Gixxer Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 kake žgance..polento :D sej jo že jem no to je isto...mariborski izraz .)
Fric Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 ja sej ce mas pravo tehniko lohk tut 200 kilski motor dvignes sam se mors znajdt pa si s kolenom pomagat kr drgac ga res nebos kr tko dvignu
JeRn3j Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 BATko zihr si ga čez rob na ridah nagnu pa je moto zato spusto :) :P
Kleemen Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 hehe..ne ne ni blo na ridah..je blo v Dolenji vasi (pri Cerknici) :BUA: čez planinske nisem šel pa še nikoli tok počasi kot danes :headbang: sm se mal bau polagat..hehe..mogoče pridem kaj jutri..če me bodo pusili doma :lol: zdej prvo delo si morm kupt hlače s ščitniki..pol sm pa lohk skoz potleh tako kot dns :lol1: :lol1: pizdu mater ku me bolijo kolena :cry:
rs fan Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Ewo ce vas zanima: Cesta Ravne - Dravograd, 2 del je bol zanimiv, tam od Petrola naprej :P Lp, Hozi .) že furu fajna cesta sam tm umes je enodsek ko jo rihtajo pa je mal boleče ko ruka :BUA: drgač je pa ene par fajnih ovinkov drgač pa probi cesto od dravograda proti veleju ko prideš v sotesko carsko :OK: :OK: se da z marijo reko primerjat prekrasni ovinki :wub: :worship:
NejcZ Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 že furu fajna cesta sam tm umes je enodsek ko jo rihtajo pa je mal boleče ko ruka :BUA: drgač je pa ene par fajnih ovinkov drgač pa probi cesto od dravograda proti veleju ko prideš v sotesko carsko :OK: :OK: se da z marijo reko primerjat prekrasni ovinki :wub: :worship: Tisti del je super res :OK:
C4V4L13R Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 hehe..ne ne ni blo na ridah..je blo v Dolenji vasi (pri Cerknici) :BUA: čez planinske nisem šel pa še nikoli tok počasi kot danes :headbang: sm se mal bau polagat..hehe..mogoče pridem kaj jutri..če me bodo pusili doma :lol: zdej prvo delo si morm kupt hlače s ščitniki..pol sm pa lohk skoz potleh tako kot dns :lol1: :lol1: pizdu mater ku me bolijo kolena :cry: jao jao batko...še sreča, da je vse ok s tabo... ja...pesek je zahrbtna stvar...izkušnja več za nadaljne kilometre .) no, pa da se ne boš sam ti hvalu s 'polaganjem', sem tud js danes tačko zapeu :OK: ampak na pisti...pa šele po parih krogih po soncu, ko so se gume totalno ogrele... pies: mogoče kakšna od punc tukaj, da vozi modro hondo varadero 125 in dela v bifeju na črpalki v kostanjevici?
k0ci Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 ja danes na mobikrogu smo mel tut kamero :OK: tko da ko bo zmontirano bom dal link
Roky Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Evo Gorenjci smo doma iz motozbora :OK: Ven0m hvala za prevoz & pir :winkiss: reesko kam si spizdu poj c-c-c :D
irency Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Evo Gorenjci smo doma iz motozbora :OK: Ven0m hvala za prevoz & pir :winkiss: reesko kam si spizdu poj c-c-c :D Ja jest sm čist prehlajena :blush:
Roky Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Ja jest sm čist prehlajena :blush: Sm vm včer povedu, da je blo mrz ;)
irency Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Sm vm včer povedu, da je blo mrz ;) Ja ok drugič pridem w bundi! :P
Roky Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 Ja ok drugič pridem w bundi! :P Radiator prnes, da se bomo še ostali grel ;)
Fric Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 ej batko prides na ride ju3 mislm danes je ze al se ni??? pride se kod??? matex ti si neki pravu :OK: :OK: :OK: aja drgac tisth trakcov pa ni meu tko da nevem kdaj bo spet kej dobu
Noiser69 Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 Dobra glazbena podlaga :OK: :OK: :OK: jaaa :kva2: men je tut ful všeč :whistle: kwa pa je to za en bend sploh?? :whistle: :D :OK: :D Hvala hvala :P , prva pesm je RACIJA - Klic Ob 00:20 druga pa SOCIAL DISTORTION - Don't Drag Me Down alo iz kerega mesta si ti... da vijim če poznaš kako kelnarco, ker tote korošice so prave kurbetine :D :D Javornik, RAVNE :D ... Batko... nvm kaj naj recem, bad! LP, Hozi .)
Kleemen Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 ej batko prides na ride ju3 mislm danes je ze al se ni??? pride se kod??? matex ti si neki pravu :OK: :OK: :OK: aja drgac tisth trakcov pa ni meu tko da nevem kdaj bo spet kej dobu :hmm: danes?prvo kot prvo še na stolu težko sedim :D drugič me doma ne bi pustili na motor takoj po padcu :cry: tko da danes še ne..drugo nedeljo pa mogoče :OK: danes je oče neki pravu da gre..mal pogledat če bo kdo tam gor .)
irency Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 Radiator prnes, da se bomo še ostali grel ;) Weš da :D :P
reesko Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 ja sej tud jst mam tm okol 60kg :D pa ni šans da bi uzdignu motor kr ma 200kg(od očeta bandit jih ma 220kg)..še moj kr je tok lahek sm ga že mal težko..sej čene bi reku unim motoristom bi pomagali sam ni blo tok hudo :) še enkrat jim hvala jstsm dvignu mitota z eno roko v stotinki k sm fuknu...ker druge nism čutu in nism mogu premikat...verjem da k padeš da loh gore premikaš..vsaj jst sm loh..če grme zdej probat nevem če bom dobu tako moč da ga z eno roko dvignem prasca debelga :D Evo Gorenjci smo doma iz motozbora :OK: Ven0m hvala za prevoz & pir :winkiss: reesko kam si spizdu poj c-c-c :D ja šli smo mi na pičke v lj pa mal smo frajarl po centru...pa eni so se po spredni vozil pa po zadni pa mal mercam nakazval kaj je to cagiva power...mislm da veste kdo to dela s cagivo :D .. fajn smo se mel ja :P dobr da ni blo nobene aprilie zravn da smo se loh umiru vozil k drgač mamo loh sam v tretji prestavi max. :D jernej zdej me pa pojej
minca Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 sam res :angry: mrzlo je blo kot sredi zime :angry: drgač pa ful ok :OK: sm spoznala še kr neki folka :OK: :OK: :D
C4V4L13R Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 jstsm dvignu mitota z eno roko v stotinki k sm fuknu...ker druge nism čutu in nism mogu premikat...verjem da k padeš da loh gore premikaš..vsaj jst sm loh..če grme zdej probat nevem če bom dobu tako moč da ga z eno roko dvignem prasca debelga :D mhm...jeza tud dela svoje :) men se je enkrat čist po bedariji zvrnu pred garažo...star par tednov...mater sem ga s tisto ihto dvignu ko bicikl lool :P
NejcZ Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 mhm...jeza tud dela svoje :) men se je enkrat čist po bedariji zvrnu pred garažo...star par tednov...mater sem ga s tisto ihto dvignu ko bicikl lool :P Js sm skuterja večkrat rabil pobirat.. pa je tk lahko šlo da kr ne morm verjet :huh: Si pol adrenalina se ti moč dvigne za 318% :P
Schmid87 Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 yap, adrenalin dela svoje :D moč pa pogum dobiš tut ket drugje, ne sam medtem k padeš in pobiraš motor :D adrenalin je lepa stvar :OK:
JMatic Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 nvm no jest dm ga zmer lahko pobral z eno roko :>
Kleemen Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 sej tud jst ga takoj poberem..sam ga nism meu kje primt kr je blo spredno kolo v enem grmu notr..pol je pa še težje..zdej če se ti pa sam tko zvrne pa ni blema :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se