GrCaR Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 ja sam je biu v takm položaju k grčar..(ribanje na suho-nič) jst saj na suho... ti še tega ne :slap: maš tistga lulčka sam za lulat, pa nč druzga :lol1: :lol1: :lol1:
irency Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 jst saj na suho... ti še tega ne :slap: maš tistga lulčka sam za lulat, pa nč druzga :lol1: :lol1: :lol1: :P
Roky Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 jst saj na suho... ti še tega ne :slap: maš tistga lulčka sam za lulat, pa nč druzga :lol1: :lol1: :lol1: A šupkanje ne šteje med spolni odnos :naughty: hec riskič :P Kej kmal se oglas spet v naših koncih :OK:
GrCaR Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 A šupkanje ne šteje med spolni odnos :naughty: hec riskič :P Kej kmal se oglas spet v naših koncih :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Burnout Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 A šupkanje ne šteje med spolni odnos :naughty: riskič :P Kej kmal se oglas spet v naših koncih :OK: ... ne vem kaj naj si ob tem postu predstavljam :devil: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Lp Burnout
Roky Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 (popravljeno) ... ne vem kaj naj si ob tem postu predstavljam :devil: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Lp Burnout Samo zajebancijo ;) Všeč so mi samo punce :P Popravljeno Maj 20, 2007. Popravil Roky
reesko Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 A šupkanje ne šteje med spolni odnos :naughty: hec riskič :P Kej kmal se oglas spet v naših koncih :OK: :naughty: :naughty: Samo zajebancijo ;) Všeč so mi samo punce in risko :P :OK:
Ven0m Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 Samo zajebancijo ;) Všeč so mi samo punce :P :OK: :naughty:
C4V4L13R Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 brodar.....danes v kostanjevici viden tvoj bivši mito :OK: pa si ti povedal temu mulcu da je treba motor prej ogret preden se tišči :? evo še tri današnje slike iz mobikroga :D [attachmentid=97693] parkiran pred boksi [attachmentid=97694] v zadnjem ovinku snelo ketno :blush: [attachmentid=97695] sesvaljkana guma, pa sm čist počas pelu :devil: aja, pa še najboljši čas: 1:17:09 k0ci...kako lahko tako nalimaš slike not? če dodam kot priponko, se ne da tako lepo uredit, pa da lahko še pišeš pod sliko :hmm: pa še to...kako se uporablja funkcija citiraj? mobikrog je pri cerkljah na krki (recimo 10km od krškrga), več ti ne morm povedat naslednji vikend po vsej verjetnosti gremo spet v bistvu je tista vas črešnjice pri cerkljah ob krki, čeprov vsi pravjo cerklje ob krki in kadar je vremenska napoved, reče letališče cerklje... :grim komi čakam...sam ne vem, kaj se bo prej zgulilo, tačka al gume :kva1: jeršin pa tud še kr nč ne pokliče...mam že 200km čez interval :huh: prehiter nabiram kilometre :P :blush:
reesko Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 da ne boste rekl da smo sam dragal učer...vm pokažem še eno sliko :P [attachmentid=97746]
k0ci Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 k0ci...kako lahko tako nalimaš slike not? če dodam kot priponko, se ne da tako lepo uredit, pa da lahko še pišeš pod sliko :hmm: pa še to...kako se uporablja funkcija citiraj? v bistvu je tista vas črešnjice pri cerkljah ob krki, čeprov vsi pravjo cerklje ob krki in kadar je vremenska napoved, reče letališče cerklje... :grim komi čakam...sam ne vem, kaj se bo prej zgulilo, tačka al gume :kva1: jeršin pa tud še kr nč ne pokliče...mam že 200km čez interval :huh: prehiter nabiram kilometre :P :blush: poiščeš sliko, klikneš gumb dodaj v objavo, daš enter da gre napis eno vrstico nižje in to je to (ko gledaš pišeš pod uno kodo slike), potem pa dvakrat enter da spustiš eno vrstico in še enkrat ne razumem kako da ne znaš uporabljati funkcije citiraj, saj si mene citiral :D
reesko Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 no kle se ne vid dobr... jernejči a maš ti kero :devil:
_maLi_ Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 Dobr se vid dobr zajeban reesko po taprvi :OK: LEPA :D
Roky Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 ne razumem kako da ne znaš uporabljati funkcije citiraj, saj si mene citiral :D Verjetno uporablja funkcijo "Odgovori".Citiraj je pa zato, da lahko citiraš več objav.Poskusi kliknit citiraj na treh objavah (da gumb citiraj postane rdeč) in potem pritisni Dodaj odgovor pa boš imel vse tiste tri izjave citirane :) Dobr se vid dobr zajeban reesko po taprvi :OK: LEPA :D O kvaj ti jebač :D
_maLi_ Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 jebač a kwa lool pizda ceu vikend ssmo se ukol fural se nism meu cajta matematke ucit tko da dans nism su u solo... ccc kwa pa ti do kdaj si biu na motozboru? striptizete so ble uredu? :D :yea1:
Roky Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 jebač a kwa lool pizda ceu vikend ssmo se ukol fural se nism meu cajta matematke ucit tko da dans nism su u solo... ccc kwa pa ti do kdaj si biu na motozboru? striptizete so ble uredu? :D :yea1: Tud jest sm dons doma,sm se prehladu :headbang: Do pol dveh ponoč sm bil v soboto,striptizeta je bla pa ista kot lanskoleto na Bledu,se prav HUDA :OK: :grim
reesko Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 Dobr se vid dobr zajeban reesko po taprvi :OK: LEPA :D vemvem :P sam denzi ga rula ;) :D kdaj gremo na furo :D
_maLi_ Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 hehe nwem nwem, ksn petk zj se mam tolk za ucit da.... rajs nam govoru;)
C4V4L13R Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 Verjetno uporablja funkcijo "Odgovori".Citiraj je pa zato, da lahko citiraš več objav.Poskusi kliknit citiraj na treh objavah (da gumb citiraj postane rdeč) in potem pritisni Dodaj odgovor pa boš imel vse tiste tri izjave citirane :) to sm mislu ja...tnx :OK:
reesko Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 hehe nwem nwem, ksn petk zj se mam tolk za ucit da.... rajs nam govoru;) ma tud jst se mam tok da glava peče :( dej mi po PMju tvoj msn pošl :D
JeRn3j Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 no kle se ne vid dobr... jernejči a maš ti kero :devil: nimam sam tok btw... resko se je sam ustavu... ni se pelov čeprov mogoče tko zgleda :P
reesko Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 nimam sam tok btw... resko se je sam ustavu... ni se pelov čeprov mogoče tko zgleda :P ok temu se pa reče pederizem :D si pa kurba ej...tud ti bi se loh ustavu pa se nisi?ne morš al "nisi hotu"...jst priznam da si me dol poknu...ti mi pa tud v tem ne morš dat veselja P.S. vikend se približuje :P bova šla :naughty:
JeRn3j Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 ok temu se pa reče pederizem :D si pa kurba ej...tud ti bi se loh ustavu pa se nisi?ne morš al "nisi hotu"...jst priznam da si me dol poknu...ti mi pa tud v tem ne morš dat veselja P.S. vikend se približuje :P bova šla :naughty: ne sej bo še mal se pomatri pa bo .. si na dobri poti drgač na spredni se znam ustavt, pelat se pa priznam ne znam :(
reesko Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 ne sej bo še mal se pomatri pa bo .. si na dobri poti drgač na spredni se znam ustavt, pelat se pa priznam ne znam :( that makes two of us :D sej se bomo naučil :D aja boysi pozabl ste povedat to..da k sva jst pa jerči zrajcala use z najinim dragom so še ostali zamenjaval motorje... :D stroj pa flame sta šla dragat(flame valda pušnu)... pa varaderce so ble v akciji itd :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se