Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Repsol je tud čist preveč huda :wub:

Objavljeno

Repsol je tud čist preveč huda :wub:

to pa je itak najlepsi motor, samo 1000ke pa nebom kupoval zdaj...

Objavljeno

naj si nekdo omisli superduka :devil:

Objavljeno

jaz bi bil zelo vesel ce kdo od vas tu obvlada HTML, CSS in pa JavaScript

Objavljeno

Alo fantje kaj sl falco 1000 (aprilia) ma kaj višjo belanco pa to (bolj sport-touring varjanta), bolj enakomerno krivuljo v obratih in podobno al je še vedno šport našpičena?

Objavljeno

Ni problema.

Aja joj ni meni namenjeno :blush: :lol1: Sn mislo da za tisto zvečer se zahvaljuješ... Saj veš... Ti, jaz, reesko, fuksi, Nejko, Grčar (čeprav se je od začetka obotavljal... ), Ven0m, JeRn3j, D_U_H_E_C,...

ne dojamem :blink: :? :hmm:

Objavljeno

ne dojamem :blink: :? :hmm:

ti pomagam: ŠALA :D

Alo fantje kak so te aprilie poceni rsv mille tam okrog 2000 letnika , pa ti falcoti pa to... Škoda da ni nič 600 :P

Objavljeno

sm pol dejel

p.s. jebemti ta motor... čist sm se prehladu... u petk mam pa randy :headbang: :blush: :wub: :whistle:

Objavljeno

kaj pa rabs pri html-ju???

Objavljeno

w3school.com

Kak dan al pa dva pa vse sam obvladaš :D

Objavljeno

ma sej ce misls delat spletno stran rads sam tist program dreamweaver al neki takga nevem tocn kko se napise k s kodo se bos neki casa jebu za eno tako konkretno stran napisat

Objavljeno

Jest vem, da nasledn motor bo Movistarka `06 pa če morm cel let sam zanjo delat :OK:

To roky :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:

Objavljeno

ma sej ce misls delat spletno stran rads sam tist program dreamweaver al neki takga nevem tocn kko se napise k s kodo se bos neki casa jebu za eno tako konkretno stran napisat

Macromedia Dreamweaver, oz zdaj naj bi prevzel Adobe Macromedio.. Tega tudi js uporabljam in je super :OK:

Objavljeno

CITIRAJ(Roky @ 16 May 2007 @ 17:08)

Jest vem, da nasledn motor bo Movistarka `06 pa če morm cel let sam zanjo delat

@ Roky, kaj boš res, pa nisi ti men reku, d je RS-a zate že čist dost, kaj zdej to :P

Objavljeno

Macromedia Dreamweaver, oz zdaj naj bi prevzel Adobe Macromedio.. Tega tudi js uporabljam in je super :OK:

to ja macromedija s tem programom se da res ze posteno spletno stran naredt pa ni tko zakomplicirano drgac ce si pa g33k pa jo mors napisat u beleznci tko kokr smo meli mi u soli k smo meli html hehe (bistvu je na koncu zelo dobro izpala :OK: :OK: )

Objavljeno

p.s. jebemti ta motor... čist sm se prehladu... u petk mam pa randy :headbang: :blush: :wub: :whistle:

mater mene tako grlo boli, da ne morem spat, ne požirat, še če jezik premaknem, me zaboli ko kurba :cry:

pa sm biu pred španijo na antibiotikih ceu tedn, da nism zbolu, evo, tam nas dž namoč, mal napiha, pol pa itak motor doma, zdej sm pa v kurcu :BUA:

Objavljeno

To roky :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:

Sej vem, da je pičkohvatna...Movistarka :D

CITIRAJ(Roky @ 16 May 2007 @ 17:08)

Jest vem, da nasledn motor bo Movistarka `06 pa če morm cel let sam zanjo delat

@ Roky, kaj boš res, pa nisi ti men reku, d je RS-a zate že čist dost, kaj zdej to :P

Hehe res sm to reku, ampak potem pa zadnjič gledam statistiko, da povprečno 40 ljudi vlak v Sloveniji povoz, da je nevem kok mrtvih kolesarjev letno ipd. pa sm si reku, da je brezveze, da se s tem obremenjujem, ker se ti očitno lahko doma na WCju nardi, da se ubiješ.Z veseljem bi RSko imu do 21 - 25 leta, sam če bi bla 4-takt, da me nebi mel kej skrbet :hmm: Tko pa raj reskiram dnar za Movistarko + blokado pa nimam skrbi, pa še Denzi računa neki na Hondo, da ga va lahko skup žgala ane Denzi :P Je pa res, da takoj pri 18ih nebom mogu met 25kw,ampak sezono 2009 bo pa sigurn kej padl :grim

Objavljeno

Sej vem, da je pičkohvatna...Movistarka :D

Hehe res sm to reku, ampak potem pa zadnjič gledam statistiko, da povprečno 40 ljudi vlak v Sloveniji povoz, da je nevem kok mrtvih kolesarjev letno ipd. pa sm si reku, da je brezveze, da se s tem obremenjujem, ker se ti očitno lahko doma na WCju nardi, da se ubiješ.Z veseljem bi RSko imu do 21 - 25 leta, sam če bi bla 4-takt, da me nebi mel kej skrbet :hmm: Tko pa raj reskiram dnar za Movistarko + blokado pa nimam skrbi, pa še Denzi računa neki na Hondo, da ga va lahko skup žgala ane Denzi :P Je pa res, da takoj pri 18ih nebom mogu met 25kw,ampak sezono 2009 bo pa sigurn kej padl :grim

:OK: evo tk se govori, k jz sm se svoje tud že naveliču in čakam na Ninjo (šestko) za nasledno sezono (kao z blokado) :evilgrin: :yea1: :naughty: :kva2:

Objavljeno

Zaenkrat pa na tej aprilii blokade ven poberi da se oš vozo tak ko se spodobi :P

Objavljeno

:OK: evo tk se govori, k jz sm se svoje tud že naveliču in čakam na Ninjo (šestko) za nasledno sezono (kao z blokado) :evilgrin: :yea1: :naughty: :kva2:

Nism pa reku, da je RSka slaba :P Za izkušnje nabirat je zakon, zato jo bom pa rajš mal dlje obdržov - več izkušenj nikol ne škoduje :) Nism tak, da bi se takoj zaletu v eno stvar in posegal po prevelki žlici, ker sm se nauču da ni pametno :grrr Tko, da 2009 bo sigurn neki padl :OK:

Zaenkrat pa na tej aprilii blokade ven poberi da se oš vozo tak ko se spodobi :P

Brezskrbi,tisti, ki morjo vedt vejo zakaj ma komej 300km,povem pa v privatni sekciji od Sršenov .)

Objavljeno

:OK: že delam na tem

Objavljeno

Aja whoops sm mislu, da je blo men namenjeno Brodar :) Noja tm v privat sekciji sem ti razložu kva je fora :P Tuki pa rajš nebom, ker nikol neveš kdo vse bere ta forum :D

Objavljeno

:OK: že delam na tem

:naughty: :naughty: :naughty: :whistle: :yes:

ga bomo žgal :evilgrin:

Objavljeno

Aja whoops sm mislu, da je blo men namenjeno Brodar :) Noja tm v privat sekciji sem ti razložu kva je fora :P Tuki pa rajš nebom, ker nikol neveš kdo vse bere ta forum :D

Saj je tut blo tebi namenjeno :D saj ni nič narobe če sta oba odgovorila :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!