reesko Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 o poglej pa so me resno vzeli :lol1: :kva2: usi so šli spat :D ne upaš ti zdej z mano nabijat :naughty:
reesko Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 pa ne na forumu...v ritko mislm :naughty:
Roky Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 usi so šli spat :Dne upaš ti zdej z mano nabijat :naughty: O kdoj na forumu :P Mah nč...gremo zj počas v postlo..Nočko vsem :winkiss:
irency Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 (popravljeno) kere tale irency stiska :lol1: :lol1: :lol1: ženska jst res nevem a si glupa al se pa delaš?imbecil :D a maš ti kkšne probleme? :naughty: pa dobro jutro :winkiss: Popravljeno Junij 4, 2007. Popravil irency
reesko Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 a maš ti kkšne probleme? :naughty: pa dobro jutro :winkiss: velike...in to z mrčesom :naughty:
JMatic Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 wiiii 5rca na servisu pri Carmanu, je reku da bo ze ju3 :> zakon :worship: :worship: :worship:
Ven0m Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Dobr dan!!! Kwa je zj?? Ste me kj pogrešal? :winkiss: Sm meu mau težav z netom... :headbang:
Gixxer Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 folk jaz sem ju3 v LJ, tak da ce je komu, se lahko zmenimo za kaki drink tam po 14h :)
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 aha jaja sj to ne :slap: faq kašna sm jst an :BUA: kdo si pa ti, se nič ne znaš predstavit...ti ti :D
JMatic Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 am a bi mi lahko kdo zrihtu une ...ammm......lulcke:> za na tacke..tm k mas noge gor :> joj kok se je to cudn slisal hahaha lulcke za tm k mas noge gor hahaha :naughty: :naughty: :naughty: am tiste s ketimi po tleh rajsas
Fall Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 kdo si pa ti, se nič ne znaš predstavit...ti ti :D ja em jst sm pa anja me veseli ja .)
NejcZ Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Js sm pa Nejc :lol1: On pa tud zgleda.. :huh:
C4V4L13R Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 am a bi mi lahko kdo zrihtu une ...ammm......lulcke:> za na tacke..tm k mas noge gor :> joj kok se je to cudn slisal hahaha lulcke za tm k mas noge gor hahaha :naughty: :naughty: :naughty: am tiste s ketimi po tleh rajsas tud js sprašujem za te tačke...pa ni odgovora :doze: ja em jst sm pa anja me veseli ja .) sj lahko tud kj več poveš ja...ne grizemo :D
Stroj Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 velike...in to z mrčesom :naughty: Z velikim mrčesom :grim :naughty:
Noiser69 Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Šibam js na predavanja za prvo pomoč .... papa :winkiss:
irency Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 (popravljeno) velike...in to z mrčesom :naughty: vrjamm ja :evilgrin: vsi vemo kam gre mrčes;)hec hec reesko Dobr dan!!! Kwa je zj?? Ste me kj pogrešal? :winkiss: Sm meu mau težav z netom... :headbang: kje si ti baraba ti je povedu fotr da te je en model klicu v petk zvečer Popravljeno Junij 4, 2007. Popravil irency
kukec1 Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 jaz sem pa dans bil v lj... pa sem j3rn3ja, vidu na tromostovju, sam zgleda da čez črn vezir bolj slabo vidi.. sem ti mahal k norc.....drugač pa pravte da ni raket v lj? dans smo se nagledali za 1 mesec naprej pa za nazaj...pa presmejali tut.... smo šli v mcdonalds pa nam postreže ena sa juga....in sem umiral od smeha tak, da mi je poln pladn z roke pado, ko je rekla naslednjemu "dobar dan, kaj boste pojedli?" :lol1: (sam v njihovem naglasu)..
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Js sm pa Nejc :lol1: On pa tud zgleda.. :huh: ne jaz sem pa nejkooooooooo.... hehe, sej ne :D jaz sem pa dans bil v lj... pa sem j3rn3ja, vidu na tromostovju, sam zgleda da čez črn vezir bolj slabo vidi.. sem ti mahal k norc.....drugač pa pravte da ni raket v lj? dans smo se nagledali za 1 mesec naprej pa za nazaj...pa presmejali tut....smo šli v mcdonalds pa nam postreže ena sa juga....in sem umiral od smeha tak, da mi je poln pladn z roke pado, ko je rekla naslednjemu "dobar dan, kaj boste pojedli?" :lol1: (sam v njihovem naglasu).. to jaz že celi cajt pravim, da so ljubljančanke najboljše pičke v slo, oni pa ne znajo tega cenit :D
JMatic Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 ja em jst sm pa anja me veseli ja .) zivjo anja :winkiss: :winkiss: :whistle: is kje pa si ? just making small talk :> aja kam gremo cez vikend :?
JMatic Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 aja jest bi rabu ene dve motosvet nalepke. ma kdo ?
JMatic Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 tud js sprašujem za te tačke...pa ni odgovora :doze: hehe, to bi se nakjbrz dal na dtruznco narest ne ? ka pa material ?
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 aja jest bi rabu ene dve motosvet nalepke. ma kdo ? jaz bi tui rabo :D
JMatic Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 hehe, to bi se nakjbrz dal na dtruznco narest ne ? ka pa material ? hehe se popravek:> to bi se najbrz dal tut na struznco naret ne? :>
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se