irency Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 :naughty: :naughty:Zakaj to Zato ker.... Roky je dons zadet tko da prosim ne upoštevate njegovih postov.kdo je pamtn?prašam? like always
Roky Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Roky je dons zadet tko da prosim ne upoštevate njegovih postov.kdo je pamtn?prašam? Hehe,ma ne, dobre vole sm, pa sploh nevem zakaj :) Tisto, da sm pa lačn sm pa resn mislu sam k si neznam nč skuhat :krneki:
GrCaR Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Roky je dons zadet tko da prosim ne upoštevate njegovih postov.kdo je pamtn?prašam? roki, ti si legenda :lol1: hecam te no ;) jah sej veš, da delam, k pa ne delam, mam pa trenutno druge stvari za delat (veš kere)
Roky Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 roki, ti si legenda :lol1: hecam te no ;) jah sej veš, da delam, k pa ne delam, mam pa trenutno druge stvari za delat (veš kere)
reesko Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 hecam te no ;) jah sej veš, da delam, k pa ne delam, mam pa trenutno druge stvari za delat (veš kere) drkaš...kr naglas povej :D
GrCaR Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 drkaš...kr naglas povej :D priznam :whistle: ................................ NOT :winkiss:
Roky Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 drogeraš :nono: :nono: Tem stvarem se pa izognem v velikem loku, ni to zame,škoda dnarja pa cajta :) Sm rajš dobre volje tko kot dons npr. :D V The Secret pravjo, da morš bit skoz pozitiven .)
irency Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 drogeraš dej zakaj si zatežen resno no pol k pa neki napiše na moj komentar je pa kao o bedd ker "kekec" ignoriri poste sm ti rekla že prej
reesko Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 dej zakaj si zatežen resno no pol k pa neki napiše na moj komentar je pa kao o bedd ker "kekec" ignoriri poste sm ti rekla že prej čak kva je s tabo? a me ne sme skrbet za mojga pikija?pač me je strah da se drogira in nevem kva težiš če me je strah zanga :closedeyes:
Ven0m Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Hehe,ma ne, dobre vole sm, pa sploh nevem zakaj :) Tisto, da sm pa lačn sm pa resn mislu sam k si neznam nč skuhat :krneki: Pa lubi, kwa ti jz pridem žgance skuhat??? :winkiss: :nono: :nono: Tem stvarem se pa izognem v velikem loku, ni to zame,škoda dnarja pa cajta :) Sm rajš dobre volje tko kot dons npr. :D V The Secret pravjo, da morš bit skoz pozitiven .) Roky a maš tut kajlo na pozitivnem zj?? :naughty:
Roky Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 dej zakaj si zatežen resno no pol k pa neki napiše na moj komentar je pa kao o bedd ker "kekec" ignoriri poste sm ti rekla že prej Sej ni zatežen,se samo heca.Smo že povedal, da se 90% v tej temi hecamo :whistle: Čak,čak...Jest sm Argeta...Kekec mi je prevelika konkurenca
irency Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 čak kva je s tabo? a me ne sme skrbet za mojga pikija?pač me je strah da se drogira in nevem kva težiš če me je strah zanga :closedeyes: No ja vsi vemo v kakšnem smislu pišeš al pa pač jest SPET po svoje sklepam sam resno če ti gre pač določen folk na živce ignoriri njihove poste in je to to
Ven0m Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 No ja vsi vemo v kakšnem smislu pišeš al pa pač jest SPET po svoje sklepam sam resno če ti gre pač določen folk na živce ignoriri njihove poste in je to to no ja pustmo to...
Roky Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 čak kva je s tabo? a me ne sme skrbet za mojga pikija?pač me je strah da se drogira in nevem kva težiš če me je strah zanga :closedeyes: Ooooooo kok si prjazn Tud jest te mam rd :winkiss: Pa lubi, kwa ti jz pridem žgance skuhat??? :winkiss: Roky a maš tut kajlo na pozitivnem zj?? :naughty: :grim :grim Nebi se branu,tud žganci bojo dobr...Kajla je trenutno v negativnem stanju O:-) No ja vsi vemo v kakšnem smislu pišeš al pa pač jest SPET po svoje sklepam sam resno če ti gre pač določen folk na živce ignoriri njihove poste in je to to
irency Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 no ja pustmo to... zakaj že sej ni nič tazga!No dej grem jest res rajš spatt nočkoo :winkiss: :winkiss:
Ven0m Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 zakaj že sej ni nič tazga!No dej grem jest res rajš spatt nočkoo :winkiss: :winkiss: to se tko reče :whistle:
reesko Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 zakaj že sej ni nič tazga!No dej grem jest res rajš spatt nočkoo :winkiss: :winkiss: res bolš da greš
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 (popravljeno) kaj zaj folk kak ste ?:) da se mal pohvalim... ang test sm 3 dobo :D Popravljeno Maj 30, 2007. Popravil D_u_H_e_C
Roky Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Bravo Duhec :winkiss: A že usi spite :unsure:
Ven0m Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Bravo Duhec :winkiss: A že usi spite :unsure: ne še :D
GrCaR Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 kaj zaj folk kak ste ?:) da se mal pohvalim... ang test sm 3 dobo :D toooooooooooooo duhec... a pol pravš, da si vreii :naughty: jst še ne spim, pa še doug ne bom :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se