Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

en moj sošolec, ma tud take finte da vse piše s tem w-jem, pa za posladek še z y... no uporaba teh butastih črk v slovenščini, ga je pripeljalo do tega, da se je že tak navado in v esejih isto pisal, seveda posledica tega je popravni izpit v četrtem letniku pri slovenščini :D :D :D

hahahahahahaha

En moj sošolc je napisu esej z velikimi tiskanimi,brez kateregakoli ločila :eek:

hahahahahahaha

Objavljeno

Jao fantje fantje kok mate šele wi enih swojih "mladostniških in otročjih "for !! :P

Z lulijam ti po stegnu tolčem :grim

TŠČ Kr :OK: :kva2: :yea1: :wub:

:yes:

Objavljeno

Z lulijam ti po stegnu tolčem :grim

:yes:

stegnu?, hja, sam da nauš tiča vn potegnu pa jo po obrazu touku :P :P

Objavljeno

:lol1: :lol1: :lol1: Nebom, nebom,ker bo poj moj tič vidt mejhn,.... :whistle: Bom kr tih :xx:

Objavljeno

Jao fantje fantje kok mate šele wi enih swojih "mladostniških in otročjih "for !! :P

mi se vsaj ne cmerimo brez tehtnega razloga :D

Objavljeno

ah saj to jim ne gre zamerit, ker vsako jokajočo je treba potolažit, po tolažbi pa sledi nagrada...

Objavljeno

a lahko zamenamo debato...zdej bomo jokal kdo ma bl otročje fore?

rajš rečmo kšno o ninji...

al se čm jst rajš pohvalt da sm dons odkriu en kabl k mi je prasica skoz jebu use skup in mi ni štrom delu tko k bi mogu..zdej sm ga najdu prasca...in me ne bo več jebu v rit kosmato ;)

Objavljeno

nebi o ninji & co.

ker bom s5 zivcn...tak se sao to gleam :D

Objavljeno

kaj pa jaz ko sem praktično razdeljena osebnost :? noro rad imam cestake, hitrosti, polaganje, kolenčkanje, zvok, nasplošno ovinke, izgled in vse... na drugi strani pa me mika lahkotnost , okretnost in igračkanje supermotota... očitno bom enkrat mogo met oboje :D

Objavljeno

tud jst to skoz gledam...

btw a kdo pozna koga k ma ninjo pa da prodaja?

zdej k bom cagivco zrihtu je pomoje ne bom še tok hittr spustu...no bom vidu...ker dela zdej tko k more in mi je mal škoda :P

hočm vsaj mal izkoristt ker drgač bo nasledn lastnik res biu brez problemov..tega pa ne prvošm :P (joke tale zadn stavk) :D

Objavljeno

Brezveze, da o teh stvareh govorimo, ker bomo vsi sam še bolj neumni pa namo mogl spat :kva1:

Objavljeno (popravljeno)

na kere šole vi to hodte :?

am...nobeno...kaj je to šola?? :P

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno

:slap: :slap: :slap: :D

mi se vsaj ne cmerimo brez tehtnega razloga :D

No nejko dej kdo se pa kej cmeri? :?

ah saj to jim ne gre zamerit, ker vsako jokajočo je treba potolažit, po tolažbi pa sledi nagrada...

Brodar se zna it ja :lol1: :lol1:

a lahko zamenamo debato...zdej bomo jokal kdo ma bl otročje fore?

rajš rečmo kšno o ninji...

al se čm jst rajš pohvalt da sm dons odkriu en kabl k mi je prasica skoz jebu use skup in mi ni štrom delu tko k bi mogu..zdej sm ga najdu prasca...in me ne bo več jebu v rit kosmato ;)

Zanimiwo reesko! :lol1:

Objavljeno

kaj pa rabs pri html-ju???

vse....trenutno me zaje.... JavaScript,...treba naredit onmouseover efekt na sliki,da se recimo del slike na kerem si z misko prikaze posebej zraven te slike in pa opis

w3school.com

Kak dan al pa dva pa vse sam obvladaš :D

sem ze celo stran pregledal po dolgem in poces,pa se vseeno nisem skup spravo JavaScripte za onmouseover....

ma sej ce misls delat spletno stran rads sam tist program dreamweaver al neki takga nevem tocn kko se napise k s kodo se bos neki casa jebu za eno tako konkretno stran napisat

sej bi ze naredo s tistim programom,...samo mamo za prakso in more bit v "htmlkitu" nareto

pa se profesor je hujsi kot pa ce bi se z glavo v steno zabil

Objavljeno

uf, lepa lepa :OK: :OK:

Po pamet, pa velik sreče...merkej tole tvojo Petrco :OK: :OK: :yea1:

kaj to pomeni merkej??? markiraj al kaj...haha :D :D

Objavljeno

am, pazi , čuvej... :OK:

Objavljeno

Pazi,bodi previden,čuvaj jo,... ipd. Ejejejeje bo treba eno čago na Gorenjskem nardit, da vas navadmo govort."Pa sm zjutri zgodi ustava pa sm šva u štacuno po krh pa litr mleka pa sm pršva damu pa sm spekva poticu pa jo požrva kokr hit sej dav" :D

Objavljeno

hmm. a si tam okol bivsiga cekincka ? pa na isrko hods ?

k jest sm nasprot jordana

hehe

ti vrjetn mislš mojga soseda, on hod na iskro. js sm pa ene 4 leta nazaj hodu na iskro :D

drgač pa je ta ulca ja, pr bivšmu cekinčku.

fantki

neki mam :>

letnik 2000, malenkost popraskana...ampak to bo za cez zimo :>

http://spikey.homelinux.org/gallery/view_a...bumName=album06

čestitke za tole lepotico :OK:

čimveč srečnih kilometrov.

P.S. js sm pa kr zbolu za plučnco.. poj pa pridm na forum in je kuj 10novih strani.

zdj nam tok na tekočem k bom več al mn skos spau :closedeyes:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!