Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
toooooooooooooo duhec... a pol pravš, da si vreii :naughty:

jst še ne spim, pa še doug ne bom :)

kera je spet na sceni??? :naughty:

Objavljeno
ne še :D

toooooooooooooo duhec... a pol pravš, da si vreii :naughty:

jst še ne spim, pa še doug ne bom :)

Poj pa povejta kej...Je dolgčas :D

Objavljeno

A ti povem kak sm kristusu pomagu odkopat se iz jarka??? B)

Objavljeno

mwa

Objavljeno
kera je spet na sceni??? :naughty:

ena :blush:

kdaj bo čaga? :kva2: pa treba bo na Zbile na kofe en dan, sam da se jst pozdravm, ker trenutno mam skor 39 vročine... pa delam jutr, pa celo noč ne bom spau, ker se bom z enim srčkom pogovarju itd. še kej zanima? :D

Objavljeno

kdaj bo čaga? :kva2: pa treba bo na Zbile na kofe en dan, sam da se jst pozdravm, ker trenutno mam skor 39 vročine... pa delam jutr, pa celo noč ne bom spau, ker se bom z enim srčkom pogovarju itd. še kej zanima? :D

kva ti jokaš?ti itak ne rabš spanja :D to da si bolan ja...sam tole s spanjem pa itak vsi vemo da maš pou ure zadost ;)

Objavljeno (popravljeno)
A ti povem kak sm kristusu pomagu odkopat se iz jarka??? B)

Povej :D

mwa

Kaj je lubi bubi,mwa :D

Čaga :kva1: Že dolg se ga nism nasekov :hmm: Za Zbilje mam jutr cajt,sam če pravš, da si bolan..Noja k se boš pocajtov povej pa se zmenmo,treba bo pa vsekakor, da kšno rečemo :grim

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno
kva ti jokaš?ti itak ne rabš spanja :D to da si bolan ja...sam tole s spanjem pa itak vsi vemo da maš pou ure zadost ;)

pizda dons sm šou res spat ob 5h zjutri, k je fotr šou lih na šiht :slap: ustat sm mogu pa ob pol 7h, pa devat it :huh: jst bi pa rad spau :zzz:

Objavljeno
pizda dons sm šou res spat ob 5h zjutri, k je fotr šou lih na šiht :slap: ustat sm mogu pa ob pol 7h, pa devat it :huh: jst bi pa rad spau :zzz:

to maš ti zadost še za 2 tedna ;) sej si 2 uri spal ??haloo?

Objavljeno
to maš ti zadost še za 2 tedna ;) sej si 2 uri spal ??haloo?

2 tedna??? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno (popravljeno)
Povej :D

Ok prvo sm ga mal narobe usmeru...pa je revež zapelu direkt u jark!!!In pol je pršu do mene pa je reku zdaj k si me tja usmeru mi pa še odkopli avto vn in bog ti bo odpustil!No ja pa sm se postavu pred havbo in začel porivat (sj veš kak znam jz)!! Po večminutnem rinjenju se je že poznal odtis od moje kajle na havbi...pa je reku kurc grem dam po traktor temu bumbarju pa bog odpust sej ne ve kaj dela! :naughty:

In tak je prpel na vitlo pa potegnu avto vn...

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno
2 tedna??? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

glede na to kokr te poznam sm ti še premal reku :naughty:

Objavljeno
Ok prvo sm ga mal narobe usmeru...pa je revež zapelu direkt u jark!!!In pol je pršu do mene pa je reku zdaj k si me tja usmeru mi pa še odkopli avto vn in bog ti bo odpustil!No ja pa sm se postavu pred havbo in začel porivat (sj veš kak znam jz)!! Po večminutnem rinjenju se je že poznal odtis od moje kajle na havbi...pa je reku kurc grem dam po traktor temu bumbarju pa bog odpust sej ne ve kaj dela! :naughty:

ti nisi normaln :lol1: a si spet kej piu :lol:

Objavljeno

kdaj pa on ne pije?

Objavljeno

ma ja par pirow pa pol še u gasilnem domu enga...sj veš kaki smo mi gasilci nosmo kombinezone sam da lahk opravičeno pijemo! :whistle:

kdaj pa on ne pije?

eh skor nikol...pa še itak me prehitr prime... :whistle:

Objavljeno
glede na to kokr te poznam sm ti še premal reku :naughty:

jah ob normalnih dnevij je neki tazga ja :lol1: :lol1: :lol1: sam zdej pa že 2 tedna res nč ne spim... delam, msn, tel, 10 minut spanja, delam, msn, tel.... itd :slap:

ah babe :blush:

Objavljeno

aja take ste ve ženske

Objavljeno
aja take ste ve ženske

loooooooooooool :slap:

bom jst teb dau ženske... te bom jebu v rit kosmato :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Dobr si ga :lol1: :lol1:

ma ja par pirow pa pol še u gasilnem domu enga...sj veš kaki smo mi gasilci nosmo kombinezone sam da lahk opravičeno pijemo! :whistle:

eh skor nikol...pa še itak me prehitr prime... :whistle:

Tud jest sm bil nekoč gasilec...9 let nazaj :huh:

jah ob normalnih dnevij je neki tazga ja :lol1: :lol1: :lol1: sam zdej pa že 2 tedna res nč ne spim... delam, msn, tel, 10 minut spanja, delam, msn, tel.... itd :slap:

Babe so kurc ja...Nakonc k boš dobu račun za mobitel boš pa vidu, da se še zmeri bolj splača na suho ribat pa za benz imet O:-)

Objavljeno

Takle mamo ane!

Ja jz pa sm že 9 let :naughty:

Objavljeno
loooooooooooool :slap:

bom jst teb dau ženske... te bom jebu v rit kosmato :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

:evilgrin:

uff moj račun bo tud velk..pa nism nobene klicu...sam ker mi usi zvrcajo...ne kličem več nobenga :D

Objavljeno

Babe so kurc ja...Nakonc k boš dobu račun za mobitel boš pa vidu, da se še zmeri bolj splača na suho ribat pa za benz imet O:-)

vem ja... sej tale račun čakam... predn sm dubu ITAK paket... me je kr strah :lol: :cry:

Objavljeno
vem ja... sej tale račun čakam... predn sm dubu ITAK paket... me je kr strah :lol: :cry:

eh bolš da ga sploh ne dobiš...al pa kr nazaj pošleš...

Objavljeno
eh bolš da ga sploh ne dobiš...al pa kr nazaj pošleš...

al pa preusmerš kšnmu drugmu

Objavljeno

Babe so kurc ja...pride,ti uzame kar maš,vse račune ti nafila,mogoče ti clo nastav frulo...poj pa gre :slap:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!