Čamac Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 alo mitofreak pa koci kolko vama pijeta motorja?
JMatic Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 alo mitofreak pa koci kolko vama pijeta motorja? pojma :>
Stroj Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 bedn asfalt :headbang: :headbang: O mater to mamo pa samo v sloveniji.....dirkališče in rastlinjak v enem kompleksu :slap:
C4V4L13R Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 kr tišina fantje...edini plac, kjer se je možno naganjat, pa še to ni za ziher, kolk cajt bo pa vrjemte, ko bi se enkrat zapelal gor, bi prekleto radi še pršli :grim ...ka pa je če mal travca okol raste :P
GrCaR Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Evo mene trenutno doma :) ob 8h začeu delat do zdele, zdej mam pa do 2h cajt kao za malco :D pa plačan mam :) štromarji res ˝garamo˝ :P
Stroj Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Evo mene trenutno doma :) ob 8h začeu delat do zdele, zdej mam pa do 2h cajt kao za malco :D pa plačan mam :) štromarji res ˝garamo˝ :P Ooo bogi :friend1: Jst sm si pa skrajšu dopust v kranjski in mam že dones 15.20 bus....tko da back to civilisation
GrCaR Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Ooo bogi :friend1: Jst sm si pa skrajšu dopust v kranjski in mam že dones 15.20 bus....tko da back to civilisation grem jst počas nazaj. Se slišmo. Strojči, teb pa itak dogaja :OK: Can´t wait to see you again :wub: :P
Stroj Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 grem jst počas nazaj. Se slišmo. Strojči, teb pa itak dogaja :OK: Can´t wait to see you again :wub: :P 17.20 pride moj bus na glavno ..... a me prideš pogledat :P
Drejo Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 eno uprašanje glede foruma...zdej se mi je kr nek nardil pa nimam več recimo v 125-ke javite se temi ukul 1350 strani ampak sm še ukul 200 pa še neki...pa me zanima kok zdej tu spremenim da bom meu spet staro nastavitev...če kdo ve naj pove se mu zahvaljujem...
Schmid87 Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 eno uprašanje glede foruma...zdej se mi je kr nek nardil pa nimam več recimo v 125-ke javite se temi ukul 1350 strani ampak sm še ukul 200 pa še neki...pa me zanima kok zdej tu spremenim da bom meu spet staro nastavitev...če kdo ve naj pove se mu zahvaljujem... prašej tuki http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showforum=3 mugoče bo kdo vedu :)
_LuX_ Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Ej reesko a ti slucajn poznas ksnga kovač jana, na forumu ma nick kovach.? Me zanima kako je on kej z motorjm delov, pa kokr vem je tud padu z nemu, kva je pa delov?
k0ci Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 alo mitofreak pa koci kolko vama pijeta motorja? sam ne vem ker motorja nimam niti 1 tedn, naj bi pa po besedah drugih pil okoli 6-7l
Čamac Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 sam ne vem ker motorja nimam niti 1 tedn, naj bi pa po besedah drugih pil okoli 6-7l a nič več? skoraj ne verjamem da tak malo
k0ci Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 ej ne vem sej pravm po besedah lastnikov :? drgač pa še ene par fotk od včeraj :D
Gizmo_ Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 joj ta ninja je res tolk huda :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ..... a se pr 6.ooo/7.ooo obratov res ful odpre??? ....tko da te kr mal cukne... k js sm slišu da se je to zgodil enmu in je padu sredi ovinka.... čist tko me zanima...k fazerji sm slišu da so mel to .... :unsure: :unsure: :unsure:
k0ci Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 ja no v bistvu ne pri 7k, ampak okol 10 al pa 11k se ji odfuka....ima namreč dve vrsti injektorjev, do 10k rpm dela tista vrsta, ki ima manjše šobe, za večji navor, pri 10k se pa ti izključijo al kaj jst vem pa benz začne teči čez drugo vrsto, ki ima večje šobe za večjo moč.....nekako tako naj bi bilo ja seveda če greš v ovinek v prenizki prestavi si mrzu če gas ožemaš, drgač pa se ni treba nč trudit če češ na zadnega, v prvi pri 10k samo skoč v zrak, niti malo ne rabiš cuknit
Cilindr Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 KOCI ninjo si si ubodu.....waaaaaawwwww :worship: :worship: :worship: cist sexy=D=D=D :worship:
Schmid87 Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 ja no v bistvu ne pri 7k, ampak okol 10 al pa 11k se ji odfuka....ima namreč dve vrsti injektorjev, do 10k rpm dela tista vrsta, ki ima manjše šobe, za večji navor, pri 10k se pa ti izključijo al kaj jst vem pa benz začne teči čez drugo vrsto, ki ima večje šobe za večjo moč.....nekako tako naj bi bilo ja seveda če greš v ovinek v prenizki prestavi si mrzu če gas ožemaš, drgač pa se ni treba nč trudit če češ na zadnega, v prvi pri 10k samo skoč v zrak, niti malo ne rabiš cuknit :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: js bi tut to :D
reesko Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: js bi tut to :D i ja bi tata
GrCaR Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 evo mene spet doma :D Strojči, sorry k me ni blo :P Sm lih takrt nehov delat, pa se mi je dam mudil :)
reesko Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 evo mene spet doma :D Strojči, sorry k me ni blo :P Sm lih takrt nehov delat, pa se mi je dam mudil :) strojan se fura na busu..na poti domov :P
JMatic Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 ja no v bistvu ne pri 7k, ampak okol 10 al pa 11k se ji odfuka....ima namreč dve vrsti injektorjev, do 10k rpm dela tista vrsta, ki ima manjše šobe, za večji navor, pri 10k se pa ti izključijo al kaj jst vem pa benz začne teči čez drugo vrsto, ki ima večje šobe za večjo moč.....nekako tako naj bi bilo ja seveda če greš v ovinek v prenizki prestavi si mrzu če gas ožemaš, drgač pa se ni treba nč trudit če češ na zadnega, v prvi pri 10k samo skoč v zrak, niti malo ne rabiš cuknit jp, mene je lihkar fuknl na 90 sropinj :> tko da sm se ze vidu na tleh,....ampak po srecnem naklucju sem pristal na obeh gumah... :worship: :worship: :worship:
Aless Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 NUJNO rabim original zaprt CDI od rske in pa cevke za na airbox(menjam za odprte).....se da zmenit za kaki pir :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se