JMatic Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Evo, dans sm ga dobo: TOMOS SM 125 F, AKRAPOVIČ :D :D :D :OK: :OK: :OK:Motor je res dober, fajn vlek(glih za mene ko sm vlek 190cm), noro :D :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: cestitke
GrCaR Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Evo, dans sm ga dobo: TOMOS SM 125 F, AKRAPOVIČ :D :D :D :OK: :OK: :OK:Motor je res dober, fajn vlek(glih za mene ko sm vlek 190cm), noro :D Čestitam :OK: velik varnih kilometrov ti želim :)
NejcZ Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Super, ne preveč gasa tišat :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Evo, dans sm ga dobo: TOMOS SM 125 F, AKRAPOVIČ :D :D :D :OK: :OK: :OK:Motor je res dober, fajn vlek(glih za mene ko sm vlek 190cm), noro :D Welcome to the club :naughty: Pa srečno! :yea1:
JMatic Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 a gre kdo mogoce v vbliznji prihodnosti u louisa ? ker u slo niswem najdu nic tazga...niti nisem iskat, ce sem posten :> http://www.louis.de/_10f1722fed5b983213e0a...tnr_gr=10034850 da bi mi tole prnesu? al pa ce kdo kje bi to lahko pri nas nabavu za podobno ceno? :whistle:
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 a gre kdo mogoce v vbliznji prihodnosti u louisa ? ker u slo niswem najdu nic tazga...niti nisem iskat, ce sem posten :> http://www.louis.de/_10f1722fed5b983213e0a...tnr_gr=10034850 da bi mi tole prnesu? al pa ce kdo kje bi to lahko pri nas nabavu za podobno ceno? :whistle: tole so meli baje kak mesec nazaj v intersparih po sloveniji :) sm šo gledat v pondelek če še majo kaj pa niso meli niti ene več :S prišla pa je 2€ al kolk verdinek ma tako uro na hodni :) oz podobno
JeRn3j Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Čestitke za pridobljen motor... sedaj pa srečno in varno vozi :OK: :OK: :OK: :OK: Super, ne preveč gasa tišat :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ja da novš ppoletu :lol1:
JMatic Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 tole so meli baje kak mesec nazaj v intersparih po sloveniji :)sm šo gledat v pondelek če še majo kaj pa niso meli niti ene več :S prišla pa je 2€ al kolk verdinek ma tako uro na hodni :) oz podobno hm thx, skoda :>
_ales_ Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 a gre kdo mogoce v vbliznji prihodnosti u louisa ? ker u slo niswem najdu nic tazga...niti nisem iskat, ce sem posten :> http://www.louis.de/_10f1722fed5b983213e0a...tnr_gr=10034850 da bi mi tole prnesu? al pa ce kdo kje bi to lahko pri nas nabavu za podobno ceno? :whistle: js ti mojo prodam nikoli rabljeno staro 14 dni. imaš uro, sekundno štoparico, datum, budilko ki sicer nevem čemu služi... prodam pa zato ker sem pogruntu da nea rabim pa tut neznam je naštelat... uglavnm ne da se mi ubadat z njo, pa nemška navodila brat... če češ ti samo povej
_ales_ Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Evo, dans sm ga dobo: TOMOS SM 125 F, AKRAPOVIČ :D :D :D :OK: :OK: :OK:Motor je res dober, fajn vlek(glih za mene ko sm vlek 190cm), noro :D toooo, velik varnih pa lepih km, zj pa pamet v roke pa cesto pod gume!!! :OK:
JMatic Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 js ti mojo prodam nikoli rabljeno staro 14 dni. imaš uro, sekundno štoparico, datum, budilko ki sicer nevem čemu služi... prodam pa zato ker sem pogruntu da nea rabim pa tut neznam je naštelat... uglavnm ne da se mi ubadat z njo, pa nemška navodila brat... če češ ti samo povej kewl, za kok jo pa das ?
_ales_ Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 kewl, za kok jo pa das ? 6€ + pir v medvodah na motozboru če prideš
JMatic Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 6€ + pir v medvodah na motozboru če prideš prodano:> a se zmenva da se pol u medvodah najdeva? al pa ce se kj furas okol kokrce povej:> ker jest se ne upam lih po kranju letat :> nitablcepress :>
Roky Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Abnormaln čestitke .) velik varnih km :OK:
_ales_ Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 prodano:> a se zmenva da se pol u medvodah najdeva? al pa ce se kj furas okol kokrce povej:> ker jest se ne upam lih po kranju letat :> nitablcepress :> ja js sm drugač vsak dan v kranu k sošolce furam...
JMatic Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 ja js sm drugač vsak dan v kranu k sošolce furam... hm kdaj pa si pol frej? ker jest sm ju3 cel dan frej, razn od treh dalje (tam nekje do 19h) sm na stadionu. drgac pa da se ne bova lovila BV, lahko u medvodah. sam dj mi magar telefonsko na PM, pa te rufnem, ko bom tam ok?
_ales_ Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 hm kdaj pa si pol frej? ker jest sm ju3 cel dan frej, razn od treh dalje (tam nekje do 19h) sm na stadionu. drgac pa da se ne bova lovila BV, lahko u medvodah. sam dj mi magar telefonsko na PM, pa te rufnem, ko bom tam ok? je v mojem profilu...
Noiser69 Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Še 1x hvala za čestitke ... zdej bom tk mogu do konc julija počakat da bom naredo izpit :D
Čamac Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 eh nič nea čakaj boli te kurac za toti en mesec... drugač pa čestitke še z moje strani :OK:
verdinek Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 tole so meli baje kak mesec nazaj v intersparih po sloveniji :)sm šo gledat v pondelek če še majo kaj pa niso meli niti ene več :S prišla pa je 2€ al kolk verdinek ma tako uro na hodni :) oz podobno ja res je... jas mam tako uro na hondi :naughty: pa kolk sem si jo zdaj ogledal je čisto ista kot tota iz louisa, cena pa mislim da je za kake 3€ cmanjša. kupo sem jo pa v interšparu v evroparku, tako ko majo ono opremo za avte pa to sraje :)
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 ja res je... jas mam tako uro na hondi :naughty: pa kolk sem si jo zdaj ogledal je čisto ista kot tota iz louisa, cena pa mislim da je za kake 3€ cmanjša. kupo sem jo pa v interšparu v evroparku, tako ko majo ono opremo za avte pa to sraje :) js sm gledal v pondelek za ure pa nism najdo pm :) PESHY BOY če je nebo mitofreak kupo bi jo js mel :D :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se