Irencko Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 sm dubla kr slabo vest... juf, grem tut jst mal u bukve :whistle: upam d nam zaspala :blush: hehe... se slišmo kasnej :naughty:
Ven0m Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 jst tut u matematko... ma mi prou res ne diši sploh... a grmo raj na pir :whistle: hehe... Ja kaj še čakaš...pejmo :naughty: z veseljem...hehe... nič pičim jaz, prijem čez kako urco ali dve spet malo poglejat :D no pa pejd...k te že tak vleče :whistle:
Roky Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Jest sm pa zadnjo uro v šol za mizo spal, pa prfox ni pustu, da me sošolci zbudijo :whistle:
C4V4L13R Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 mene pa trenutno malo bk za šolo... sam če mi rata še matematko se naučit (kar se mi ne bo :whistle: ) za nazaj, da jo spravim na tri, pa sem pravdober... :rolleyes:
Irencko Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Jest sm pa zadnjo uro v šol za mizo spal, pa prfox ni pustu, da me sošolci zbudijo :whistle: kar j dobr ni slabu :whistle: tut men včas zapaše, sam glede prfoksov pa no comment :whistle: drgač pa še na maturi tu vidiš :krneki:
Roky Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 drgač pa še na maturi tu vidiš :krneki: :lol1: :lol1: :lol1: Vsi z mačkam pridejo :D
Irencko Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 (popravljeno) :lol1: :lol1: :lol1: Vsi z mačkam pridejo :D hja tut možn, u tork k smo prakso pisal... mislm teoretičn del... so bli eni prou slabi videt :blush: hehe kak te še prou lepu, pa čist na tenk pogleda... k se lh sam smeješ :lol: Popravljeno Junij 1, 2007. Popravil Irencko
Roky Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 hja tut možn, u tork k smo prakso pisal... mislm teoretičn del... so bli eni prou slabi videt :blush:hehe kak te še prou lepu, pa čist na tenk pogleda... k se lh sam smeješ :lol: prakso ste pisal :? Kero šolo pa obiskuješ?:D
Irencko Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 prakso ste pisal :? Kero šolo pa obiskuješ?:D zdravstvena :whistle:
Roky Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 zdravstvena :whistle: Ei mene pa neki boli...tm spodi aveš, a se da na kšn pregled pridt :lol1: .)
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 zdravstvena :whistle: zaj vem koga kličem, če ki zletim na cesti :D , pa bo treba kake roke naravnat...heheh
Noiser69 Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Če čez 1o dni (11. junij) popravim matematiko, dobim motor :kva2:
Roky Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Če čez 1o dni (11. junij) popravim matematiko, dobim motor :kva2: 30. strani že to govoriš :rolleyes:
GrCaR Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Dan, evo mene s šihta... kr vikend je :kva2:
Irencko Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Ei mene pa neki boli...tm spodi aveš, a se da na kšn pregled pridt :lol1: .) hm, niam še šole... še matura :whistle:
Noiser69 Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 30. strani že to govoriš :rolleyes: Pa še naslednih 30 bom
Roky Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 hm, niam še šole... še matura :whistle: Sej boš prakso tko nabirala :whistle: Pa še naslednih 30 bom Če te to rajca,potem kar .)
Irencko Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Sej boš prakso tko nabirala :whistle: sam res ejga :naughty: sam če zti kej zlomim jst ne odgovarjam :blush:
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Tomosa 125 škoda, kaka aprilia ti ne diši al kaj?? al pa raje xt če že mora bit 4 taktn :D
Irencko Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 zaj vem koga kličem, če ki zletim na cesti :D , pa bo treba kake roke naravnat...heheh ti kamot pokličeš sam nwm no... juf zadnč k smo mel nesrečo na ridah... mislm, so mi šle kr dlake pokonc, ma ne zarad druzga ampak zarad dela polcaju pa rešilcou... vse na izi, mislm... :headbang:
Noiser69 Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 škoda, kaka aprilia ti ne diši al kaj?? al pa raje xt če že mora bit 4 taktn :D Nisem pristaš 2t, xt-jka je pa mala pa ni tk športlih (beri temo tomos in xt) :D
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Nisem pristaš 2t, xt-jka je pa mala pa ni tk športlih (beri temo tomos in xt) :D no... sej vsak ma svoj okus, samo da bo služil namenu :D
Roky Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 sam res ejga :naughty: sam če zti kej zlomim jst ne odgovarjam :blush: Am...jest tm nimam kosti, samo gobastko tkivo, tko, da boš težko kej zlomila... :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se