Roky Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Ja sam ne wem še kakšno! ;) OK,bom rajš pršu :kva2:
_Fingi_ Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 (popravljeno) hmm, če bomo tkole počas pisal še doug cajta namo pršli do 2000 :P :P dej ne klič hudiča :blink: :blink: :blink: že zdej rabš pou ure, če hočeš prebrat kar ste napisal medtem k te ni tle :D :hmm: jutr grem pa jest tud vrjetn mal gor pogledat :blush: :devil: opsa, spomnu sm se da bom vrjetno u zbilah :blush: . mogoče se ustavm sam za kšne pol urce da vs pridem pozdravt :OK: Popravljeno Maj 18, 2007. Popravil _Fingi_
Roky Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 dej ne klič hudiča :blink: :blink: :blink: že zdej rabš pou ure, če hočeš prebrat kar ste napisal medtem k te ni tle :D :hmm: jutr grem pa jest tud vrjetn mal gor pogledat :blush: :devil: opsa, spomnu sm se da bom vrjetno u zbilah :blush: . mogoče se ustavm sam za kšne pol urce da vs pridem pozdravt :OK: Le prid :OK:
reesko Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Evo Gorenjci smo doma iz motozbora :OK: reesko sorry k smo tko hit spizdl sam je blo mrrrrrrz :photo: :winkiss: hehe..ni pene :P Hja sam jutr pa nevem, če bom z motorjem :BUA: Če bo kdo šov z avtom pa, da me uzame sabo pridem,da bom pa z motorjem je pa 20% :) če gremo mi gor gremo 100% z avtom torej oh greš z nami...mene ne bo zebl tko k vs norce..učer je bllo -15 vi pa na motorjih eh, js grem pa ju3 po novo svečko :D recimo d sm se že mal pozdravu.. pač se mi ne da čakat :P pa ugotovu sm da morm mal kuplengo našponat. ej fantje (in nekaj deklet :P ) kuko lohk pogledam če je s špulo vse OK, razn tko da to en pogleda k se na to zastop? (rabm home mehanika) :P k pumoje se vm niti sana ne kuko me že mika d se motor končno enkrat zrihta :P pa d se koooončno zaplem na svojo "prvo" vožno.. :D :D kok si dau ti za motor?resno me zanima :D
Ven0m Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 (popravljeno) kok si dau ti za motor?resno me zanima :D Al je dal 100k al ga je pa en fejst nategnu... :lol1: brez zamere! Popravljeno Maj 19, 2007. Popravil Ven0m
reesko Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Al je dal 100k al ga je pa en fejst nategnu... :lol1: brez zamere! to sm hotu povedat
Schmid87 Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 1600 :) če me je nategnu me je pač nategnu (na napakah se učimo :P ).. se zgodi. čeprou še nismo odkril napake. če je CDI tuki problem.. poj sm u kurcu, drgač pa niti ne. optimistično gledano :D poj sm šu dons pogledat u trgoavto za svečko, in ja, res je, oni ne podpirajo NGK znamke :glare: tko da jo bom šu u pondelk u kamnik iskt, tko mi je predlagala prodajalka :)
Noiser69 Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Ewo ce vas zanima: Cesta Ravne - Dravograd, 2 del je bol zanimiv, tam od Petrola naprej :P Lp, Hozi .)
minca Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Dobra glazbena podlaga :OK: :OK: :OK: jaaa :kva2: men je tut ful všeč :whistle: kwa pa je to za en bend sploh?? :whistle: :D :OK: :D
Kleemen Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 fak ej..prekleti pesek fuknjen :angry: kar z motorjem me je usulo :BUA: še sreča da sm meu jakno in rokavice..pa čelada je tud pomagala O:-)
Schmid87 Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 fak ej..prekleti pesek fuknjen :angry: kar z motorjem me je usulo :BUA: še sreča da sm meu jakno in rokavice..pa čelada je tud pomagala O:-) uf.. se prav da s tabo ni blo nič. kaj pa je z motorjem? po vsej verjetnosti praske, al so še večje materjalne škode? :?
Kleemen Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Z mano je ok sam mal mam kolena popraskana :D če bi meu hlače z ščitniki ne bi blo nč :headbang: z motorjem ni čudežno nč..samo leva stranska tačka je mal zvita pa guma je na pol oluplena..pa odspredi na šipci je mal odrsano..pa na kovčku ena mal črtica..drgač pa je ok
irency Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Kdo gre zdej dons w Kranj na motozbor? :D
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Ewo ce vas zanima: Cesta Ravne - Dravograd, 2 del je bol zanimiv, tam od Petrola naprej :P Lp, Hozi .) alo iz kerega mesta si ti... da vijim če poznaš kako kelnarco, ker tote korošice so prave kurbetine :D :D
Schmid87 Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Z mano je ok sam mal mam kolena popraskana :D če bi meu hlače z ščitniki ne bi blo nč :headbang: z motorjem ni čudežno nč..samo leva stranska tačka je mal zvita pa guma je na pol oluplena..pa odspredi na šipci je mal odrsano..pa na kovčku ena mal črtica..drgač pa je ok na srečo poj ni blo nč hujšga :OK: zdj veš da morš bit mal bl previdn :P
Kleemen Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Jap..to je blo bolj kot opozorilo..od boga :lol1: sam nisem prow nč polagal al pa šou hitro..šlo je ene 60km/h in skoz ovink normalno..pol naenkrat kar bil na tleh :blink: kr kotalil hehe..motor sm spustu v k..pol hitro se pobral dal čelado dol..pol počasi uzdignem motor(sam 120kg ma pa je že težek..kaj bi blo pa če bi meu 200kg :eek: :hmm: )pol prideta dva motorista mimo se ustavita in prašata če rabm kako pomoč(hvala jim .) )pol rečem da ni hudga..pol pogledam motor..počasi užgem..pokličem očeta ki je že nakaj km naprej :D pol pa sam gasss naprej..skoz planinske nisem šel še nikoli tok počasi kot danes :D sm se tok bal nagibat :slap: No mal sm opisal na kratko..da si boste lažje predstavlali ;) Jutri pa gass dalje nabirat izkušnje :OK:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Jap..to je blo bolj kot opozorilo..od boga :lol1: sam nisem prow nč polagal al pa šou hitro..šlo je ene 60km/h in skoz ovink normalno..pol naenkrat kar bil na tleh :blink: kr kotalil hehe..motor sm spustu v k..pol hitro se pobral dal čelado dol..pol počasi uzdignem motor(sam 120kg ma pa je že težek..kaj bi blo pa če bi meu 200kg :eek: :hmm: )pol prideta dva motorista mimo se ustavita in prašata če rabm kako pomoč(hvala jim .) )pol rečem da ni hudga..pol pogledam motor..počasi užgem..pokličem očeta ki je že nakaj km naprej :D pol pa sam gasss naprej..skoz planinske nisem šel še nikoli tok počasi kot danes :D sm se tok bal nagibat :slap: No mal sm opisal na kratko..da si boste lažje predstavlali ;) Jutri pa gass dalje nabirat izkušnje :OK: upam da si ugotovil da to ni motor za nagibe
Kleemen Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 itak da je..sej tud z kakim drugim bi padu..če sm glih pršu z makadama in je bil na gumi pesek..čudno da te usuje.. :BUA:
Schmid87 Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 hehe, če bi meu motor 200kg bi poj tko zgledou kot kakšen iz MotoGP :P ko padejo in ne morejo več pobrt motorja :D drgač je pa fajn slišat da so ti hotl pomagat, take motoriste rabmo :OK:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 hehe, če bi meu motor 200kg bi poj tko zgledou kot kakšen iz MotoGP :P ko padejo in ne morejo več pobrt motorja :D drgač je pa fajn slišat da so ti hotl pomagat, take motoriste rabmo :OK: to pa je zato ker majo toti dirkači povprečno okol 55kil, pa ni čudno da ne morjo 200 kilskega motora dvignite, švohljad jedna :D :D ...
Kleemen Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 ja sej tud jst mam tm okol 60kg :D pa ni šans da bi uzdignu motor kr ma 200kg(od očeta bandit jih ma 220kg)..še moj kr je tok lahek sm ga že mal težko..sej čene bi reku unim motoristom bi pomagali sam ni blo tok hudo :) še enkrat jim hvala
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 ja sej tud jst mam tm okol 60kg :D pa ni šans da bi uzdignu motor kr ma 200kg(od očeta bandit jih ma 220kg)..še moj kr je tok lahek sm ga že mal težko..sej čene bi reku unim motoristom bi pomagali sam ni blo tok hudo :) še enkrat jim hvala ja poba, bo treba žgance papat hehe :D :D
Kleemen Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 kake žgance..polento :D sej jo že jem no
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se