Roky Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Saj je tut blo tebi namenjeno :D saj ni nič narobe če sta oba odgovorila :P ;) ;) :D
irency Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 mater mene tako grlo boli, da ne morem spat, ne požirat, še če jezik premaknem, me zaboli ko kurba :cry: pa sm biu pred španijo na antibiotikih ceu tedn, da nism zbolu, evo, tam nas dž namoč, mal napiha, pol pa itak motor doma, zdej sm pa v kurcu :BUA: Ja enakoo zjebe ta mrzeu zrak pa mrzla woda :cry: :cry: :blush: Sej vem, da je pičkohvatna...Movistarka :D Hehe res sm to reku, ampak potem pa zadnjič gledam statistiko, da povprečno 40 ljudi vlak v Sloveniji povoz, da je nevem kok mrtvih kolesarjev letno ipd. pa sm si reku, da je brezveze, da se s tem obremenjujem, ker se ti očitno lahko doma na WCju nardi, da se ubiješ.Z veseljem bi RSko imu do 21 - 25 leta, sam če bi bla 4-takt, da me nebi mel kej skrbet :hmm: Tko pa raj reskiram dnar za Movistarko + blokado pa nimam skrbi, pa še Denzi računa neki na Hondo, da ga va lahko skup žgala ane Denzi :P Je pa res, da takoj pri 18ih nebom mogu met 25kw,ampak sezono 2009 bo pa sigurn kej padl :grim Dobr da si se poprawu ja :D :P Am pa repsolka je tut zakon!! :P :OK: evo tk se govori, k jz sm se svoje tud že naveliču in čakam na Ninjo (šestko) za nasledno sezono (kao z blokado) :evilgrin: :yea1: :naughty: :kva2: Nč kao matej ti kr mej blokadoo notr drugač se tamala ne bo hotla z tabo furat :D :P :P K se bowa midwa furala jo boš wn wzeu :lol1: :lol1: :P :P
Roky Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Kva sm se popravu :? Repsolka je 1000ccm Movistarka pa 600,tko, da Movistarka pride v poštev :grim pa men je lepša k Repsol,taka lepa modra pa rumena :wub:
irency Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Kva sm se popravu :? Repsolka je 1000ccm Movistarka pa 600,tko, da Movistarka pride v poštev :grim pa men je lepša k Repsol,taka lepa modra pa rumena :wub: Men je tut ljubša mowistarka lepše barwe ja čeprow tut uni ne fali nič!
Roky Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 (popravljeno) Men je tut ljubša mowistarka lepše barwe ja čeprow tut uni ne fali nič! A mi lahk sam neki razložiš.V vseh postih uporabljaš W namesto V,kvaj fora :hmm: Res ne štekam sam mi smo to v OŠ delal,k smo misll, da če maš štir tiče (W) da si bl kul :glare: Popravljeno Maj 16, 2007. Popravil Roky
rs fan Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Kva sm se popravu :? Repsolka je 1000ccm Movistarka pa 600,tko, da Movistarka pride v poštev :grim pa men je lepša k Repsol,taka lepa modra pa rumena :wub: tud za repsolko so sigurn blokade mislim če za r1 obstaja :eek:
Roky Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 tud za repsolko so sigurn blokade mislim če za r1 obstaja :eek: Možno, da so oz. skor sigurn so :) Sam za prvo je 600 čez glavo pa še lepa je k hudič :P
_Fingi_ Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 A mi lahk sam neki razložiš.V vseh postih uporabljaš W namesto V,kvaj fora :hmm: Res ne štekam sam mi smo to v OŠ delal,k smo misll, da če maš štir tiče (W) da si bl kul :glare: hm, uredu... 3 lukne na ženski..pa 4ije tiči? en je pa frej al kuko? da se mal igraš lohka z nemu? :kva1:
rs fan Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Možno, da so oz. skor sigurn so :) Sam za prvo je 600 čez glavo pa še lepa je k hudič :P se strinjam :OK:
Roky Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 (popravljeno) hm, uredu... 3 lukne na ženski..pa 4ije tiči? en je pa frej al kuko? da se mal igraš lohka z nemu? :kva1: Sej ma ženska še dve roki pa dve joški :grim Popravljeno Maj 16, 2007. Popravil Roky
irency Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 A mi lahk sam neki razložiš.V vseh postih uporabljaš W namesto V,kvaj fora :hmm: Res ne štekam sam mi smo to v OŠ delal,k smo misll, da če maš štir tiče (W) da si bl kul :glare: Aya pa ne wem pač wedno skor pišem tko w pogoworih z tem w-jem!!Ne wem sej a ne znaš prebrat!!Zakaj te mot to? :?
Gixxer Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 pac mladostniske finte s tem w-jem roky :P :D
Roky Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Aya pa ne wem pač wedno skor pišem tko w pogoworih z tem w-jem!!Ne wem sej a ne znaš prebrat!!Zakaj te mot to? :? Točno tako kot sta VaraderoDriver pa kukec1 rekla,babje mladostniške finte.Ma ne moti me samo brezpomensko se mi zdi,pa sej nima veze sam tko neumno se mi zdi, zato sm prašov, če ti mogoče V manjka, ker mam neki starih tipkovnc doma pa ti tipko lahk dostavm :) pac mladostniske finte s tem w-jem roky :P :D Točn tko :grim posebaj popularne pri puncah :D ...in tako :grim
Gixxer Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 ...ker mam neki starih tipkovnc doma pa ti tipko lahk dostavm :) :lol1: :lol1: :lol1:
_Fingi_ Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Točno tako kot sta VaraderoDriver pa kukec1 rekla,babje mladostniške finte.Ma ne moti me samo brezpomensko se mi zdi,pa sej nima veze sam tko neumno se mi zdi, zato sm prašov, če ti mogoče V manjka, ker mam neki starih tipkovnc doma pa ti tipko lahk dostavm :) Točn tko :grim ...in tako :grim :grim :grim :yea1: :yea1: :rolleyes: :rolleyes:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 pac mladostniske finte s tem w-jem roky :P :D en moj sošolec, ma tud take finte da vse piše s tem w-jem, pa za posladek še z y... no uporaba teh butastih črk v slovenščini, ga je pripeljalo do tega, da se je že tak navado in v esejih isto pisal, seveda posledica tega je popravni izpit v četrtem letniku pri slovenščini :D :D :D
Roky Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 en moj sošolec, ma tud take finte da vse piše s tem w-jem, pa za posladek še z y... no uporaba teh butastih črk v slovenščini, ga je pripeljalo do tega, da se je že tak navado in v esejih isto pisal, seveda posledica tega je popravni izpit v četrtem letniku pri slovenščini :D :D :D En moj sošolc je napisu esej z velikimi tiskanimi,brez kateregakoli ločila :eek:
irency Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 pac mladostniske finte s tem w-jem roky :P :D Ja jebi ga
Gixxer Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 hjee ta pa je huda, da mas popravnega v 4. letniku. Saj pa te tolko se lahko obvladas, da v eseju pa tega res nebos pisal...pa z velikimi tiskanimi pa brez locil...ok pac nebom nikol razumel tega :D :D
irency Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Točno tako kot sta VaraderoDriver pa kukec1 rekla,babje mladostniške finte.Ma ne moti me samo brezpomensko se mi zdi,pa sej nima veze sam tko neumno se mi zdi, zato sm prašov, če ti mogoče V manjka, ker mam neki starih tipkovnc doma pa ti tipko lahk dostavm :) Točn tko :grim ...in tako :grim Jao fantje fantje kok mate šele wi enih swojih "mladostniških in otročjih "for !! :P
Gixxer Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Ja jebi ga koogaaa? :P zaj ce si ti "ga", pol :grrr :P :D
irency Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 en moj sošolec, ma tud take finte da vse piše s tem w-jem, pa za posladek še z y... no uporaba teh butastih črk v slovenščini, ga je pripeljalo do tega, da se je že tak navado in v esejih isto pisal, seveda posledica tega je popravni izpit v četrtem letniku pri slovenščini :D :D :D Ja to je pa res ja ful hitr se priwadš pol tko pisat :D
_Fingi_ Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 na kere šole vi to hodte :? TŠČ Kr :OK: :kva2: :yea1: :wub:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se