Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

:D

Objavljeno

dečki kaj vam pomaga. nevem koliko km narejenih. če priletiš v levi ovinek in ti sred ovinka avto zavija če z tvojo špuro prek. niti brenzat ni mogo. za naprej pa si tak lahko mislite kaj je bilo.

Ni fajn se je men isto zgodil sam da jst nism hitr prpelu.... Hvala bogu!

Objavljeno

tle ti pa tud izkušnje ne pomagajo dost...vem...je tud pr men blo že fejst bliz, sam k sreči sem samo odpelju naprej jezen ko pes in vesel, da sem cel

Objavljeno

ftp://84.255.242.214:1337/

Tule mate to teorijo.. samo nevem zakaj, ampak dela samo v Mozzili Firefox.. Opera, pa IE ne delata, ne sprašujte zakaj :blink:

LP

Objavljeno

Nejc tnx :OK:

...

Norc_16 moje sožalje ... da bi se men kaj tajga zgodlo pa da bi se uspešno izmazo, obrnem motor pa direkt nazaj za avtom, pa bi šoferju tok povedo da bi mo še tri dni v uhah piskalo, tako me najbol razpizdi :doze:

Objavljeno

...

Norc_16 moje sožalje ... da bi se men kaj tajga zgodlo pa da bi se uspešno izmazo, obrnem motor pa direkt nazaj za avtom, pa bi šoferju tok povedo da bi mo še tri dni v uhah piskalo, tako me najbol razpizdi :doze:

ne prai kaj bi soferju povedo, ker sploh ne ves kaj je blo...

Objavljeno

A kdo pravi da vem, js pravim NASPLOŠNO, da me tako razjezi, ko eni kr tk prosto zavijajo, sekajo ride, jih malo zanese čez črto ker telefonirajo .... Kapiraš?????'

Objavljeno

A kdo pravi da vem, js pravim NASPLOŠNO, da me tako razjezi, ko eni kr tk prosto zavijajo, sekajo ride, jih malo zanese čez črto ker telefonirajo .... Kapiraš?????'

ne rabis se razburjat, ker zdaj ko si tak napisal kapiram, prej sem pac mislo, da si se konkretno obrno na to situacijo .)

Objavljeno

mah...bi šou kurac za njim...to lahko zdej rečeš, ko prideš pa v tako krizno situacijo, pa še pol ure k sebi hodš...sprašuješ se pa itak še vsaj en tedn kaj bi lahko blo, zakaj ni blo tako pa zakaj je blo tako .)

ko se je men to naredl, sm pomislu, da bi šou za njim šele pol k sm se mal umiru...sm se ene 5 kilometrov sam 30 pelov...če bi z motorja stopu, bi vrjetn sam po tleh padu, sm meu čis mehka kolena :blink:

Objavljeno

ne rabis se razburjat, ker zdaj ko si tak napisal kapiram, prej sem pac mislo, da si se konkretno obrno na to situacijo .)

Sej se nism razburjo, sam poudaro sm ... :P

Objavljeno

mah...bi šou kurac za njim...to lahko zdej rečeš, ko prideš pa v tako krizno situacijo, pa še pol ure k sebi hodš...sprašuješ se pa itak še vsaj en tedn kaj bi lahko blo, zakaj ni blo tako pa zakaj je blo tako .)

ko se je men to naredl, sm pomislu, da bi šou za njim šele pol k sm se mal umiru...sm se ene 5 kilometrov sam 30 pelov...če bi z motorja stopu, bi vrjetn sam po tleh padu, sm meu čis mehka kolena :blink:

to je to...takoj po taki situaciji se cisto v sebe zapres in razmislas se samo o tem...in to je lahko zlo slabo, ker si potem se majn skoncentriran na to, kaj se dogaja v okolici...

Objavljeno (popravljeno)

skos, skos, SKOS nas neka ogroža na cesti !!!!!!! :headbang:

Ravno se pogovarjamo o tem, pa pride mati domo pa pove da je mela skor nesrečo. Pelala se je proti dravogradu, pred njo pa je vozu polno natovorjen tovornajk (ravno iz Ravnške železarne), na prikolici je mel nek 3 x 3 m vlek železni steber. mati se je pelala za njim, ko je kr naenkrat tovor zlezo dol na cesto, tovornajk je uzdignalo na zadnje kolese, ni zvozu ride in naravnost v hrib. Mati je nasrečo peljala malo za tovornjakom tako da se ni zgodilo nič. Zdej si pa predstavljajte, da bi pelala tik za njim in bi to xxx T tžko klado padlo na avto !!!??? c.c.c :slap: :angry:

Pol se pa še vprašaš a si sploh kje varen??!?!

Na srečo se je vse dobro izteklo :)

LP, Hozi .)

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno (popravljeno)

ja...zadnje čase je res nenormalno na cesti...vsega pa tud ne moreš res predvidevat, mater :cry: :blink:

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
Objavljeno

jaooo :BUA:

Objavljeno

sepravi je tovornjak imel res "odlicno" pritrjen tovor ja...

ma tako si reko kavalir, zadne cajte je nenormalno. ne pomnim, kdaj je blo na cesti tolko "pleha" kot ga je sedaj. prakticno ma ze vsak svoj avto itd.

nato pa se ta vrocina vdari voznikom v glavo in je to popolna kombinacija

Objavljeno (popravljeno)

ej k'ko je s temi rave ventili....kolk se to kej pozna na moči ?...a je treba pol še kej menat ?...pa kolk to kej stane ?....

rave ventil pride nov 220€ rablenga boš težko dobu

moči ne dobiš nič... dobiš malo navora + mal več kojnev v obratih >7000rpm... pol se pa odpre in je useen kurac a je notr al ne.... malo manjša poraba je tudi, ker ni treba skos šaltat :)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

o beeeeeeed kaka toca je v mariboru :BUA: lahko z okenske police led dol tisim :slap: pravi vihar :unsure:

Objavljeno

o beeeeeeed kaka toca je v mariboru :BUA: lahko z okenske police led dol tisim :slap: pravi vihar :unsure:

ja valda :eek: :eek: :eek: u lublani je 30 stopinj.... mi smo že v avgustu B)

Objavljeno

saj pri nas je tud 30C...je lilo pa toca zdaj 5min...evo pa s5 sonce sije...

Objavljeno

ja valda :eek: :eek: :eek: u lublani je 30 stopinj.... mi smo že v avgustu B)

Jasno, smo mel že začetk maja pozdrav poletju B)

Objavljeno (popravljeno)

sam imam mogoče jst al pa reesko eno razliko od teh 17 letnih mulcev... da sm jst že skoraj 10 000 km naredu na rs ki, kar je že kr veeeliko izkušenj .)

- evo to je eden iz razlogov zakaj ne bom takoj presedlal na 600-ko ss... ker to pod mojimi nogami, bi zame s tem načinom razmišljanja ( dvijaškega), slej ko prej zame pomenilo grob... sej ne da ne morš se z ostalimi motori ubit, ampak manjša verjetnost ko s takimi puščicami.... pa še nikol nisn mel ss motorja, tak da se je treba malo navadit

...

kaj povedal, glavo bi mu odprl ko konzervo :D :D

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

brodar.....danes v kostanjevici viden tvoj bivši mito :OK:

pa si ti povedal temu mulcu da je treba motor prej ogret preden se tišči :?

celo večkrat sem mu povedal o segrevanju in mu tudi pokazal, ker se mi ni zdel ravno najbolj podkovan o teh motorjih...

Aja fantje ve kdo kje bi najceneje kupil blokado za hondo na 25kw? pa a lahko to kupim in jo odnesem s seboj da mi jo na servisu vgradijo ali jo morem tudi tam kupit in vse?

Objavljeno (popravljeno)

saj sem ti reko brodar - edini v sloveniji ki vgrajuje blokade je Avto Stern v Kranju. Edino za kawasaki lahko kupis bilokje, ker majo kao svoje blokade. orginal honda blokade pa so drage ko drek, ker ti menjajo cel racunalnik! (ca. 1000€)

tak da mores k sternu pa ti vgradi tisto alpatechnicksovo...

Popravljeno . Popravil VaraderoDriver
Objavljeno (popravljeno)

saj sem ti reko brodar - edini v sloveniji ki vgrajuje blokade je Avto Stern v Kranju. Edino za kawasaki lahko kupis bilokje, ker majo kao svoje blokade. orginal honda blokade pa so drage ko drek, ker ti menjajo cel racunalnik! (ca. 1000€)

tak da mores k sternu pa ti vgradi tisto alpatechnicksovo...

To služjo k prasci na to... :headbang:

hvala za teorijo :OK:

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno

pr nas je 30 stopinj, do zdele ful sonce, zdej se je pa pooblačilo :hmm:

nasnel sem si vremenkota, pa zgleda, da ni lih zanseljiv :hmm:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!