GrCaR Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Mah dž je fanje dž.Sam mormo it na ride čimprej d js pa burek sprobava nove gume :P , sam kaj kurac k nimam sprednje bremze, pac morm ene 20m prej zacet bremzat d se z zadnjo ustavm :lol1: NEDELJA drgac pravjo d bo bul ql vreme --> na RIDE!!!!! :yea2: ← jutr tut ne bo dežja, tko da gremo lahko jutr na ride! kkšn zaintereseran?
DGUZELJ Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Ej folk jest se vm tud lahko pridružm, sam če dobim jakno nazaj do takrt, k sm jo poslov nazaj, da jo popravjo! PA še 2-3 kolegi bodo šli tud gotovo zravn!
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 hmmmm kaj ko bi se zmenli da bi v nedeljo vi iz zahoda prišli mal na štajersko pa tu kako turco vžgemo :) vem za enih par ql cest :)
VmasIna Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 jutr tut ne bo dežja, tko da gremo lahko jutr na ride! kkšn zaintereseran? ← Jaz grem ju3 verjetno na morje, grem pa itq čez ride, tak da se lahk zmenva
VmasIna Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 hmmmm kaj ko bi se zmenli da bi v nedeljo vi iz zahoda prišli mal na štajersko pa tu kako turco vžgemo :) vem za enih par ql cest :) ← Tistih par je kr veliko, bi lahk za kr cel mesec pršl ;)
<=YaMaHa=> Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Rade volje pa se ju3 spet šiht začne :D
Stric Burek Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Hmm, jest bi pršu, sam grem v Komen-Metal Mania morm enim kolegom pijačo častit :OK:... Žigec, ne se vozt preveč sam z zadnjo, lohk te kej na hitro preseneti in bumf, pol pa ne bodo samo opraskanine in zvitnine :D
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Tistih par je kr veliko, bi lahk za kr cel mesec pršl ;) ← mah tut za celi mesec lahk :D mamo kmetijo doma tak da bi lahk na ruštu prespali :D:D jok3
Mte :) Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 evo fantje... zurke konc... u3 pridejo tastari. tko da pr men ni vec feste... razn ce pride kdo po tistih 54 flash bandidosou :D aja pa nasledn tork mam spet CPP... drzte pesti. Grem jest komerat :D se vidmo cez par dni :P
Mte :) Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 kafe pomaga... zdj sm ze cist ql :D sam je pa en mejhn problemcek k zdj ne morm spat!!!!! :slap: se dobr da je to taka tema k se lohk not nabija... NABIJAM :trance_33_sleep:
BaHa Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 ej ce pa zej ne nardis pol pa res nisi vredn izpita !! :P mja no to mnenje odvzamemo ce je bil posrednik alkohol :D haha :P
Zigc Objavljeno Avgust 13, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2005 kafe pomaga... zdj sm ze cist ql :D sam je pa en mejhn problemcek k zdj ne morm spat!!!!! :slap: se dobr da je to taka tema k se lohk not nabija... NABIJAM :trance_33_sleep: ← Hehe sam ti si pa res mocn kofe skuhu k js tut doug nism mogu zaspat :grim
Mte :) Objavljeno Avgust 13, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2005 ma kwa jest vem kasn kafe je biu to... jest sm zaspau komi ob 4ih+ :krneki:
GrCaR Objavljeno Avgust 13, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2005 ma kwa jest vem kasn kafe je biu to... jest sm zaspau komi ob 4ih+ :krneki: ← jst sm pa tle po motosvetu nabiju poste do 3h zjutri, pol me je pa fotr spat nagnov! :) še mal postov, pol bom pa MOJSTER :naughty: sam kofe je biu pa res nekam močn (sumljiv :hmm: ) hehe
Mte :) Objavljeno Avgust 13, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2005 (popravljeno) sj ves da je pr ns dost "zelisc" ... :naughty: Popravljeno Avgust 13, 2005. Popravil Mte :)
tejcy Objavljeno Avgust 13, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2005 Dimmni a kr u Komn gres uf zakon :D Aaha se prav nic vec zurk no ja upam da jih bo zato pr men kej vec :P
GrCaR Objavljeno Avgust 13, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2005 sj ves da je pr ns dos "zelisc" ... :naughty: ← :lol1: :lol1: :lol1:
Stric Burek Objavljeno Avgust 13, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2005 Dimmni a kr u Komn gres uf zakon :D Aaha se prav nic vec zurk no ja upam da jih bo zato pr men kej vec :P ← Mah, nism šu k se mi ni dal, pa še unih frendov menda ni tm, tko da :fredy:
kađiva Objavljeno Avgust 13, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2005 madona dons vas je pa blo na cest "mopedistov".... :OK: ... ...Mte:) tebe sem na Celovški vidu v LJ po moje,....pa ne vem možno da je bil AiroH nekje.....ammmm se ne spomnim točno kje sem srečal enga rumenga GT125....pa ena rdeča Cagiva MITO v Portorožu...
GrCaR Objavljeno Avgust 13, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2005 madona dons vas je pa blo na cest "mopedistov".... :OK: ... ...Mte:) tebe sem na Celovški vidu v LJ po moje,....pa ne vem možno da je bil AiroH nekje.....ammmm se ne spomnim točno kje sem srečal enga rumenga GT125....pa ena rdeča Cagiva MITO v Portorožu... ← Mte-ja vrjetn nisi vidu, zato ker še nima izpita niti registreranga motorja! kakšne barve pa je biu tist, k si ga na celovški vidu?
kađiva Objavljeno Avgust 13, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2005 Mte-ja vrjetn nisi vidu, zato ker še nima izpita niti registreranga motorja! kakšne barve pa je biu tist, k si ga na celovški vidu? ← ...hmmmm črna Cagiva MITO :hmm: ...
GrCaR Objavljeno Avgust 13, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2005 a je meu rumen tank? k če je biu rumen tank, ostalo pa črne barve je biu PROBIKER.
Mte :) Objavljeno Avgust 13, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2005 madona dons vas je pa blo na cest "mopedistov".... :OK: ... ...Mte:) tebe sem na Celovški vidu v LJ po moje,....pa ne vem možno da je bil AiroH nekje.....ammmm se ne spomnim točno kje sem srečal enga rumenga GT125....pa ena rdeča Cagiva MITO v Portorožu... ← Mte-ja vrjetn nisi vidu, zato ker še nima izpita niti registreranga motorja! kakšne barve pa je biu tist, k si ga na celovški vidu? ← + crkjen akumolator! <_<
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se