Ven0m Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 superca :wub: pršpari se še mal zame :naughty:
Roky Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 pršpari se še mal zame :naughty: a ti bi tud a :naughty: lpo d ti paše, je človk hit zadovoln :winkiss: pa smo vsi veseli :whistle: :winkiss: :worship:
Irencko Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 ritke moje... grem jst spat :whistle: nočka :winkiss:
Ven0m Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 a ti bi tud a :naughty: :winkiss: :worship: boš vidu u medvodah... :winkiss: ritke moje... grem jst spat :whistle: nočka :winkiss: nooooččč., pa sladko sanjej... :winkiss:
Irencko Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 nooooččč., pa sladko sanjej... :winkiss: enako :winkiss: vsi skp :winkiss: se ga jut slišmo :yea1:
Roky Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 boš vidu u medvodah... :winkiss: A resno prideš? :evilgrin: prid s šotorom, da ga bomo mau sral :D Nočko Irencko :winkiss:
Ven0m Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 A resno prideš? :evilgrin: prid s šotorom, da ga bomo mau sral :D Nočko Irencko :winkiss: ja valda da pridem...a bom lahk pr teb u šotoru?? :naughty:
Ven0m Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 kva sm js spet kj zamudu? :D ma nč dost...
Roky Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 ja valda da pridem...a bom lahk pr teb u šotoru?? :naughty: Težk :( k jest sm se k Fingiju ušvercov on ma pa šotor za dva in se bova že tko stiskala :whistle:
Ven0m Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Težk :( k jest sm se k Fingiju ušvercov on ma pa šotor za dva in se bova že tko stiskala :whistle: sj se bomo pa še bl stislni...al pa jz prnesem šotor za 3 :naughty:
Roky Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 sj se bomo pa še bl stislni...al pa jz prnesem šotor za 3 :naughty: Prnes šotor za tri, ker se bo sigurno kdo najdu, ki nebo imel kje spat pa boš mel družbo.Ti bom pa pršparov plac zravn najinga šotora, da bo smeha polna vreča .)
Ven0m Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Prnes šotor za tri, ker se bo sigurno kdo najdu, ki nebo imel kje spat pa boš mel družbo.Ti bom pa pršparov plac zravn najinga šotora, da bo smeha polna vreča .) Hehehe...sj si bom jz prpelu kero za spat pr men :whistle:
Roky Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Hehehe...sj si bom jz prpelu kero za spat pr men :whistle: Še bolš :OK: :OK:
Ven0m Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Še bolš :OK: :OK: :yes: Nč pikci grem jz spat k me rahlo grlo zajebava pa to...pa je bolš zame da se vsaj naspim... Nooočččkkkoooo mwamwamwamwamwa! :wub:
Roky Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 :yes: Nč pikci grem jz spat k me rahlo grlo zajebava pa to...pa je bolš zame da se vsaj naspim... Nooočččkkkoooo mwamwamwamwamwa! :wub: Tud jest odhajam...Nočko vsem :winkiss:
_Fingi_ Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Jutro pikci & ritke :004 :whistle: :whistle: Dobr spal? Ven0m, kaj če bi reeskota al pa nejkota povabu h seb v šotor da ti nav dolgčas :devil: :devil:
Ven0m Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 (popravljeno) Jutro pikci & ritke :004 :whistle: :whistle: Dobr spal? Ven0m, kaj če bi reeskota al pa nejkota povabu h seb v šotor da ti nav dolgčas :devil: :devil: Jutroo!!! :winkiss: Kok sm spal pa ne vem k se ne spomnm :D Sam res Risko, Nejko?? Prideta :naughty: Popravljeno Junij 6, 2007. Popravil Ven0m
Roky Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Jutrooooooooo :yawn: :004 držte pesti, da dons EEK pišem pozitivno :whistle:
JMatic Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 http://www.avto .net/2004/osebna/oglas.asp?id=1477796 hahahhaa ja, drzte tut zame pesti...mam izpit na faxu ob 13.00 Jutrooooooooo :yawn: :004 držte pesti, da dons EEK pišem pozitivno :whistle: definitivno
Ven0m Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 (popravljeno) Jutrooooooooo :yawn: :004 držte pesti, da dons EEK pišem pozitivno :whistle: http://www.avto .net/2004/osebna/oglas.asp?id=1477796 hahahhaa ja, drzte tut zame pesti...mam izpit na faxu ob 13.00 definitivno Držim!! Vso srečo! :winkiss: kwa če bi si enga klubskega yugiča kupl?? Za po drva u gozd pa to... Popravljeno Junij 6, 2007. Popravil Ven0m
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Ma dej vm ni čist vse jasn!!!Kr nekii govorite pa vidl smo se enkrat in to je blo to pa se delate kokr da se poznamo že ceu lajf ma dej mal se umirte najprej spoznejte folk pol pa govorte!!Po čem sklepaš da sm samovšečna nimam bit za kej!Ampak važn da neki prbiješ ...tudi jaz to pravim, na tvojem mestu bi se zaprl v karanteno in do nadaljnega ne bi šou ven :D Men se tut ne da več, v živo je pa vse drugač!!Ok lahko noč ne želi si mene srečat v živo :D
Ven0m Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 ...tudi jaz to pravim, na tvojem mestu bi se zaprl v karanteno in do nadaljnega ne bi šou ven :D ne želi si mene srečat v živo :D Nejko prideš u medvode?? Bosta ti pa risko pr men spala u šotoru?? :naughty:
_Fingi_ Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Evo, ta nova CBRka 125 pred iskro... jo ma mogoče kdo s tuki :naughty: :naughty:
Kleemen Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 wohoho kok ste že napisali odkar me ni blo tuki :eek: kr več kot 200 strani :kva2: kdaj bo 2000 :D Lepa cbrka
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se