Fric Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 ej kje je ta mobikrog tm pr novmu mestu??? kok je pa za placat kej :? :? :?
Roky Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 (popravljeno) dobr da ni blo nobene aprilie zravn da smo se loh umiru vozil k drgač mamo loh sam v tretji prestavi max. :D :cry: Škoda,sm pa mislu, da se mo km skp pelal pa bom očitno solo-rider,jebat ga :) Popravljeno Maj 20, 2007. Popravil Roky
irency Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 ja,k pa ti nisi hotla z mano it :cry: .......sama pa tut ne bi šla..... Ja jebi ga sm rekla da pejt sama :P
C4V4L13R Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 verjetno si edini na dirkališču z YBR? no važno da uživaš :) ne, nisem edini...je še en z ybr, sam ma odprt avspuh pa filter, mu gre mal bol...pa z tomosom je edn, pa včerej je biu s 70cc skuterjem, pol pa včasih še kdo pride s kakim mitotom, pa en s cbr 125 je biu...ni tako hudo :P drugač pa...sj je sam ene 10sec razlike...ne vem...praši k0cija...drgač je pa res zakon! :OK: se sploh ne oziram na druge... :P ja,ja je vse v redu..na avtoshowu sm bil ja..veš kok folka je blo..pa avtou tud :devil: zakon je blo :OK: če rabiš slike ti jih lohk pošlem..sej bi tuki gor objavu sam jih je ene 20..pol bodo mogoče jezni :blush: več bencina po tleh :lol1: :lol1: a ti teče vn al kaj :D ne ne...mislm tko...več benza na progi skurm ej kje je ta mobikrog tm pr novmu mestu??? kok je pa za placat kej :? :? :? mobikrog je pr krškem...
Čamac Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 (popravljeno) haha reeskota sploh več ni na forum po današnjem porazu :D no no reesko saj ni tak hudo no boš že prebolel :P prodaj toto kanto pa gremo skup na 600 ccm :D Popravljeno Maj 20, 2007. Popravil Brodar
irency Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 haha reeskota sploh več ni na forum po današnjem porazu :D no no reesko saj ni tak hudo no boš že prebolel :P prodaj toto kanto pa gremo skup na 600 ccm :D Kakšnem porazu? :P
Čamac Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 (popravljeno) Kakšnem porazu? :P odgovor se skriva v temi rs 125... ti pa se že spet nekaj zanimaš za reeskota in njegove zadeve ha? Ni bil že enkrat dovolj jasen v tej temi? :D haha joke :D Popravljeno Maj 20, 2007. Popravil Brodar
C4V4L13R Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 Am...pala je ena ideja...sicer smo se že prej o tem pogovarjal, pa me je zdej še NejcZ spomnu: mobikrog je kr drag za najet, pa smo misli, da bi se nas dobilo ene 20 al pa še kj več, da najamemo progo za cel dan, pa nardimo en motopiknik gor kaj pravte a?
irency Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 odgovor se skriva v temi rs 125... ti pa se že spet nekaj zanimaš za reeskota in njegove zadeve ha? Ni bil že enkrat dovolj jasen v tej temi? :D haha joke :D Oioiioo pač sam wprašam!!Eni ne boste tega pozabl nikol :slap: :slap: :slap:
reesko Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 :cry: Škoda,sm pa mislu, da se mo km skp pelal pa bom očitno solo-rider,jebat ga :) hec piki hec :D haha reeskota sploh več ni na forum po današnjem porazu :D no no reesko saj ni tak hudo no boš že prebolel :P prodaj toto kanto pa gremo skup na 600 ccm :D haha..dej ne poki :D mah ne sej motor se mi navrti do slabih 200...sam ni to to...ker vleče pa ne dobr...bomo uštimal pa bomo še 1x probal :D ti pa se že spet nekaj zanimaš za reeskota in njegove zadeve ha? Ni bil že enkrat dovolj jasen v tej temi? :D haha joke :D .)
Čamac Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 haha..dej ne poki :D mah ne sej motor se mi navrti do slabih 200...sam ni to to...ker vleče pa ne dobr...bomo uštimal pa bomo še 1x probal :D .) Pikec jaz se hecam ne rabiš bit jezen name :blush:
reesko Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 Pikec jaz se hecam ne rabiš bit jezen name :blush: sej nism :D jezn sm nase k nism šou učer do denzija da bi naštelal :S
Ven0m Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 Evo Gorenjci smo doma iz motozbora :OK: Ven0m hvala za prevoz & pir :winkiss: ja Roky ni panike še drugič... :OK: drug vikend sm tut verjetn gor...boš prpelu pokazat mašino :P Ja ok drugič pridem w bundi! :P Men je blo čis toplo :blush:
irency Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 ja Roky ni panike še drugič... :OK: drug vikend sm tut verjetn gor...boš prpelu pokazat mašino :P Men je blo čis toplo :blush: Zakaj le :D
_Fingi_ Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 ... Men je blo čis toplo :blush: sm slišu da sta se neki gledala :P :P
Ven0m Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 sm slišu da sta se neki gledala :P :P kwa si pa slišu točn?? :whistle:
k0ci Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 brodar.....danes v kostanjevici viden tvoj bivši mito :OK: pa si ti povedal temu mulcu da je treba motor prej ogret preden se tišči :? evo še tri današnje slike iz mobikroga :D [attachmentid=97693] parkiran pred boksi [attachmentid=97694] v zadnjem ovinku snelo ketno :blush: [attachmentid=97695] sesvaljkana guma, pa sm čist počas pelu :devil: aja, pa še najboljši čas: 1:17:09
Roky Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 hec piki hec :D Poj pa kul :winkiss: ja Roky ni panike še drugič... :OK: drug vikend sm tut verjetn gor...boš prpelu pokazat mašino :P Men je blo čis toplo :blush: Bom bom :OK: Mene tud ni preveč zebl k sm že prejšn dan ugotovu, da se je treba napravt :grim
frk Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 kai bi mi lahko kdo točno povedal kje je ta mobi krog? kdaj se greste naslednjič spet tja vozit? kolko je za plačat? skratka čim več dajte povedat :OK: :OK:
k0ci Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 mobikrog je pri cerkljah na krki (recimo 10km od krškrga), več ti ne morm povedat naslednji vikend po vsej verjetnosti gremo spet
irency Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 sm slišu da sta se neki gledala :P :P Kdo se je gledu? :lol1: :lol1:
_Fingi_ Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 kwa si pa slišu točn?? :whistle: nč več, reesko je pravu da je šu scat pa vaja je vidu :P
reesko Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 nč več, reesko je pravu da je šu scat pa vaja je vidu :P ja sam je biu v takm položaju k grčar..(ribanje na suho-nič)
_Fingi_ Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 ja sam je biu v takm položaju k grčar..(ribanje na suho-nič) :kva2: :kva2: :lol1: :devil: :devil: :devil:
irency Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 ja sam je biu v takm položaju k grčar..(ribanje na suho-nič) :lol1: :lol1: Pa ne mene pa Wenoma ampak Wenoma pa eno mojo kolegico :D :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se