irency Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 takale? Oioii CBR :wub: :wub: :wub: Ponavad prasci prasice žgemo :hmm: :whistle: Aya a weš da tega pa nism wedla dobr da si powedu :P :D
Roky Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Aya a weš da tega pa nism wedla dobr da si powedu :P :D Junfrca
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Oioii CBR :wub: :wub: :wub: Aya a weš da tega pa nism wedla dobr da si powedu :P :D evo brodar že maš eno "sexy" oboževalko :worship: :worship: :lol1: :lol1: ... čim manj takšnih ti želim :D
_Fingi_ Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 evo brodar že maš eno "sexy" oboževalko :worship: :worship: :lol1: :lol1: ... čim manj takšnih ti želim :D :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: :kva2: :headbang: :headbang: :headbang: :lol1: hahahaha Ej Brodar, VELIIK sreče z motorčkam, pa po pamet voz :OK: :OK: (ha, kuko je dobr k ni treba rečt pa da bo dobr delal, k je 4t :OK: )
JeRn3j Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 preklet cigan brodar... :OK: :D :) matr sm ti kr fouuš :D si se znebu 2T jajc pol pa kr koj cbr ka :OK: :OK: no upam da bo pr men tudi brez problemov.... edin da pr men bo grreeeen power :evilgrin: aja pa ne bom reku velik sreče z motorjem... ker to preprosto povedano dela :) bl bom reku pamet v roke mulc.... ker 117kojnev je kr pošteno... drgač pa sej vsi vemo kak je to z toto blokado :)
reesko Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Ponosen lastnik Honde CBR 600 RR :D 2005 letnik, črno-srebrne barve, 7500 prevoženih... :blush: Prvi vtisi: motor je nor :kva2: no pa si povedu :P evo brodar že maš eno "sexy" oboževalko :worship: :worship: :lol1: :lol1: ... čim manj takšnih ti želim :D LOOOOL...skor sm skp padu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: drgač pa čamči res pazi na motor in nase...upam da se ti v čimkrajšem roku pridružim :OK:
irency Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Junfrca No no Roky da ne bo še kej res ti že weš!! :D evo brodar že maš eno "sexy" oboževalko :worship: :worship: :lol1: :lol1: ... čim manj takšnih ti želim :D Jebi ga nismo wsi perfect tko k si ti!! :yawn: :whistle: no pa si povedu :P LOOOOL...skor sm skp padu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: drgač pa čamči res pazi na motor in nase...upam da se ti v čimkrajšem roku pridružim :OK: LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL jest tut :lol1: :lol1: Umiram od smeha :lol1: :lol1: :lol1:
Stroj Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Jebi ga nismo wsi perfect tko k si ti!! :yawn: :whistle: Ja, nejko je res popoln :D
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Ja, nejko je res popoln :D tako je, vprašajte fuksyja pa reeskota, kako ju je moja popolnost zapolnila ... in to od zadaj hehehehehe, joky joke
DIESEL Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Ponosen lastnik Honde CBR 600 RR :D 2005 letnik, črno-srebrne barve, 7500 prevoženih... :blush: Prvi vtisi: motor je nor :kva2: velik varnih km :OK: oboževalke pa pomoje ne bojo problem pomojem jih bo prevč :P
Roky Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 No no Roky da ne bo še kej res ti že weš!! :D Ne vem :grrr in nekak tud nočm vedt...niso to moje stvari :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Ne vem :grrr in nekak tud nočm vedt...niso to moje stvari :whistle: roky pederu, daj sprejmi me na msn ker sn te dodal, al nočeš svojga lubija :D :D :lol1: :lol1:
k0ci Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 brodar.... :OK: zakon moped :D če bo vse po sreč se ti drug teden pridružim :devil: ampak kot je že jernej reku, z zelenim :grim
Fric Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Ja Brodar furaj furaj dok si mlad pa glej da se nebos kje raztresu... velik varnik kilometrov :OK: :OK:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 brodar.... :OK: zakon moped :D če bo vse po sreč se ti drug teden pridružim :devil: ampak kot je že jernej reku, z zelenim :grim opa, opa, kar vsi bote na 600-ke spizdli šunjari, kdo bo te men delal družbo v nasledni sezoni na dvotaktni tempirani bombi :D :D :D
Stroj Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 opa, opa, kar vsi bote na 600-ke spizdli šunjari, kdo bo te men delal družbo v nasledni sezoni na dvotaktni tempirani bombi :D :D :D For real man :blink:
_N3jC_ Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Ja tud jst čestitam za nov motor :OK: :OK: sej smo ti kr usi mal fouš, mi se tuki iz temi 125kami jebamo ti pa kr lepo že 600 :P ah sej upam d se ti bomo čimprej prklučl :devil: :devil:
Roky Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 opa, opa, kar vsi bote na 600-ke spizdli šunjari, kdo bo te men delal družbo v nasledni sezoni na dvotaktni tempirani bombi :D :D :D in meni... :cry:
Fric Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 brodar.... :OK: zakon moped :D če bo vse po sreč se ti drug teden pridružim :devil: ampak kot je že jernej reku, z zelenim :grim ej koci a ti misls prodat mitota???
Roky Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 roky pederu, daj sprejmi me na msn ker sn te dodal, al nočeš svojga lubija :D :D :lol1: :lol1: Sorrčy me neki časa ni blo na MSNju :blush: Sm te sprejel :P Veš, da te hočm...samo zase :whistle:
_N3jC_ Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 in meni... :cry: :lol1: :lol1: a veš kva bomo rekl....sej k smo bli mi tok stari smo tud 125 fural...fantje kr postopoma :kva2: :kva2:
reesko Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Ne vem :grrr in nekak tud nočm vedt...niso to moje stvari :whistle: :lol1: brodar.... :OK: zakon moped :D če bo vse po sreč se ti drug teden pridružim :devil: ampak kot je že jernej reku, z zelenim :grim tud jst upam da bom čimprej zravn ...sam ne bo še drug tedn :D
irency Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Ja, nejko je res popoln :D Ja ql pol sam da je Ne vem :grrr in nekak tud nočm vedt...niso to moje stvari :whistle: Prow maš :)
Roky Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 :lol1: :lol1: a veš kva bomo rekl....sej k smo bli mi tok stari smo tud 125 fural...fantje kr postopoma :kva2: :kva2: Čak fante ti si isto star kot jaz zato mi ne govort, da k ste bli tok stari... :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se