irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 nism jst frej! tko da odpadeš! za zmeri :wacko: oo a ma grčar punco :naughty: :naughty: dej povej kero :evilgrin:
Fall Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 s kom grem pol??rad bi si rezerwirala čimprej! :unsure: ei jst razmišlam kuko bi pol nekak pršla nazaj pa moj bajk me nikol ne zapusti an tko da se used na kulo pa gremo :winkiss:
GrCaR Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 oo a ma grčar punco :naughty: :naughty: dej povej kero :evilgrin: Ena lepotica :wub:
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Ena lepotica :wub: spet kr neki nabijaš :lol:
GrCaR Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 spet kr neki nabijaš :lol: shrek, ugasn se!
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) shrek, ugasn se! ej grčy pa ne da tole letii name ? Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil irency
GrCaR Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ej grčy pa ne da tole letii name ? če si se prepoznala v tej besedi, ti ne morm pomagat!
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ej grčy pa ne da tole letii name ? ja na koga druzga bi pa še lahko, če je tebe citirov :headbang: :headbang:
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) ja na koga druzga bi pa še lahko, če je tebe citirov :headbang: :headbang: fingii pa luby moj kaj bi ti spet rad! dobiiš enga weeeelllkeeeega lubyja :winkiss: Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil irency
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 fingii pa luby moj kaj bi ti spet rad! dobiiš enga weeeelllkeeeega lubyja :winkiss: kaj ti resno hočeš da skočm z delovskega :blink:
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) če si se prepoznala v tej besedi, ti ne morm pomagat! grčy zakaj sii tak do mene sej ti nč nočm! sej smo prjatlii a nii tko :blush: kaj ti resno hočeš da skočm z delovskega :blink: zakaj bi pa z delawskega skoču :blush: :blush: sej te mam rada ! Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil irency
Fall Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 kaj ti resno hočeš da skočm z delovskega :blink: a dj pol raj z savskega spodi pa teče drava :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: hec
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) grčy zakaj sii tak do mene sej ti nč nočm! sej smo prjatlii a nii tko :blush:zakaj bi pa z delawskega skoču :blush: :blush: sej te mam rada ! sej zato... a dj pol raj z savskega spodi pa teče drava :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: hec sej vem, ti bi se me itaq čimprej rada znebila :trance_33_sleep: Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil _Fingi_
GrCaR Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 kaj ti resno hočeš da skočm z delovskega :blink: fingi, mi smo s tabo :unsure: grčy zakaj sii tak do mene sej ti nč nočm! sej smo prjatlii a nii tko :blush:zakaj bi pa z delawskega skoču :blush: :blush: sej te mam rada ! dej umer se ti, k si že men dopizdila!!! sploh ne omenji več mene in mojga priimka, imena... pozab da obstajam! :angry:
Fall Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 zakaj bi pa z delawskega skoču :blush: :blush: sej te mam rada ! a lah sam prašam kuko maš lah ti kr use rada a maš mal preveč simpatij? :unsure:
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 a lah sam prašam kuko maš lah ti kr use rada a maš mal preveč simpatij? :unsure: nene, sam tiste k majo motorje :headbang: :headbang: :headbang:
Fall Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 sej vem, ti bi se me itaq čimprej rada znebila :trance_33_sleep: to ni res ane č pa tko mislš pa ne vem :blink: :blink:
JMatic Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 fingi, mi smo s tabo :unsure: do konca in naprej !!! :whistle: :alien1:
Fall Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 nene, sam tiste k majo motorje :headbang: :headbang: :headbang: irena sam neki ti bom pač rekla nč zamert sam a ni tko da se tle na forumu mal preveč ponujaš usakmu č iščš tipa bv da ga te bo že enkat en najdu pa to se bo zgodil tko ne namenoma an :winkiss: :winkiss:
minca Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) kok smo dons eni pametni :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: govorite eno...delate pa drugo.... :SS :SS :SS :SS Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil minca
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 dej umer se ti, k si že men dopizdila!!! sploh ne omenji več mene in mojga priimka, imena... pozab da obstajam! :angry: grčy sej jst tii nč nočem upam da tole veš! sm pač sam prjatlcaa če pa prideš kj do zbiil pa poklič da gremo kj spit :winkiss: pridta z punco enkrat okolii da se spoznamo :blush: kok smo dons eni pametni :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: govorite eno...delate pa drugo.... :SS :SS :SS :SS ja mica kaj čeeš ! takii so pač otroc :)
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 irena sam neki ti bom pač rekla nč zamert sam a ni tko da se tle na forumu mal preveč ponujaš usakmu č iščš tipa bv da ga te bo že enkat en najdu pa to se bo zgodil tko ne namenoma an :winkiss: :winkiss: sej ga ne iščemm! lohkaa bi ww zadnjem tednu ene 3 mmela sam tok :)
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 kok smo dons eni pametni :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: govorite eno...delate pa drugo.... :SS :SS :SS :SS ja, dons je tak vreme, da se pove tisto kar se misle... kdo pa dela eno pa govori drugo? :rolleyes: grčy sej jst tii nč nočem upam da tole veš! sm pač sam prjatlcaa če pa prideš kj do zbiil pa poklič da gremo kj spit :winkiss: pridta z punco enkrat okolii da se spoznamo :blush:ja mica kaj čeeš ! takii so pač otroc :) dej, a lohka nehaš s takimi forami...edin otrok k je tle si ti...
Fall Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 kok smo dons eni pametni :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: govorite eno...delate pa drugo.... :SS :SS :SS :SS tole je zih name letel an
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 sej ga ne iščemm! lohkaa bi ww zadnjem tednu ene 3 mmela sam tok :) kaj, a tiče po obrazu? :whistle: :headbang: ti si res jebačica... a si jih šla iskt v Sončk-a :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se