da ne morem spat, ne požirat, še če jezik premaknem, me zaboli ko kurba :cry: pa sm biu pred španijo na antibiotikih ceu tedn, da nism zbolu, evo, tam nas dž namoč, mal napiha, pol pa itak motor doma, zdej sm pa v kurcu :BUA:
Roky Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 To roky :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: Sej vem, da je pičkohvatna...Movistarka :D CITIRAJ(Roky @ 16 May 2007 @ 17:08) Jest vem, da nasledn motor bo Movistarka `06 pa če morm cel let sam zanjo delat @ Roky, kaj boš res, pa nisi ti men reku, d je RS-a zate že čist dost, kaj zdej to :P Hehe res sm to reku, ampak potem pa zadnjič gledam statistiko, da povprečno 40 ljudi vlak v Sloveniji povoz, da je nevem kok mrtvih kolesarjev letno ipd. pa sm si reku, da je brezveze, da se s tem obremenjujem, ker se ti očitno lahko doma na WCju nardi, da se ubiješ.Z veseljem bi RSko imu do 21 - 25 leta, sam če bi bla 4-takt, da me nebi mel kej skrbet :hmm: Tko pa raj reskiram dnar za Movistarko + blokado pa nimam skrbi, pa še Denzi računa neki na Hondo, da ga va lahko skup žgala ane Denzi :P Je pa res, da takoj pri 18ih nebom mogu met 25kw,ampak sezono 2009 bo pa sigurn kej padl :grim
Matex_46 Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Sej vem, da je pičkohvatna...Movistarka :D Hehe res sm to reku, ampak potem pa zadnjič gledam statistiko, da povprečno 40 ljudi vlak v Sloveniji povoz, da je nevem kok mrtvih kolesarjev letno ipd. pa sm si reku, da je brezveze, da se s tem obremenjujem, ker se ti očitno lahko doma na WCju nardi, da se ubiješ.Z veseljem bi RSko imu do 21 - 25 leta, sam če bi bla 4-takt, da me nebi mel kej skrbet :hmm: Tko pa raj reskiram dnar za Movistarko + blokado pa nimam skrbi, pa še Denzi računa neki na Hondo, da ga va lahko skup žgala ane Denzi :P Je pa res, da takoj pri 18ih nebom mogu met 25kw,ampak sezono 2009 bo pa sigurn kej padl :grim :OK: evo tk se govori, k jz sm se svoje tud že naveliču in čakam na Ninjo (šestko) za nasledno sezono (kao z blokado) :evilgrin: :yea1: :naughty: :kva2:
Čamac Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Zaenkrat pa na tej aprilii blokade ven poberi da se oš vozo tak ko se spodobi :P
Roky Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 :OK: evo tk se govori, k jz sm se svoje tud že naveliču in čakam na Ninjo (šestko) za nasledno sezono (kao z blokado) :evilgrin: :yea1: :naughty: :kva2: Nism pa reku, da je RSka slaba :P Za izkušnje nabirat je zakon, zato jo bom pa rajš mal dlje obdržov - več izkušenj nikol ne škoduje :) Nism tak, da bi se takoj zaletu v eno stvar in posegal po prevelki žlici, ker sm se nauču da ni pametno :grrr Tko, da 2009 bo sigurn neki padl :OK: Zaenkrat pa na tej aprilii blokade ven poberi da se oš vozo tak ko se spodobi :P Brezskrbi,tisti, ki morjo vedt vejo zakaj ma komej 300km,povem pa v privatni sekciji od Sršenov .)
Matex_46 Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Zaenkrat pa na tej aprilii blokade ven poberi da se oš vozo tak ko se spodobi :P :OK: že delam na tem
Roky Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Aja whoops sm mislu, da je blo men namenjeno Brodar :) Noja tm v privat sekciji sem ti razložu kva je fora :P Tuki pa rajš nebom, ker nikol neveš kdo vse bere ta forum :D
JeRn3j Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 :OK: že delam na tem :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: :yes: ga bomo žgal :evilgrin:
Čamac Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Aja whoops sm mislu, da je blo men namenjeno Brodar :) Noja tm v privat sekciji sem ti razložu kva je fora :P Tuki pa rajš nebom, ker nikol neveš kdo vse bere ta forum :D Saj je tut blo tebi namenjeno :D saj ni nič narobe če sta oba odgovorila :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se