Roky Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 :worship: :worship: :worship: Zih se ti zdi,a :naughty:
irency Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Zih se ti zdi,a :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: čist preveč
Fall Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 eiiii irenca kdaj maš jutr šolo popoune an? :naughty: :naughty:
_Fingi_ Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Tud jest sm umru od smeha :lol1: :lol1: :lol1: Pingo hahahahaha taj dobra :OK: :OK: Fingi,pingec moj O:-) Tud jest sm se valov od smeha :kva2: Ja dej :blush: :blush: ups an :blush: Zih se ti zdi,a :naughty: In to kako :devil: :devil:
irency Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 eiiii irenca kdaj maš jutr šolo popoune an? :naughty: :naughty: Am ne jutr mam ful smotan od devetih do 16.15! .) zakaj?
_Fingi_ Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Am ne jutr mam ful smotan od devetih do 16.15! .) zakaj? A pa nebi šla raj spat, da neboš utrujena pa to... :ninja: :devil: :whistle:
Fall Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Am ne jutr mam ful smotan od devetih do 16.15! .) zakaj? sam prašam .)
k0ci Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 jao že spet na veliko nabijate :headbang: ....nč, k0ci se je odloču d bo za dns zaklenu kurnik, jutr ob ene poldne ko se zbudim pa vas spet spustim na pašo kokodakat in črve pobirat :kva1:
Fall Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 A pa nebi šla raj spat, da neboš utrujena pa to... :ninja: :devil: :whistle: joooj itq da nau :P :P
Roky Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 A pa nebi šla raj spat, da neboš utrujena pa to... :ninja: :devil: :whistle: sam res irency...Pejt spat, da gremo lahko tud ostali, čene smo preveč firbčni kaj si napisala :D
_Fingi_ Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 (popravljeno) jao že spet na veliko nabijate :headbang: ....nč, k0ci se je odloču d bo za dns zaklenu kurnik, jutr ob ene poldne ko se zbudim pa vas spet spustim na pašo kokodakat in črve pobirat :kva1: pa ne morš nm to narest nooo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: sej bomo pridni O:-) O:-) O:-) :grim :grim :grim sam res irency...Pejt spat, da gremo lahko tud ostali, čene smo preveč firbčni kaj si napisala :D jaaa, preveč skrbimo za svoje zdravje (smehjepolzdravja) :whistle: Popravljeno Junij 3, 2007. Popravil _Fingi_
Roky Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 jao že spet na veliko nabijate :headbang: ....nč, k0ci se je odloču d bo za dns zaklenu kurnik, jutr ob ene poldne ko se zbudim pa vas spet spustim na pašo kokodakat in črve pobirat :kva1: Itak se bomo počas spravl spat, tko da brezveze .)
irency Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 A pa nebi šla raj spat, da neboš utrujena pa to... :ninja: :devil: :whistle: jaja Fingi sej prov :P Ne sej grem res k se mi ne da bit več tuki gor nočko :winkiss: :winkiss: sam res irency...Pejt spat, da gremo lahko tud ostali, čene smo preveč firbčni kaj si napisala :D me skrbi ja
Fall Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 jaja Fingi sej prov :P Ne sej grem res k se mi ne da bit več tuki gor nočko :winkiss: :winkiss: me skrbi ja lpo spi :winkiss:
Roky Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Grem jest tud še mal pred TV pa počas spat...mejbi pridem še kej forum pogledat .) Nočko Fingi :winkiss:
Fall Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 js tud gre lpo se mejte papa :winkiss: .) .) .)
_Fingi_ Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Grem jest tud še mal pred TV pa počas spat...mejbi pridem še kej forum pogledat .) Nočko Fingi :winkiss: caucek, :004 jest grem tud mal...šola me jebe :headbang: js tud gre lpo se mejte papa :winkiss: .) .) .) lahko noč :004 :wub:
reesko Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 kere tale irency stiska :lol1: :lol1: :lol1: ženska jst res nevem a si glupa al se pa delaš?imbecil :D
GrCaR Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 kere tale irency stiska :lol1: :lol1: :lol1: ženska jst res nevem a si glupa al se pa delaš?imbecil :D si zrihtu?
_Fingi_ Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 kere tale irency stiska :lol1: :lol1: :lol1: ženska jst res nevem a si glupa al se pa delaš?imbecil :D jest,ti,tts, jutr@kje? :P :naughty:
reesko Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 si zrihtu? valda...pol sm šou probavat...gre k burja...sam ni to še to..bomo preverl še motorček če odpre do konca...in če bo zrihtan bom jernejčija za šalo pojedu :D :evilgrin: jest,ti,tts, jutr@kje? :P :naughty: jst, ti, moj kolega nevem kje...jutr je reku da me pele do tebe.. :P
_Fingi_ Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 valda...pol sm šou probavat...gre k burja...sam ni to še to..bomo preverl še motorček če odpre do konca...in če bo zrihtan bom jernejčija za šalo pojedu :D :evilgrin: jst, ti, moj kolega nevem kje...jutr je reku da me pele do tebe.. :P hehe, uredu, mal prej poklič an... da prštimam zadevce :whistle:
reesko Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 hehe, uredu, mal prej poklič an... da prštimam zadevce :whistle: bom :naughty:
k0ci Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 o poglej pa so me resno vzeli :lol1: :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se