_Fingi_ Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Škoda k sm pozabu na motor, čene bi se še kam zapeljala :) Noja pa v soboto kej, če bo le lepo vreme,kajti za ta tedn bolj slabo kaže :(Sva se s Fiftyjam že zmenila, da ko gremo na Zbilje kofetkat, da ga pokličem in se dobimo na OMWju al pa kar direkt na Zbiljah .) Jap, zgleda da bo tale tedn bl v kur*** vreme... Zdej bi lohka dau motor preštrihat, pa ni keša še :headbang: :headbang: No supr,počas se bomo pa usi spoznal :naughty: :naughty:
Schmid87 Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Škoda k sm pozabu na motor, čene bi se še kam zapeljala :) Noja pa v soboto kej, če bo le lepo vreme,kajti za ta tedn bolj slabo kaže :(Sva se s Fiftyjam že zmenila, da ko gremo na Zbilje kofetkat, da ga pokličem in se dobimo na OMWju al pa kar direkt na Zbiljah .) yap, tko da se bomo vidl.. pa spoznal :P mugoče se bomo spoznal celo bolje kot si mislimo :whistle: hahah.. mal heca more bit :D
Roky Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 (popravljeno) yap, tko da se bomo vidl.. pa spoznal :P mugoče se bomo spoznal celo bolje kot si mislimo :whistle: hahah.. mal heca more bit :D Tis že NŠ :OK: :OK: :naughty: :worship: Popravljeno Junij 4, 2007. Popravil Roky
Schmid87 Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 hahaha :D ja kva pa.. tko more bit :D
_Fingi_ Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 hahaha :D ja kva pa.. tko more bit :D :yea1: :yea1: :worship: :worship: šotorvabi :devil: :devil: :kva2: Ah, lahko noč pikci :004 :004 :004 :004 :004 :004 (dons moja ne bere, vs lohka pokušujem :blush: :wub: )
Schmid87 Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 js grem pa pred TV poj pa spat.. poj pa šiht :D noč
Roky Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Tud jest grem spat...Nočko vsem :004 :004 :004
_Fingi_ Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Fuck, zaspau na prve dve ure :headbang: :headbang:
JMatic Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Škoda cajta, res je, da je na stružnci dost lepš...sam morš pa že kr fajn obvladat, da to nardiš.Čene pa na Iskr pros kšnga prfoxa, da ti jo na CNCju oblikuje,mi smo dons pr praxi sošolcu bajk popravlal :krneki: Sam boš mogu pa v šolo pridt :D :D jauuuu :> Zbilje...no...dve vasi stran :whistle: :rolleyes: šola ns jebe, šola :whistle: :whistle: Gremo kdaj skupej na zbile, na kšno pjačko, da se spoznamo? me 2 :krneki: :krneki: pa oblubm da se bom sam prpelu :>
Ven0m Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Škoda k sm pozabu na motor, čene bi se še kam zapeljala :) Noja pa v soboto kej, če bo le lepo vreme,kajti za ta tedn bolj slabo kaže :(Sva se s Fiftyjam že zmenila, da ko gremo na Zbilje kofetkat, da ga pokličem in se dobimo na OMWju al pa kar direkt na Zbiljah .) Roky do kje si pršu z pink knjižco??? :D Tis že NŠ :OK: :OK: :naughty: :worship: :naughty: :naughty:
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 folk eno oslugo bi rabo :) ma do kaj napisanega o detektorjih kovin?? če ma do kaj al pa da ve ki je plz povejte :D tnx :winkiss:
Ven0m Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 folk eno oslugo bi rabo :) ma do kaj napisanega o detektorjih kovin?? če ma do kaj al pa da ve ki je plz povejte :D tnx :winkiss: Kwa boš zlato isku???
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Kwa boš zlato isku??? ma ne :D za sql rabim...pa ni nikjer nič pm
Noiser69 Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Picim js spet na predavanja za prvo pomoč, dans mam prakso (bom lutko piho) :D hehe papa
_Fingi_ Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 jauuuu :>me 2 :krneki: :krneki: pa oblubm da se bom sam prpelu :> :yea1: :yea1: :yea1: Picim js spet na predavanja za prvo pomoč, dans mam prakso (bom lutko piho) :D hehepapa fajn jo napumpej :whistle: :whistle:
Fall Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Fuck, zaspau na prve dve ure :headbang: :headbang: pa res sm te zbudla c-c-c :whistle: :whistle: :whistle:
JMatic Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 ehj kwa pa je to zdj ? ze skor eno uro ni nben nc reku :> :whistle: :worship: :worship: :worship:
k0ci Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 kar sem gledal filmčke, mi je do zdaj najjača 250ka honda cbr 250 :kva2: je 4T, 4 cilindri, vrti se nad 19k rpm, DOHC mašina, 16V ter 45KM, kaj še rabiš :kva2: zvok pa res kot formula :worship: MOBILE.DE filmčki so pa na youtube ....zok, dokler nisem videl filmčkov nisem vedel zakaj jo tko omenjaš, zdaj pa vem....
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 kar sem gledal filmčke, mi je do zdaj najjača 250ka honda cbr 250 :kva2: je 4T, 4 cilindri, vrti se nad 19k rpm, DOHC mašina, 16V ter 45KM, kaj še rabiš :kva2: zvok pa res kot formula :worship: MOBILE.DE filmčki so pa na youtube ....zok, dokler nisem videl filmčkov nisem vedel zakaj jo tko omenjaš, zdaj pa vem.... že res, ampak kaj ko je grda ko hudič... te barve značilne za japonske motore pod letnikom 98, mi res grejo na bruhanje :D
C4V4L13R Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 (popravljeno) yamaha rd500 v2 2-stroke :devil: popravek...gre za v4, v2 je 350ccm, to ma šele zvok k formula :worship: drugač pa nsr 125 je še kr lepa...sej so tle teme od nsr 250 in cbr 250, pa so tud hude slike not...mal za pogledat, drgač pa se tud en a nsr 250 zdej prodaja v sloveniji :naughty: Popravljeno Junij 5, 2007. Popravil C4V4L13R
FlamE#7 Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 lejte dega divjaka kaj mu naredi pri speljevanju :worship: :lol1: :lol1:
Fric Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 hehe mhr 80 power :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: sam spejlevat pa tudi nezna
C4V4L13R Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 flejm...nimaš ti 80cc? :devil: :whistle: :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se