_N3jC_ Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 master :alien1: u živo še bolš zgleda :evilgrin: :evilgrin: Ja kdo je pa sliku :evilgrin: :evilgrin: Aja pa grčar če nebi ti to tok resno uzeu te nebi nuben jebu :winkiss: ker če bi tko mojo pičko bi se mi jebla ker bi vedu da je to sam fora, pa itaq jim ona nebi verjela če pa tvoja use verjame pa ne morm pomagat :headbang: pa pol k si še take otročje izjavlu o ugrizih tvojga psa smo pa skor dol padl...ne morš tko govort pr 20ih :whistle: :whistle:
Roky Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 zdj vs bom ene par dodou v MSN :rolleyes: če lahko :rolleyes: al bo treba kšne protiusluge narest? govorim tistim k smo bli dons skp :D Ti kr ti kr .)
GrCaR Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Ja kdo je pa sliku :evilgrin: :evilgrin: Aja pa grčar če nebi ti to tok resno uzeu te nebi nuben jebu :winkiss: ker če bi tko mojo pičko bi se mi jebla ker bi vedu da je to sam fora, pa itaq jim ona nebi verjela če pa tvoja use verjame pa ne morm pomagat :headbang: pa pol k si še take otročje izjavlu o ugrizih tvojga psa smo pa skor dol padl...ne morš tko govort pr 20ih :whistle: :whistle: lej, če bi šlo sam zame, bi se mi jebal, tko k gre pa še za nekoga, k mi res velik pomen, pa ne bom čist tih pa požru usega. sej moja tut ne vrjame, ker mi zaupa, sam men je glupo, da ji kr en folk teži po msnju, pa tko. Ja, pač učas mam otročje, sam vi mate pa otročje skor vedno. str sm pa 19 pa pou, če te že lih zanima. dost o men
Schmid87 Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Ti kr :yea1: am, aja, prej k si reku za slikanje... sm mislu da se bomo že na bledu na bencinski, pa ste pol rekl da se bomo ke naprej... pol si pa kr šov :cry: :( :kva1: mamo saj razlog da gremo še kdaj tkole :hmm: hmm, men ni na bencinski noben omenu slikanja :D no.. se bomo slikal naslednič :D
k0ci Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Men popolnoma nič, zame si LEGENDA :worship: :worship: :worship: se podpišem :worship: drgač pa.......originalni, k se sam men zdi al maš ti na prvi slikci drsnik mal previsoko pa da sploh ne drsa po tleh :?
Schmid87 Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 aja nene... pol bi se ti preveč zdel :worship: dons se je Roky-u zdel :D k je meu oboževalko na bledu.. kr slikala motor :D hehe
Original-One Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 se podpišem :worship: drgač pa.......originalni, k se sam men zdi al maš ti na prvi slikci drsnik mal previsoko pa da sploh ne drsa po tleh :? Zdi se ti sam.. drsa vredu :)
Fall Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 dons se je Roky-u zdel :D k je meu oboževalko na bledu.. kr slikala motor :D hehe sam res se mu je smejal .) :P
Roky Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 dons se je Roky-u zdel :D k je meu oboževalko na bledu.. kr slikala motor :D hehe Kolegica drgač :blush: sam enkrat sm jo pelov pa se ni nč držala in mij jajca ob kestl stiskal...še na Yamahi :wacko:
Fall Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Kolegica drgač :blush: sam enkrat sm jo pelov pa se ni nč držala in mij jajca ob kestl stiskal...še na Yamahi :wacko: ei sam da ''kolegica'' haha :lol: :devil:
Irencko Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Kolegica drgač :blush: sam enkrat sm jo pelov pa se ni nč držala in mij jajca ob kestl stiskal...še na Yamahi :wacko: u premoženje :whistle:
Roky Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 ei sam da ''kolegica'' haha :lol: :devil: Prjatlca no :blush: u premoženje :whistle: Ja, vesela bod, da nimaš jajc :D
Fall Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Prjatlca no :blush: hehe sj razumm potrebe :whistle:
Schmid87 Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Ja, vesela bod, da nimaš jajc :D mene še kr pečejo :D
Irencko Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Ja, vesela bod, da nimaš jajc :D jap učas res paše :naughty: u hlačah res ne, ma včas še prevč :whistle:
Roky Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 hehe sj razumm potrebe :whistle: Kašne potrebe, matr si ti packa :trance_33_sleep: mislm ejo no, kva pa zj govoriš :whistle: :lol1: mene še kr pečejo :D LOL :lol1:
Fall Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 mene še kr pečejo :D se morš znt usest pa pretegvt :whistle: ma dj jst nism vedla kaj nej delam med vožno drugač mi je blo res dougčas :trance_33_sleep: :rolleyes: :unsure: Kašne potrebe, matr si ti packa :trance_33_sleep: mislm ejo no, kva pa zj govoriš :whistle: :lol1: sm že tih :krneki:
Roky Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 se morš znt usest pa pretegvt :whistle: ma dj jst nism vedla kaj nej delam med vožno drugač mi je blo res dougčas :trance_33_sleep: :rolleyes: :unsure: sm že tih :krneki: Naslednič bom moji mami reku, da ti da pletilke pa volno pa boš za nas delala štumfe,rokavice,podkape...waterpoof kondome :lol1:
Schmid87 Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 LOL :lol1: če sm pa po cele dneve na motorju.. usak dan gre vsaj en kestl, včasih pa dva.. :D namest da bi šparou keš za avto, pa dajem vse za bencin :headbang: :slap: :doze:
_Fingi_ Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 se morš znt usest pa pretegvt :whistle: ma dj jst nism vedla kaj nej delam med vožno drugač mi je blo res dougčas :trance_33_sleep: :rolleyes: :unsure: sm že tih :krneki: khm ja, in kuko nej jest s trdmu motor vozm? :unsure: :krneki: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Roky Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 če sm pa po cele dneve na motorju.. usak dan gre vsaj en kestl, včasih pa dva.. :D namest da bi šparou keš za avto, pa dajem vse za bencin :headbang: :slap: :doze: Sej prov :OK: jebeš avto, toj za piiiiip :D khm ja, in kuko nej jest s trdmu motor vozm? :unsure: :krneki: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: uporab ga namest stabilizatorja :lol1: :lol1:
Fall Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Naslednič bom moji mami reku, da ti da pletilke pa volno pa boš za nas delala štumfe,rokavice,podkape...waterpoof kondome :lol1: ja itak sam č se zadi pelš res ne veš kaj bi delu ane? :unsure: pol se pa mau zviraš :whistle: mah sam a weš da neznam štrikat :wacko: me boš ti nauču štrikat waterpoof kondome :devil:
Schmid87 Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Naslednič bom moji mami reku, da ti da pletilke pa volno pa boš za nas delala štumfe,rokavice,podkape...waterpoof kondome :lol1: men nj nrdi en povštrčk za na sedež :D
Fall Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 khm ja, in kuko nej jest s trdmu motor vozm? :unsure: :krneki: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: sprost mišice pa nauš weč trd :winkiss:
Roky Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 ja itak sam č se zadi pelš res ne veš kaj bi delu ane? :unsure: pol se pa mau zviraš :whistle: mah sam a weš da neznam štrikat :wacko: me boš ti nauču štrikat waterpoof kondome :devil: Oke oke.Drgač, če si uzadi uživaš v vožnji, gledaš, daj bo ovink, da se boš nagnila itd. men nj nrdi en povštrčk za na sedež :D Oblekco za jajca :lol1: sprost mišice pa nauš weč trd :winkiss: Sej ni trd Fingi ampak fingec :lol1: Fingi, dej ulet na msn :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se