k0ci Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 seveda, če bo vse tako kot smo si zamislili. v bistvu kot en piknik na progi ja pa jst bi itq z avtom dol pršu d bi kej prpelu (kakšno pijačo pa žar pa to,... ) sam na prikolici bi bla zverina :devil:
_ales_ Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 (popravljeno) Ven0m je fasov 500€ kazni k so policaji pršli z avtom pa so mel šipo odprot on sej pa zadru "evo jih smrkce" :D ma nič ne bo dobiu, lah mu ga sam potegnejo! 1.svoboda govora 2. kaj pa če je on to rekel kolegom 3.ko bo un naduvan pizdun polciski na postajo prnesu zapisnik bojo pomoje pocrkal od smeha... Popravljeno Junij 17, 2007. Popravil PESHY BOY
Roky Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 ma nič ne bo dobiu, lah mu ga sam potegnejo! 1.svoboda govora 2. kaj pa če je on to rekel kolegom 3.ko bo un naduvan pizdun polciski na postajo prnesu zapisnik bojo pomoje pocrkal od smeha... Hehe,sam policaj je ven0ma prašov kdo je smrkc pa je ven0m reku "TI" :D ma nč,grem jest eno odspat, da se dokonca streznem :D
Schmid87 Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Hehe,sam policaj je ven0ma prašov kdo je smrkc pa je ven0m reku "TI" :D ahahhah ne me smejat :D
Jerry_exc Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 za to se pa splača dat 500€ :grupni: car :worship:
Ven0m Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 (popravljeno) Žiwijo mucki...sm pršu dam z cerknšlimi krokarji, umes smo rešil vse stare zamere in se ga skor ponovno ulil :D poj sam dobr da me ni blo :whistle: k sm u petk delov cist isto sam mal bl na deleč :whistle: P**** so kr strošk teli sm**ci Hehe jz naum tiho pa če mi serje u usta... :whistle: a ti to resno :? jao jao Venom, ti nisi normaln :slap: :D e bogi venom :D ma pritoži se naj al pa kaj sj še ni polnoletn ne ?? al :D Tako je!! ma nič ne bo dobiu, lah mu ga sam potegnejo! 1.svoboda govora 2. kaj pa če je on to rekel kolegom 3.ko bo un naduvan pizdun polciski na postajo prnesu zapisnik bojo pomoje pocrkal od smeha... Tut tako je!! Sj sm mu povedu če za 500€ dobim tut blowjob od njega...da neb bil pijan bi ga tak prtegnu preklet usranc... Popravljeno Junij 17, 2007. Popravil Ven0m
_Fingi_ Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 No se še jest javm, mal z zamudo :whistle: :whistle: sej smo se mel kr fletno...sploh ponoč :whistle: :whistle: Ven0m, ti si pa itaq car :worship: :worship:
Ven0m Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 No se še jest javm, mal z zamudo :whistle: :whistle: sej smo se mel kr fletno...sploh ponoč :whistle: :whistle: Ven0m, ti si pa itaq car :worship: :worship: haha stari, sam Roky se je mel pomoje najbl fletn!! :naughty: Kwa me nek rit peče... :whistle:
Jerry_exc Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 haha stari, sam Roky se je mel pomoje najbl fletn!! :naughty: Kwa me nek rit peče... :whistle: hm... čakej čakej... roky se je mel najbl fletn?... hm... a to pomen...... Fingi a si ti mogu spat zunej :naughty:
Ven0m Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 hm... čakej čakej... roky se je mel najbl fletn?... hm... a to pomen...... Fingi a si ti mogu spat zunej :naughty: hehe tko nekak ja fingi je mogu drugam...sam Roky je pa belu... :whistle:
Jerry_exc Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 hehe tko nekak ja fingi je mogu drugam...sam Roky je pa belu... :whistle: sam sej bistvu nebi blo treba da ga zjagata. sam na drugo stran šotora bi šu :lol1:
Fall Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 (popravljeno) No se še jest javm, mal z zamudo :whistle: :whistle: sej smo se mel kr fletno...sploh ponoč :whistle: :whistle: Ven0m, ti si pa itaq car :worship: :worship: sploh ni blo fletno :winkiss: Popravljeno Junij 17, 2007. Popravil Fall
Irencko Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 hey ritke :winkiss: jst sm se tut prguncala domu, hehe fajn j blu, in lpo vs je blo videt :whistle: :worship: :winkiss: :worship:
_Fingi_ Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Evo še par mojih slikc :rolleyes:
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 (popravljeno) hahahahahahah gay edition hahahahahahahahaha care reesko ... ja drugač pa vijim da ste se fajn meli, upam da se vam čimprej spet pridružimo štajerci na kaki vrei čagi Popravljeno Junij 17, 2007. Popravil _Nejko_
Čamac Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 hahahaha s to nalepko pa si res zmagal reesko :worship: evo tak morem jaz tablico naredit zadaj ko ma grčar to je najlepše brez vsakršnega okvira pa malo kot pojačat... tut frk ma tak to je najlepše ja :)
Ven0m Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Čis fajn je blo...sam zdj me pa tak nek glava začela bolt!!!
JMatic Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Čis fajn je blo...sam zdj me pa tak nek glava začela bolt!!! najbrz od kazni... nism lih vsega brau...a bos probnal kako skenslat? ker pac nisi 18 in ker je res BV kazen ?
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 hahahahaha čamči glej tooo, tvoje srečne številke :lol1:
JMatic Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Hmm.. :unsure: :evilgrin: :worship: :worship:
_Fingi_ Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Hmm.. :unsure: hudooo :devil: :devil: :devil: :devil:
Ven0m Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 najbrz od kazni... nism lih vsega brau...a bos probnal kako skenslat? ker pac nisi 18 in ker je res BV kazen ? Itak da bom! Če bom dobu kj, bom sam napisu pritožbo pa to...pa bomo vidl pol kaj bo! :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se