Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

takale?

Oioii CBR :wub: :wub: :wub:

Ponavad prasci prasice žgemo :hmm: :whistle:

Aya a weš da tega pa nism wedla dobr da si powedu :P :D

Objavljeno

Junfrca IPB Slika

Objavljeno

Oioii CBR :wub: :wub: :wub:

evo brodar že maš eno "sexy" oboževalko :worship: :worship: :lol1: :lol1: ... čim manj takšnih ti želim :D

Objavljeno

evo brodar že maš eno "sexy" oboževalko :worship: :worship: :lol1: :lol1: ... čim manj takšnih ti želim :D

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: :kva2: :headbang: :headbang: :headbang: :lol1:

hahahaha

Ej Brodar, VELIIK sreče z motorčkam, pa po pamet voz :OK: :OK:

(ha, kuko je dobr k ni treba rečt pa da bo dobr delal, k je 4t :OK: )

Objavljeno

preklet cigan brodar... :OK: :D :) matr sm ti kr fouuš :D si se znebu 2T jajc pol pa kr koj cbr ka :OK: :OK: no upam da bo pr men tudi brez problemov.... edin da pr men bo grreeeen power :evilgrin:

aja pa ne bom reku velik sreče z motorjem... ker to preprosto povedano dela :)

bl bom reku pamet v roke mulc.... ker 117kojnev je kr pošteno... drgač pa sej vsi vemo kak je to z toto blokado :)

Objavljeno

Ponosen lastnik Honde CBR 600 RR :D

2005 letnik, črno-srebrne barve, 7500 prevoženih... :blush:

Prvi vtisi: motor je nor :kva2:

no pa si povedu :P

LOOOOL...skor sm skp padu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

drgač pa čamči res pazi na motor in nase...upam da se ti v čimkrajšem roku pridružim :OK:

Objavljeno

Junfrca IPB Slika

No no Roky da ne bo še kej res ti že weš!! :D

Jebi ga nismo wsi perfect tko k si ti!! :yawn: :whistle:

no pa si povedu :P

LOOOOL...skor sm skp padu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

drgač pa čamči res pazi na motor in nase...upam da se ti v čimkrajšem roku pridružim :OK:

LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL jest tut :lol1: :lol1: Umiram od smeha :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Jebi ga nismo wsi perfect tko k si ti!! :yawn: :whistle:

Ja, nejko je res popoln :D

Objavljeno

tako je, vprašajte fuksyja pa reeskota, kako ju je moja popolnost zapolnila

... in to od zadaj

hehehehehe, joky joke

Objavljeno

Ponosen lastnik Honde CBR 600 RR :D

2005 letnik, črno-srebrne barve, 7500 prevoženih... :blush:

Prvi vtisi: motor je nor :kva2:

velik varnih km :OK: oboževalke pa pomoje ne bojo problem pomojem jih bo prevč :P

Objavljeno

No no Roky da ne bo še kej res ti že weš!! :D

Ne vem :grrr in nekak tud nočm vedt...niso to moje stvari :whistle:

Objavljeno

roky pederu, daj sprejmi me na msn ker sn te dodal, al nočeš svojga lubija :D :D :lol1: :lol1:

Objavljeno

brodar.... :OK: zakon moped :D

če bo vse po sreč se ti drug teden pridružim :devil: ampak kot je že jernej reku, z zelenim :grim

Objavljeno

Ja Brodar furaj furaj dok si mlad pa glej da se nebos kje raztresu... velik varnik kilometrov :OK: :OK:

Objavljeno

če bo vse po sreč se ti drug teden pridružim :devil: ampak kot je že jernej reku, z zelenim :grim

opa, opa, kar vsi bote na 600-ke spizdli šunjari, kdo bo te men delal družbo v nasledni sezoni na dvotaktni tempirani bombi :D :D :D

Objavljeno

opa, opa, kar vsi bote na 600-ke spizdli šunjari, kdo bo te men delal družbo v nasledni sezoni na dvotaktni tempirani bombi :D :D :D

For real man :blink:

Objavljeno

Ja tud jst čestitam za nov motor :OK: :OK: sej smo ti kr usi mal fouš, mi se tuki iz temi 125kami jebamo ti pa kr lepo že 600 :P ah sej upam d se ti bomo čimprej prklučl :devil: :devil:

Objavljeno

in meni... :cry:

Objavljeno

ej koci a ti misls prodat mitota???

Objavljeno

roky pederu, daj sprejmi me na msn ker sn te dodal, al nočeš svojga lubija :D :D :lol1: :lol1:

Sorrčy me neki časa ni blo na MSNju :blush: Sm te sprejel :P Veš, da te hočm...samo zase :whistle:

Objavljeno

in meni... :cry:

:lol1: :lol1: a veš kva bomo rekl....sej k smo bli mi tok stari smo tud 125 fural...fantje kr postopoma :kva2: :kva2:

Objavljeno

:lol1:

tud jst upam da bom čimprej zravn ...sam ne bo še drug tedn :D

Objavljeno

Ja ql pol sam da je

Prow maš :)

Objavljeno

:lol1: :lol1: a veš kva bomo rekl....sej k smo bli mi tok stari smo tud 125 fural...fantje kr postopoma :kva2: :kva2:

Čak fante ti si isto star kot jaz zato mi ne govort, da k ste bli tok stari... :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!