Schmid87 Objavljeno Maj 31, 2007 Objavljeno Maj 31, 2007 če se gre u nedelo na kšno popoldansko turco se vm prdružm :rolleyes: pa d se spoznamo itd. u soboto ne morm k delam popoldne :closedeyes: tko da.. če se km gre kr povejte :D
Ven0m Objavljeno Maj 31, 2007 Objavljeno Maj 31, 2007 (popravljeno) če se gre u nedelo na kšno popoldansko turco se vm prdružm :rolleyes: pa d se spoznamo itd.u soboto ne morm k delam popoldne :closedeyes: tko da.. če se km gre kr povejte :D Ja ey jz grem eno turco, sam grem peš...morem začet spet teč pa to! Me preveč pogrešajo u ekipi, nimajo bočnih!! Lahk uletiš :whistle: Sam hec :D Popravljeno Maj 31, 2007. Popravil Ven0m
Roky Objavljeno Maj 31, 2007 Objavljeno Maj 31, 2007 Nč bejbki in bejbe,grem v postlo...Se slišmo jutr,nočko :winkiss:
Schmid87 Objavljeno Maj 31, 2007 Objavljeno Maj 31, 2007 Ja ey jz grem eno turco, sam grem peš...morem začet spet teč pa to! Me preveč pogrešajo u ekipi, nimajo bočnih!! Lahk uletiš :whistle: Sam hec :D js bom mogu tut mal kondicijo začet nabirat.. se še vedno nism čist pozdravu po plučnci.. zdj še mla kašlam itd. še en mesc nazaj sm meu skor 9kil več :D plučnca pa ležanje+spanje te čist zjebeta.. nimaš več moči, kondicije, energije :D zjeban si u nulo :D
_Fingi_ Objavljeno Maj 31, 2007 Objavljeno Maj 31, 2007 Nč bejbki in bejbe,grem v postlo...Se slišmo jutr,nočko :winkiss: fajn pančej :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: grem jest tud...lahko noč :wub:
Ven0m Objavljeno Maj 31, 2007 Objavljeno Maj 31, 2007 js bom mogu tut mal kondicijo začet nabirat.. se še vedno nism čist pozdravu po plučnci.. zdj še mla kašlam itd. še en mesc nazaj sm meu skor 9kil več :Dplučnca pa ležanje+spanje te čist zjebeta.. nimaš več moči, kondicije, energije :D zjeban si u nulo :D No vidš prid obrnt u nedelo popoldne...pa se greva mau prepotit :naughty: fajn pančej :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: grem jest tud...lahko noč :wub: noč to everybody and everyone :winkiss: Grem pa še jz...nočko pikci moji!!!! :winkiss: :winkiss:
Roky Objavljeno Maj 31, 2007 Objavljeno Maj 31, 2007 fajn pančej :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: grem jest tud...lahko noč :wub: Sm že spal pa sm se zbudu,pa sm reku, da morm še motosvet pogledat :yawn: grem nazaj :zzz:
Noiser69 Objavljeno Junij 1, 2007 Objavljeno Junij 1, 2007 Grem se zdej nemščino učit, popravlam pole ... :***
NejcZ Objavljeno Junij 1, 2007 Objavljeno Junij 1, 2007 Js mam pa uradno od 8 do 3.. ampak zdej zamujam prvo uro (najprej mam še uro fure z busom do celja :P ).. sam itq se mi zdi pošteno, k bom pol do konca v šoli :whistle:
Ven0m Objavljeno Junij 1, 2007 Objavljeno Junij 1, 2007 Grem se zdej nemščino učit, popravlam pole ... :*** Vso sečo .) Jutro pikci :winkiss: :naughty:
Irencko Objavljeno Junij 1, 2007 Objavljeno Junij 1, 2007 jutro ritke :004 kok so en pridni, kr u šoli :worship:
Ven0m Objavljeno Junij 1, 2007 Objavljeno Junij 1, 2007 (popravljeno) jutro ritke :004 kok so en pridni, kr u šoli :worship: jutro! hehe jz nism :evilgrin: Popravljeno Junij 1, 2007. Popravil Ven0m
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 1, 2007 Objavljeno Junij 1, 2007 jutro ritke :004 kok so en pridni, kr u šoli :worship: ja, eni pa še z mislimi nismo niti pri šoli :D
Ven0m Objavljeno Junij 1, 2007 Objavljeno Junij 1, 2007 (popravljeno) ja, eni pa še z mislimi nismo niti pri šoli :D Pejd se učit...da ga pol lahk čagamo...pa še dobr izgovor boš mel!!! :winkiss: :P Popravljeno Junij 1, 2007. Popravil Ven0m
Irencko Objavljeno Junij 1, 2007 Objavljeno Junij 1, 2007 jst tut še kr lenarm... ja no res bo treba mal u bukve pogledat :unsure:
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 1, 2007 Objavljeno Junij 1, 2007 Pejd se učit...da ga pol lahk čagamo...pa še dobr izgovor boš mel!!! :winkiss: :P hehe, no... sej zaj se odpravljam malo poglejat matematiko :D
Ven0m Objavljeno Junij 1, 2007 Objavljeno Junij 1, 2007 kr kr...jz grem pa na dopoldanski per :whistle:
Irencko Objavljeno Junij 1, 2007 Objavljeno Junij 1, 2007 jst tut u matematko... ma mi prou res ne diši sploh... a grmo raj na pir :whistle: hehe...
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 1, 2007 Objavljeno Junij 1, 2007 z veseljem...hehe... nič pičim jaz, prijem čez kako urco ali dve spet malo poglejat :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se