D_u_H_e_C Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 opala še ena bejba več na forumu :) kukec je ziher to ona ja ko si dal link not :) se spomnim fotke ko ma v profilu...tako je včasih na gz mela :D kaya maš neko dobro ritko ne :) :wub: :D aja pa dobrodošla na forumu ;) :winkiss:
*KAYA* Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 (popravljeno) ..joj,žal ne morem pridt ju3 v Ajdovščino na avtoshow,ker ma moj dedek 70 let pa mamo fešto :) Drugač pa res škoda k je glih ta vikend avtoshow..sm tok hotla pridt!? :cry: :( D_u_H_e_C ..hvala :blush: Popravljeno Maj 18, 2007. Popravil *KAYA*
Kleemen Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 a sm mislu da boš pršla kr si neki pravla po msnju ;) pa drugo leto B)
*KAYA* Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 ..ja pa drugo leto, če že ne kdaj prej :) ..bolš že prej ne? :D
Kleemen Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 jap čene bosta pa prišla med 6-8. julijem z fantom na moto klub Rihenberk..z ninjo :OK: da mi prneseš nalepke od akrapoviča :lol1:
*KAYA* Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 ..ha ha :D ..ja sej se bomo še vse zmenili. :yes:
Noiser69 Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Dans ko smo se pelal iz Ravn do Dravograda (z avtom) k sorodnikom, sm malo snemal, ujel sm kr nekaj dobrih prehitevanj in tut enga motorista, snemal sm pa na najbolših delih ceste, drugje asfalt ni tako dober :P Bom uploado na youtube pa lahk pogledate :D Lp, Hozi .)
Stroj Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 :OK: kam si mi pol zginu :blink: Odvil sm tm desno......se mi ni dal čes bavarca gužvat :D
Schmid87 Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 hmm, če bomo tkole počas pisal še doug cajta namo pršli do 2000 :P :P
Ven0m Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 No ja da se še jz mau javm...sm neki tih ratu!! Nabijač en a?? Aja dobrodošla tut z moje strani...se priporočam :evilgrin:
Roky Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Evo Gorenjci smo doma iz motozbora :OK: reesko sorry k smo tko hit spizdl sam je blo mrrrrrrz :photo: :winkiss:
GrCaR Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 no,evo me v tej temi, ki si mi jo predlagal Nejko :D dobrodošla :blush: Ravno prav :D :lol1: Jaz poznam Rebeko Dremelj če kaj šteje? :P :lol1: :lol1: :lol1: No ja da se še jz mau javm...sm neki tih ratu!! Nabijač en a?? Aja dobrodošla tut z moje strani...se priporočam :evilgrin: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Kdaj bo spet kkšna čaga? :kva2:
irency Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Evo Gorenjci smo doma iz motozbora :OK: reesko sorry k smo tko hit spizdl sam je blo mrrrrrrz :photo: :winkiss: A ste šli pol pogledat mal greste jutr tut? :)
Roky Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Aja..kje je to?Pri Kranju? :hmm: :grim Jap to je mal od Kranja naprej,tko, da mislm, da nebi mogu pridt :hmm: no,evo me v tej temi, ki si mi jo predlagal Nejko :D Lahka se bolj na "široko" predstaviš, da te bolje spoznamo :P Upam, da ne boš ob prebiranju te teme zgubila okusa za moške :lol1: A ste šli pol pogledat mal greste jutr tut? :) :grim Šli,šli,blo prov fajn :OK:
irency Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 :grim Jap to je mal od Kranja naprej,tko, da mislm, da nebi mogu pridt :hmm: Lahka se bolj na "široko" predstaviš, da te bolje spoznamo :P Upam, da ne boš ob prebiranju te teme zgubila okusa za moške :lol1: :grim Šli,šli,blo prov fajn :OK: No lepo to pol se pa widmo kej k se še ne poznamo!! :D
Roky Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 No lepo to pol se pa widmo kej k se še ne poznamo!! :D Hja sam jutr pa nevem, če bom z motorjem :BUA: Če bo kdo šov z avtom pa, da me uzame sabo pridem,da bom pa z motorjem je pa 20% :)
irency Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Hja sam jutr pa nevem, če bom z motorjem :BUA: Če bo kdo šov z avtom pa, da me uzame sabo pridem,da bom pa z motorjem je pa 20% :) Ja sej sam da prideš heh ni wažn kako!! :P :P :D
Roky Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Ja sej sam da prideš heh ni wažn kako!! :P :P :D Ka pa če me nau :kva2: A me kšna kazn čaka :hmm:
Ven0m Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 dobrodošla :blush: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Kdaj bo spet kkšna čaga? :kva2: Waaa ju3 :kva2: Ey roky ajde gremo moja majkica pele in časti :lol1:
Roky Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Ey roky ajde gremo moja majkica pele in časti :lol1: A v Kranj prideš???? :kva2: :kva2: :kva2: :OK: Dej, če bi me lahk pobrala bi bil res vesel :OK:
Ven0m Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 A v Kranj prideš???? :kva2: :kva2: :kva2: :OK: Dej, če bi me lahk pobrala bi bil res vesel :OK: Ja če bo vse po sreč pridem...sam če te bo pa pobrala je pa druga fora k je med potjo še ceu kup komplikacij... :blush:
Roky Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Ja če bo vse po sreč pridem...sam če te bo pa pobrala je pa druga fora k je med potjo še ceu kup komplikacij... :blush: Aja aja, no sej, če boš lahko sm v Kranju,cifro maš pa v profilu :)
irency Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Ka pa če me nau :kva2: A me kšna kazn čaka :hmm: Ja sam ne wem še kakšno! ;)
Schmid87 Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 eh, js grem pa ju3 po novo svečko :D recimo d sm se že mal pozdravu.. pač se mi ne da čakat :P pa ugotovu sm da morm mal kuplengo našponat. ej fantje (in nekaj deklet :P ) kuko lohk pogledam če je s špulo vse OK, razn tko da to en pogleda k se na to zastop? (rabm home mehanika) :P k pumoje se vm niti sana ne kuko me že mika d se motor končno enkrat zrihta :P pa d se koooončno zaplem na svojo "prvo" vožno.. :D :D
irency Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Ja če bo vse po sreč pridem...sam če te bo pa pobrala je pa druga fora k je med potjo še ceu kup komplikacij... :blush: Am ja!! :D Pomoje najbolš da bus najamemo :D :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se