_Fingi_ Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Sej je v živo tud jebač :naughty: :whistle: in to kakšn :worship: ma ja veš pomembne osebe berejo ta forum pa se morm neki izigravata pol še vela da bomo v medvodah v šotorih spal? reesko,a hočeš met vs šotor polomlen? :blink: :blink: pomoje ga niti najdla nebi k takih k si ti je dostt k sam gobcc otresajo pol pa... poznamoo slednje no no, čez nejkota pa raj ne govori, je res fejst desc ! kdo bo pa mel irency? ti reesko al bos si jo rajsi ti nejko prilastil :D sam roky se tud obstaja :D hm, kaj pa akrapovič hexagonal? :ninja: :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irency Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 ma ja veš pomembne osebe berejo ta forum pa se morm neki izigravata pol še vela da bomo v medvodah v šotorih spal? Ma ja sej to je najboljl pomembn kaj si drugi misljo o teb Am poznaš ti kkšnga Tilna al pa Marka iz 3g? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Kruta zgodba življenja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 A se nisva zmenila, da skup spiva :whistle: :D :D pikc to si me pa narobe razumu :whistle: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irency Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 kdo bo pa mel irency? ti reesko al bos si jo rajsi ti nejko prilastil :D sam roky se tud obstaja :D Mi bomo w Žireh spale w šotorih iz medwod bomo šle pa kr lepo domow! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 pikc to si me pa narobe razumu :whistle: :rolleyes: Šit...Upam, da je Fingi še frej :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Mi bomo w Žireh spale w šotorih iz medwod bomo šle pa kr lepo domow! no super...bo vsaj plac na travniku ko nebo tistega vlkega sotora :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irency Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 hahahahha...jst bom zravn šotora spau...sam bom pa poslušu dretje k jo boste žgal :D pomoje bo najbolš če se boste med sabo žgal ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 pomoje bo najbolš če se boste med sabo žgal ja Bomo ga žgal....pir :yea1: :yea1: Še 3 objave pa bo 2000 :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irency Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 boga...en jegermaister pa bo bolse s trebusckom (emm saj nevem zakaj sem pomanjsevalnico napisal) enakoo boga twoja punca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Šit...Upam, da je Fingi še frej :P sm sm, pa moj šotor tud :evilgrin: :evilgrin: no, zaenkrat... :whistle: čeprov.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 :naughty: :naughty: bogi nejko kaj se ga caka :D Bomo ga žgal....pir :yea1: :yea1: Še 3 objave pa bo 2000 :eek: jaz pa se mau pa bo 1100...cist malo zaostajam za tabo :P sicer pa se par takih vecerov, pa bom jaz tud tam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 sm sm, pa moj šotor tud :evilgrin: :evilgrin: no, zaenkrat... :whistle: čeprov.... ...se bomo pa nagužval,sam pod streho me uzem :P sej veš zakva :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 enakoo boga twoja punca no no no super...bo vsaj plac na travniku ko nebo tistega vlkega sotora :D kolektivni? drgač pa irency zakva ti hodš po motor zborih?MOTO zbori pomen da je treba met motor al pa bit spremljevalec nekoga z motorjem ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 bogi nejko kaj se ga caka :Djaz pa se mau pa bo 1100...cist malo zaostajam za tabo :P sicer pa se par takih vecerov, pa bom jaz tud tam :D še par takih večerov pa bo motosvet spet dol padu :rolleyes: :rolleyes: men tud še mal manka do 1100 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 no nokolektivni? drgač pa irency zakva ti hodš po motor zborih?MOTO zbori pomen da je treba met motor al pa bit spremljevalec nekoga z motorjem ?? da si najde princa na 50ccm ninji :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 :naughty: :naughty: Moja teorija je sledeča: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 (popravljeno) ...se bomo pa nagužval,sam pod streho me uzem :P sej veš zakva :D kr grupno bi ti, aa :naughty: :naughty: sam da te opozorim, šotor je sam za dva, se bomo mogl fajn stiskat :closedeyes: :closedeyes: :whistle: Moja teorija je sledeča: waa hahahaha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: Popravljeno Maj 28, 2007. Popravil _Fingi_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 še par takih večerov pa bo motosvet spet dol padu :rolleyes: :rolleyes: men tud še mal manka do 1100 :naughty: še par takih večerow pa bom mel jst 600 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 še par takih večerow pa bom mel jst 600 :D 5 minut? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 uporabnik foruma risko je umru ker se je tok smeju k je vidu sliko k jo je roky narisu RIP :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 (popravljeno) kr grupno bi ti, aa :naughty: :naughty: sam da te opozorim, šotor je sam za dva, se bomo mogl fajn stiskat :closedeyes: :closedeyes: :whistle: waa hahahaha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: Se pa bomo :P 2000 jih je :yea1: :yea1: :yea1: Popravljeno Maj 28, 2007. Popravil Roky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 uporabnik foruma risko je umru ker se je tok smeju k je vidu sliko k jo je roky narisu RIP :trance_33_sleep: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 5 minut? :unsure: jaja to sm mislu... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se