Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
:naughty: :naughty:

Zakaj to 1525.gif

Zato ker....

Roky je dons zadet tko da prosim ne upoštevate njegovih postov.

kdo je pamtn?prašam?

like always

Objavljeno

kdo je pamtn?prašam?

hoover.gif

Hehe,ma ne, dobre vole sm, pa sploh nevem zakaj :) Tisto, da sm pa lačn sm pa resn mislu sam k si neznam nč skuhat :krneki:

Objavljeno

kdo je pamtn?prašam?

roki, ti si legenda :lol1:

hecam te no ;) jah sej veš, da delam, k pa ne delam, mam pa trenutno druge stvari za delat (veš kere)

Objavljeno
roki, ti si legenda :lol1:

hecam te no ;) jah sej veš, da delam, k pa ne delam, mam pa trenutno druge stvari za delat (veš kere)

008.gif

Objavljeno

drkaš...kr naglas povej :D

Objavljeno
drkaš...kr naglas povej :D

priznam :whistle: ................................ NOT :winkiss:

Objavljeno

Nočč :winkiss:

Objavljeno
005.gif

drogeraš

Objavljeno
drogeraš

:nono: :nono: Tem stvarem se pa izognem v velikem loku, ni to zame,škoda dnarja pa cajta :) Sm rajš dobre volje tko kot dons npr. :D V The Secret pravjo, da morš bit skoz pozitiven .)

Objavljeno
drogeraš

dej zakaj si zatežen resno no pol k pa neki napiše na moj komentar je pa kao o bedd ker "kekec" ignoriri poste sm ti rekla že prej

Objavljeno
dej zakaj si zatežen resno no pol k pa neki napiše na moj komentar je pa kao o bedd ker "kekec" ignoriri poste sm ti rekla že prej

čak kva je s tabo? a me ne sme skrbet za mojga pikija?pač me je strah da se drogira in nevem kva težiš če me je strah zanga :closedeyes:

Objavljeno
hoover.gif

Hehe,ma ne, dobre vole sm, pa sploh nevem zakaj :) Tisto, da sm pa lačn sm pa resn mislu sam k si neznam nč skuhat :krneki:

Pa lubi, kwa ti jz pridem žgance skuhat??? :winkiss:

:nono: :nono: Tem stvarem se pa izognem v velikem loku, ni to zame,škoda dnarja pa cajta :) Sm rajš dobre volje tko kot dons npr. :D V The Secret pravjo, da morš bit skoz pozitiven .)

Roky a maš tut kajlo na pozitivnem zj?? :naughty:

Objavljeno

noč... vsem ki gresta že spat :)

Objavljeno

Sej ni zatežen,se samo heca.Smo že povedal, da se 90% v tej temi hecamo :whistle: Čak,čak...Jest sm Argeta...Kekec mi je prevelika konkurenca deda.gif

Objavljeno
čak kva je s tabo? a me ne sme skrbet za mojga pikija?pač me je strah da se drogira in nevem kva težiš če me je strah zanga :closedeyes:

No ja vsi vemo v kakšnem smislu pišeš al pa pač jest SPET po svoje sklepam sam resno če ti gre pač določen folk na živce ignoriri njihove poste in je to to

Objavljeno
No ja vsi vemo v kakšnem smislu pišeš al pa pač jest SPET po svoje sklepam sam resno če ti gre pač določen folk na živce ignoriri njihove poste in je to to

no ja pustmo to...

Objavljeno

Ooooooo kok si prjazn mucki.gif Tud jest te mam rd :winkiss:

Pa lubi, kwa ti jz pridem žgance skuhat??? :winkiss:

Roky a maš tut kajlo na pozitivnem zj?? :naughty:

:grim :grim Nebi se branu,tud žganci bojo dobr...Kajla je trenutno v negativnem stanju O:-)

crazy.gif

Objavljeno
no ja pustmo to...

zakaj že sej ni nič tazga!No dej grem jest res rajš spatt nočkoo :winkiss: :winkiss:

Objavljeno
zakaj že sej ni nič tazga!No dej grem jest res rajš spatt nočkoo :winkiss: :winkiss:

to se tko reče :whistle:

Objavljeno

res bolš da greš

Objavljeno (popravljeno)

kaj zaj folk kak ste ?:)

da se mal pohvalim... ang test sm 3 dobo :D

Popravljeno . Popravil D_u_H_e_C
Objavljeno

Bravo Duhec :winkiss:

A že usi spite :unsure:

Objavljeno
Bravo Duhec :winkiss:

A že usi spite :unsure:

ne še :D

Objavljeno
kaj zaj folk kak ste ?:)

da se mal pohvalim... ang test sm 3 dobo :D

toooooooooooooo duhec... a pol pravš, da si vreii :naughty:

jst še ne spim, pa še doug ne bom :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!