Fall Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 kje kje kje :devil: :devil: :devil: :blush: :blush: pederčina mene maš sam za kamoflažo :krneki:
_Fingi_ Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 (popravljeno) Gremo mu pokazat mal akcije?? Nau nkol več nag hodu... :evilgrin: jaaaa gremo mu anus razširt :blink: :eek: :yea1: :devil: :devil: pederčina mene maš sam za kamoflažo :krneki: prosim te, ne bodi žaljiva do mene...take besede me res prizadanejo :cry: :cry: O:-) :slap: hecam te nooo, ne me tok resno jemt :004 :P :P Popravljeno Junij 20, 2007. Popravil _Fingi_
Koky Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 ejga Roky,Fingi,a se dans tut kam gre,sam tokrat z mano vred?!!!!
_Fingi_ Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 ejga Roky,Fingi,a se dans tut kam gre,sam tokrat z mano vred?!!!! veš da sm jest kuj za akcijo...sam da vaja upozorim...da bo men mal bl ulekl, pa...ušesa vaja bojo bulela :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :yea1: :yea1: :yea1:
Fall Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 prosim te, ne bodi žaljiva do mene...take besede me res prizadanejo :cry: :cry: O:-) :slap: hecam te nooo, ne me tok resno jemt :004 :P :P sj veš da nism nikol resna no :P veš da sm jest kuj za akcijo...sam da vaja upozorim...da bo men mal bl ulekl, pa...ušesa vaja bojo bulela :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :yea1: :yea1: :yea1: jao pa zih ti bo še bl medl kt učer ane :whistle:
Koky Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 veš da sm jest kuj za akcijo...sam da vaja upozorim...da bo men mal bl ulekl, pa...ušesa vaja bojo bulela :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :yea1: :yea1: :yea1: ja ka si delu,kej na frgazarju?!!!!
Roky Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 WUUHUUUUUUUUUUU LIHKAR DUBU GUMO :> DIABLO CORSA :> za 142 evrov s postnino vred WIIII Kdaj se gremo furat :P ja dans sm šel mem 2x Norc :D amm.. zakva se po KR sprehaja en slečen moški :D tip je čist ng..prejle sm se furou mem delavskga mosta.. pa se je kr en čist ng sprehajou po pločniku.. dost scene :D pa folk ga je res slikou s telefonam pa te scene.. on pa navadn hod naprej čist resn k da nč ni :D Hahahahahaha svašta najdeš po temu Kranju LOL :lol1: ejga Roky,Fingi,a se dans tut kam gre,sam tokrat z mano vred?!!!! Jest sm zmer za akcijo samo mal kasnej, ker zdele je tanajhuj vročina :wacko:
Ven0m Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 ja ka si delu,kej na frgazarju?!!!! mal ga je pobrusu... :whistle: :P
_Fingi_ Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 ja ka si delu,kej na frgazarju?!!!! boš že vidu...sam ne se smejat :evilgrin: ...Jest sm zmer za akcijo samo mal kasnej, ker zdele je tanajhuj vročina :wacko: jaaa :grim :grim :grim
Roky Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 jaaa :grim :grim :grim an,čist preveč :winkiss: Kulči :OK: jest sm komi ustov :yawn: :D
Fall Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 Kulči :OK: jest sm komi ustov :yawn: :D pa tis še huj kt jst jst dosn kr mau 11 še kr spala :winkiss:
Ven0m Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 Zj sm se nek odloču :P tko za foro k vidm da sm ratu odvisn od MS-ja, me nau gor dokler ne poštimam vsega u zvezi z motorjem k se začnem vozit se bom pa ponovno javil :P Ok dns bom še tukj :D pol pa me nau več....
Fall Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 lpo se mejte jst se grem mau na sonce ubračat :winkiss:
Schmid87 Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 js pa ponavad spim tut prbližn do enih :D al pa dvanajstih... amm, a se da kermu namest mene spucat ketnco :D sj namazou jo bom js.. :rolleyes: pa še vroče je k svina :) zdele bom zgoru ob motorju.. P.S. ker štromar mi bo zrihtou stikalo za lampo :D hehe
Ven0m Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 No ja se že vozm :D Dobu unga midi crossa tajačjega z 150ccm za 2 dni :naughty: grem se jz mal izživlat :P
Schmid87 Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 vroče je zuni vroče :D dons sm že pokuru en kestl :headbang: :headbang: zdj sm spet tankou, tko da dons se bom sam še bl počas pa šparovno vozu :P
GrCaR Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 veš da sm jest kuj za akcijo...sam da vaja upozorim...da bo men mal bl ulekl, pa...ušesa vaja bojo bulela :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :yea1: :yea1: :yea1: dej prlette, pa gremo na tromostovje na sladoled (Motosvetova sreda) js pa ponavad spim tut prbližn do enih :D al pa dvanajstih... amm, a se da kermu namest mene spucat ketnco :D sj namazou jo bom js.. :rolleyes: pa še vroče je k svina :) zdele bom zgoru ob motorju.. P.S. ker štromar mi bo zrihtou stikalo za lampo :D hehe učer sm pol pozabu, dej če hočš, prlet do mene, pa loh pogledava.
reesko Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=4xxc81VG2_E hahahhahahaa
Schmid87 Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 učer sm pol pozabu, dej če hočš, prlet do mene, pa loh pogledava. nevem kje si doma :D
GrCaR Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 nevem kje si doma :D fingija pros, če gre en krog, da ti pokaže kje sm doma :D
GrCaR Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=4xxc81VG2_Ehahahhahahaa otroc
Schmid87 Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 fingija pros, če gre en krog, da ti pokaže kje sm doma :D Fingi :D a greš dons en krog? :whistle: :lol:
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 Fingi :D a greš dons en krog? :whistle: :lol: финги не море, кер си га бруси...хехе :D
Schmid87 Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 финги не море, кер си га бруси...хехе :D ne da se mi iskt slovarja :D iz tega sam razberem čist na koncu "hehe" :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se