JMatic Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 ej jest mam tu lanac :> :rolleyes: :rolleyes:
Andro90 Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 ej jest mam tu lanac :> :rolleyes: :rolleyes: zajebavam se no :whistle:
reesko Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Ah ke ni to zanga...on ma lanac pa lacoste torbico :P joke hehe :D ej jest mam tu lanac :> :rolleyes: :rolleyes: tud jst mam lanac :P "peder taše" :whistle: no ja
JMatic Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 zajebavam se no :whistle: vem vem :> ne upas ti mene zajebavat hahaha :> :whistle:
Andro90 Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 "peder taše" :whistle: :lol1: :lol1: :lol1:
Roky Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Pizda je napeta dirka :wacko: Dejmoooo Rossi drž ga :P
Stroj Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Pizda je napeta dirka :wacko: Dejmoooo Rossi drž SI ga :P :hmm: :hmm: :hmm:
_Fingi_ Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Pizda je napeta dirka :wacko: Dejmoooo Rossi drž ga :P Dej, nej pol en rezulatate tle gor napiše... men se nau dal gledat :whistle: :whistle: :whistle: Gremo Rossi :yea1: :yea1: :yea1:
vRider Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Neeeeeee Rossi :closedeyes: No ja... na koncu bo itak Stoner prvak! :OK:
reesko Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Neeeeeee Rossi :closedeyes:No ja... na koncu bo itak Stoner prvak! :OK: stoner nej crkne..al pedrosa al pa rossi ;)
vRider Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Rossi nima več za burek :rolleyes: Letos bo Stoner prvak!!! Ducati power! :evilgrin:
Stroj Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Rossi nima več za burek :rolleyes: Letos bo Stoner prvak!!! Ducati power! :evilgrin: Rossi--->ma za burek, Stoner--->nima za burek Ducati--->ma za burek, Yamaha--->nima za burek
vRider Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Rossi -> svoje že opravil Stoner -> čas da zamenja rossija :yes:
Roky Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Rossi -> svoje že opravilStoner -> čas da zamenja rossija :yes: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Stroj Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Rossi -> svoje že opravilStoner -> čas da zamenja rossija :yes: Hvala.....ker me spravljaš v smeh :yes:
reesko Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Rossi--->ma za burek, Stoner--->nima za burekDucati--->ma za burek, Yamaha--->nima za burek :worship:
Čamac Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 hahaahahahahaahaha fantje javljam se iz kolegovega kompa, v torek dobim nazaj svoj komp in se vam spet pridružim :D vidim da sem dosti zamudil, zdaj sem se ob prebiranju nasmejal kot najbrž še nikoli.... hahah fantje carji ste :kva2: pogrešam forum :cry: reesko si že prodal cagivo? aja pa po tolkem času pridem gor pa vidim da me je reesko že zamenjal pa ni več ČAMČI lover ampak DUHEC lover... ampak ker je duhec tut moj nisem jezen :P
Čamac Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 zdaj pa čao do torka potem pa bom spet cele dneve gor papa lupčki :winkiss:
Stroj Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 zdaj pa čao do torka potem pa bom spet cele dneve gor papa lupčki :winkiss: Brodar, radi te mamo :OK::OK:
Fric Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 mah kaj se to kregaste kdo ma za burek pa kdo ne kr u moto gpju itak ni slabih voznikov. Boli te kurac kdo zmaga sam da je zanimiva dirka :OK: :OK:
JMatic Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Brodar, radi te mamo :OK::OK: BRODAR ZA PREDSEDNIKA :>
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se