Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

nvm no jest dm ga zmer lahko pobral z eno roko :>

pogovarjamo se o motorjih :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)

sej tud jst ga takoj poberem..sam ga nism meu kje primt kr je blo spredno kolo v enem grmu notr..pol je pa še težje..zdej če se ti pa sam tko zvrne pa ni blema :)

ja, če ti kam nerodno pod mejo pade, pol res kurac, k ga morš še vn vlečt :blink: pa adrenalin že popusti :lol: :P

pogovarjamo se o motorjih :evilgrin:

haha :devil:

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
Objavljeno

jstsm dvignu mitota z eno roko v stotinki k sm fuknu...ker druge nism čutu in nism mogu premikat...verjem da k padeš da loh gore premikaš..vsaj jst sm loh..če grme zdej probat nevem če bom dobu tako moč da ga z eno roko dvignem prasca debelga :D

ja šli smo mi na pičke v lj pa mal smo frajarl po centru...pa eni so se po spredni vozil pa po zadni pa mal mercam nakazval kaj je to cagiva power...mislm da veste kdo to dela s cagivo :D .. fajn smo se mel ja :P

dobr da ni blo nobene aprilie zravn da smo se loh umiru vozil k drgač mamo loh sam v tretji prestavi max. :D

jernej zdej me pa pojej

Kwa je baraba....si pozabu povedat kok ste včeri šraufal pa k smo šli od lučin :D

Objavljeno

PRIDE DONS DKO NA MAKSI DELAVNICO VARNE VOŽNJE V ŠIŠKI PRI AVTOTEHNI VIS?

Objavljeno

Kwa je baraba....si pozabu povedat kok ste včeri šraufal pa k smo šli od lučin :D

hehe..no ja...tko je blo...3 ure smo šraufal mitote..pol smo pa ceu dan frajarl :D

amm...pa tok da veste strojči je nooorc :D učer ga je na enmu ovinku tok založu da če bi stegnu kolen vn bi ga zihr podrgnu...uglavnm..pacienti prve klase :slap:

DA(velikečrkepress)

Objavljeno

Tui jaz :D

Objavljeno

DA(velikečrkepress)

je treba uporabt velike, da pride sproh do izraza pr tem nabijanju :P

Objavljeno

sam res :angry: mrzlo je blo kot sredi zime :angry:

drgač pa ful ok :OK: sm spoznala še kr neki folka :OK: :OK:

:D

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Jaja mina pa ta Boris al kwa je biu :D :lol1: :lol1: Na žiwce mi je že šou :P

yap, adrenalin dela svoje :D

moč pa pogum dobiš tut ket drugje, ne sam medtem k padeš in pobiraš motor :D adrenalin je lepa stvar :OK:

Se strinjam :D

Objavljeno

Se strinjam :D

je rekla izkušena voznica motorjev z veliko prevoženimi kilometri :)

Objavljeno

je rekla izkušena voznica motorjev z veliko prevoženimi kilometri :)

adrenalin je lepa stvar to sm jest misla sorry zdej ane

Objavljeno

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Jaja mina pa ta Boris al kwa je biu :D :lol1: :lol1: Na žiwce mi je že šou :P

jaaaaa :kva2: :kva2: :kva2:

boris je biu pa prov faca,pa tadej tut :lol1: :lol1: :lol1:

ej,a ti's una mina k poč? :lol1: :lol1: :lol1:

teb pa zamerm mal k nisi hotla z nami plesat it :angry: :closedeyes: :doze: :blink: :P

Objavljeno

jaaaaa :kva2: :kva2: :kva2:

boris je biu pa prov faca,pa tadej tut :lol1: :lol1: :lol1:

ej,a ti's una mina k poč? :lol1: :lol1: :lol1:

teb pa zamerm mal k nisi hotla z nami plesat it :angry: :closedeyes: :doze: :blink: :P

No dej no z tistim bi šla ti plesat, pa kr wztraju je :lol1: :lol1: K je biu že na pogledat tak :eek: :eek: Ja pa bi šla ti z njim bi mela oba :lol1: :lol1: Zihr bi se ful zabawal :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

No dej no z tistim bi šla ti plesat, pa kr wztraju je :lol1: :lol1: K je biu že na pogledat tak :eek: :eek: Ja pa bi šla ti z njim bi mela oba :lol1: :lol1: Zihr bi se ful zabawal :lol1:

:lol1: :lol1: :lol1: :whistle:

šla bi tja se mal zgužvat,k je blo tm ful bolj toplo :grim .....men je biu pa ful všeč boris :blush: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ;)

Popravljeno . Popravil minca
Objavljeno

:lol1: :lol1: :lol1: :whistle:

šla bi tja se mal zgužvat,k je blo tm ful bolj toplo :grim .....men je biu pa ful všeč boris :blush: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ;)

Ja ne wem zakaj nisi šla pol ti z njim plesat pa bi ti blo toplo :lol1: :lol1: :P

Objavljeno

Kje ste zdej tisti k vam je všeč glasbena podlga ob filmčku ??? :P

Objavljeno

evo nas hehe sej za prvo pesm sm vedu da je racija tista tadruga pa mi ni bla nc znana :OK: :OK:

ej honzi a ti si punx :lol1: :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

ej honzi a ti si punx :lol1: :lol1:

DA, s ponosom :D, you :P ? (pa HOZI sm ne hoNzi :fight2: :D )

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

ja vids kko je ce se pr zadnjem postu nisi podpisu pol pa nism biu sigurn drgac pa me je punk ze mal miniu zdej je bl ska ceprov pa tut skapunk ni slab :OK: :OK:

Objavljeno

js zdej kupujm motor- sm se odloču za rableno Husqvarno SM 125 l. 2005

pa vi k bol veste, če se da tko na oko ocent če je tale vredna dnarja

http://moto.it/usato/usato03.asp?EID=1148245

vsi pravjo da je pr italjanarjih treba bit previdn... js pa najbrž nebi ugutovu če bi mi drug motor dal (ok, pretiravam)

pa a ma kdo prkolco al pa neki da bi se motor iz Italije (7h vožnje!) prpelal

Objavljeno

Ja ne wem zakaj nisi šla pol ti z njim plesat pa bi ti blo toplo :lol1: :lol1: :P

ja,k pa ti nisi hotla z mano it :cry: .......sama pa tut ne bi šla.....

jz jz :010 :OK:

Objavljeno

fak ej..prekleti pesek fuknjen :angry:

kar z motorjem me je usulo :BUA:

še sreča da sm meu jakno in rokavice..pa čelada je tud pomagala O:-)

..BATko dobro da je vse v redu s tabo! .) A si bil kej na avtoshowu včeraj mogoče? Kako je blo? ..Jst sm bla pa včeraj cel dan v zidanici, smo mel tako fešto..danes mam mau mačka, ampak bo za zdržat.. :D

Objavljeno

pršou zle s piste (mobikrog) :)

uf...gume pobira ko hudič :blush: tačke je tud iz ovinka v ovink manj... :rolleyes: benza gre pa več po progi, ko po cesti do tam :P

hudo ej... :yea1:

Objavljeno

verjetno si edini na dirkališču z YBR? no važno da uživaš :)

Objavljeno

..BATko dobro da je vse v redu s tabo! .) A si bil kej na avtoshowu včeraj mogoče? Kako je blo? ..Jst sm bla pa včeraj cel dan v zidanici, smo mel tako fešto..danes mam mau mačka, ampak bo za zdržat.. :D

ja,ja je vse v redu..na avtoshowu sm bil ja..veš kok folka je blo..pa avtou tud :devil: zakon je blo :OK: če rabiš slike ti jih lohk pošlem..sej bi tuki gor objavu sam jih je ene 20..pol bodo mogoče jezni :blush:

pršou zle s piste (mobikrog) :)

uf...gume pobira ko hudič :blush: tačke je tud iz ovinka v ovink manj... :rolleyes: benza gre pa več po progi, ko po cesti do tam :P

hudo ej... :yea1:

več bencina po tleh :lol1: :lol1: a ti teče vn al kaj :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!