Gixxer Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 kolko sem vido na MSNu, mu je umrl kolega - predvidevam da se je ubil z motorjem :(
Schmid87 Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 dečki oproščam se od vas. jaz se negrem več tote igre bom preživel al nebom na motorju. sory! upam da bote naprej uživali jaz nebom več wtf? :?
JeRn3j Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 wtf? :? smrt je pizdarija ja :BUA: p.s. a dela moto zdej? :)
Schmid87 Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 p.s. a dela moto zdej? :) sm že napisou v temi apriliaRS125 :D
irency Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 kolko sem vido na MSNu, mu je umrl kolega - predvidevam da se je ubil z motorjem :( :cry: :cry: :cry: :cry: Pizda a je spet en najebu k ni biu nč kriw? Roky:Am a kej weš kwa je zdej z tistim motoristom k je w Kranju peško powozu do smrti menda je on tut w kritičnem? :cry:
Gixxer Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 saj je res grozno, kaj se dogaja zadnje case z nami motoristi. v sloveniji imamo trenutno en zelo velik "boom", saj je ogromno novih "motoristov". zakaj sem dal motoristov v narekovaje - preprosto zato, ker si ljudje kopujejo motorje, ki jih sploh ne obvladajo in zelo veliko je takih, ki imajo motor samo za to, da lahko rece da ga ima. je moski npr. star nekaj cez 20 let, lepo naredi izpit, dobi neomejeno in si kupi kaksno CBR 1000RR ali kaj podobnega. clovek je brez vsakersnih izkusenj, motor pa strupen jaz mislim, da bi v tem nasem zakonu mogli nekaj korenito spremenit! Da more VSAK, ze prej vozit vsaj 2 leti nekaj manjsega (kot recimo 125ccm) in lahko komaj nato prestopi na neomejeno, kljub temu da je ob opravljenem izpitu ze bil star 21 let. da nebo pomote - s tem ne mislim da ta ki se je ubil sedaj ni imel izkusenj, pravim zgolj nasplosno!
Roky Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 :cry: :cry: :cry: :cry: Pizda a je spet en najebu k ni biu nč kriw? Roky:Am a kej weš kwa je zdej z tistim motoristom k je w Kranju peško powozu do smrti menda je on tut w kritičnem? :cry: Nevem nič,preber si mal druge teme na forumu v povezavi s tem dogodkom.Upam pa, da ni z njim nič hujšega.To se je pa zgodil tle skor pred mojim balkonom, le polje je vmes :krneki: prehoda za pešce tam ni,veliko ljudi se sprehaja ob tisti cesti,je pa ravnina in folk valda gon kar se da.Pričakujem pogostejšo kontrolo hitrosti na tej cesti :hmm:
GrCaR Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 saj je res grozno, kaj se dogaja zadnje case z nami motoristi. v sloveniji imamo trenutno en zelo velik "boom", saj je ogromno novih "motoristov". zakaj sem dal motoristov v narekovaje - preprosto zato, ker si ljudje kopujejo motorje, ki jih sploh ne obvladajo in zelo veliko je takih, ki imajo motor samo za to, da lahko rece da ga ima. je moski npr. star nekaj cez 20 let, lepo naredi izpit, dobi neomejeno in si kupi kaksno CBR 1000RR ali kaj podobnega. clovek je brez vsakersnih izkusenj, motor pa strupen jaz mislim, da bi v tem nasem zakonu mogli nekaj korenito spremenit! Da more VSAK, ze prej vozit vsaj 2 leti nekaj manjsega (kot recimo 125ccm) in lahko komaj nato prestopi na neomejeno, kljub temu da je ob opravljenem izpitu ze bil star 21 let. da nebo pomote - s tem ne mislim da ta ki se je ubil sedaj ni imel izkusenj, pravim zgolj nasplosno! in pol si mularija pr 17ih kup ninjo, prej pa skos sam hočjo tekmovat, ker mu gre bolš (mito VS aprilia) in pol daš takim motor s 130KM pod rit, notr kao blokada, k gre še isti dan vn, pol pa sam gont na polno... pol pa vemo kje smo :BUA: Ne delam se tle angelčka, ker je neki podobnga tut pr men, sam mam saj mal v glavi razčiščene določene stvari v zvezi z odgovornostjo in spoštovanjem prometa.
Roky Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 Ojoj tale The Secret :worship: Pomojem bi si to moral pogledat vsak k mu gre v živlenju slabo kajti nakoncu sem začel verjet zgodbam in so presunljive.Vsa čast avtorjem filma :OK:
Schmid87 Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 Ojoj tale The Secret :worship: Pomojem bi si to moral pogledat vsak k mu gre v živlenju slabo kajti nakoncu sem začel verjet zgodbam in so presunljive.Vsa čast avtorjem filma :OK: zdj bom dou pa prou lowdat :P :D
Roky Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 zdj bom dou pa prou lowdat :P :D Resnično se splača pogledat in upoštevat napotke ;) Tudi zaradi bolšega počutja,verjamem pa, da če si nekej želiš,vizualiziraš v glavi resnično dobiš :) Bi ti z veseljem zapekel DVD katerega sem zlovdal ampak mi je že nekaj časa nazaj DVD burner crknu,bom poskusil si nekje sposodit za en dan pa zapečt na DVDje :) Če boš pa že prej imel movie dol ga pa kar poglej ;)
JeRn3j Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 in pol si mularija pr 17ih kup ninjo, prej pa skos sam hočjo tekmovat, ker mu gre bolš (mito VS aprilia) in pol daš takim motor s 130KM pod rit, notr kao blokada, k gre še isti dan vn, pol pa sam gont na polno... pol pa vemo kje smo :BUA: Ne delam se tle angelčka, ker je neki podobnga tut pr men, sam mam saj mal v glavi razčiščene določene stvari v zvezi z odgovornostjo in spoštovanjem prometa. sam imam mogoče jst al pa reesko eno razliko od teh 17 letnih mulcev... da sm jst že skoraj 10 000 km naredu na rs ki, kar je že kr veeeliko izkušenj .)
reesko Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 in pol si mularija pr 17ih kup ninjo, prej pa skos sam hočjo tekmovat, ker mu gre bolš (mito VS aprilia) in pol daš takim motor s 130KM pod rit, notr kao blokada, k gre še isti dan vn, pol pa sam gont na polno... pol pa vemo kje smo :BUA: Ne delam se tle angelčka, ker je neki podobnga tut pr men, sam mam saj mal v glavi razčiščene določene stvari v zvezi z odgovornostjo in spoštovanjem prometa. sej štekam kaj hočš povedat...sam si pa pozabu oment neki..da mulcem k starci kupjo motor pa nej bo to 125 al pa 600 3x manj spoštujejo to "mrcino" .) in s tem tudi sami sebe...verjem da jst kupujem ninjo pač zato ker je 4T...itak bom meu blokado 25KW...in mislm da ne bo šlo nč bl k moj mito ;) pa tuč če bo šlo bo pač šlo..znam se kontrolirat..če sm zdržu povprečno hitrost 90 k smo šli v maribor bom pam tud to ;) sam imam mogoče jst al pa reesko eno razliko od teh 17 letnih mulcev... da sm jst že skoraj 10 000 km naredu na rs ki, kar je že kr veeeliko izkušenj .) točno to .)
norc 16 Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 dečki kaj vam pomaga. nevem koliko km narejenih. če priletiš v levi ovinek in ti sred ovinka avto zavija če z tvojo špuro prek. niti brenzat ni mogo. za naprej pa si tak lahko mislite kaj je bilo.
X ray Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 ej k'ko je s temi rave ventili....kolk se to kej pozna na moči ?...a je treba pol še kej menat ?...pa kolk to kej stane ?....
Roky Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 (popravljeno) sej štekam kaj hočš povedat...sam si pa pozabu oment neki..da mulcem k starci kupjo motor pa nej bo to 125 al pa 600 3x manj spoštujejo to "mrcino" .) Men je TZRko in RSko fotr kupu pa jo spoštujem še bolj kot, če bi si jo sam iz spoštovanja do fotra.Vsekakor mi je pa ni kupu kar iz lepga ampak ima tehtni razlog zakaj in kako ;) Tudi delov sem zanjo :grim Tud jest imam na TZRki 16.000km za sabo pa ne spada pod "motor" ampak ti prinese marsikatero izkušnjo pa vseeno ne podcenjujem ceste in precenjujem sebe ;) Popravljeno Maj 22, 2007. Popravil Roky
RSTDRIVER Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 ej k'ko je s temi rave ventili....kolk se to kej pozna na moči ?...a je treba pol še kej menat ?...pa kolk to kej stane ?.... a nimaš cajta mao nazaj prebrskat to, al pa še boljš od rs125 teme :? :BUA:
Ven0m Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 in pol si mularija pr 17ih kup ninjo, prej pa skos sam hočjo tekmovat, ker mu gre bolš (mito VS aprilia) in pol daš takim motor s 130KM pod rit, notr kao blokada, k gre še isti dan vn, pol pa sam gont na polno... pol pa vemo kje smo :BUA: Ne delam se tle angelčka, ker je neki podobnga tut pr men, sam mam saj mal v glavi razčiščene določene stvari v zvezi z odgovornostjo in spoštovanjem prometa. No sj lih zard tega bom jz kar še mal ostal na aprilii...niti nimam kakih km za sabo...
C4V4L13R Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 v temah je veliko nabijanja, pa tud ogromn drugač napisanga in je mal kruta jit pregledvat kakih 400 strani :hmm: s tem postom si samo izgubil čas in nabil še enga več, v katerem bi človeku že lahko razložu stvar in bi bilo prihranjenih vsaj 200 besed .)
Gixxer Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 kaj cisto zares noben nima modelcka ninje :( :( :(
C4V4L13R Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 take ninje? :devil: :naughty: nebi se je branu a? hehehe :evilgrin: p.s. slikano na mobikrogu v soboto 19.4.07...k bi vi vidl kaj dela ta motor :blink:
*KAYA* Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 (popravljeno) :wub: O:-) ..ninja Popravljeno Maj 22, 2007. Popravil *KAYA*
Gixxer Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 itak da se je nebi brano :D samo zaj bi bil ze z modelckom zadovoln, ce bi ga kdo mel :D :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se